- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
germiş gerilmişsin.sonucuna katlanacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli misiniz yaşınız kaç...... herkes kendini bilir, hanım efendi kendini de ezdirmiyor kimseye. yardım edeceğinize yalan yanlış şeyler anlatmayın lütfen. öfke anındayken karar vermeyin derim benYuh ya yerinizde olsam hamileliğimi söylemem her ne sebeple olursa olsun yüz kızartıcı suçlar hariç bir insan bir insana el kaldırmamali ki o bir erkek siz de bayan.hiç muhatap olmayın burnundan getirin ki bir daha curret etmesin terbiyesiz saygısız.
Evliyim ve 30 yaşındayım yalan yanlış olan nedir.eşi evde tRipper hem suçlu hem güçlü gibi yaptığından pişman değil kadın gidip konuşun alttan alsın tekrar dayak yesin bu mudur doğrusu.Evli misiniz yaşınız kaç...... herkes kendini bilir, hanım efendi kendini de ezdirmiyor kimseye. yardım edeceğinize yalan yanlış şeyler anlatmayın lütfen. öfke anındayken karar vermeyin derim ben
Sizin vicdan merhamet annelik duygunuz bu işte yazık içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorsunuz göz göre göre yuva yıkmaya azmettiriyorsunuzEvliyim ve 30 yaşındayım yalan yanlış olan nedir.eşi evde tRipper hem suçlu hem güçlü gibi yaptığından pişman değil kadın gidip konuşun alttan alsın tekrar dayak yesin bu mudur doğrusu.
Sizin vicdan merhamet annelik duygunuz bu işte yazık içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorsunuz göz göre göre yuva yıkmaya azmettiriyorsunuz
Doğrusu tabiki bu değil ama sizin yaptığınız da doğru değilEvliyim ve 30 yaşındayım yalan yanlış olan nedir.eşi evde tRipper hem suçlu hem güçlü gibi yaptığından pişman değil kadın gidip konuşun alttan alsın tekrar dayak yesin bu mudur doğrusu.
Merhabalar nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum bile. eşimle üniversitede tanıştık ve 2 yıllık evliyiz. başlarda çocuk istemedik biraz zaman geçsin gezelim evliliğin ne olduğunu anlayalım istedik. 1 yıldır da çocuk istiyoruz.başlarda her şey yolundaydı. ama sonra bir şeyler ters gitmeye başladı. eşim çok istiyordu bir bebeğimizin olmasını .ve her adet dönemimde yaşanan hayal kırıklığıyla eşim gerilmeye hırçınlaşmaya başladı. bu dönemde, neden olmuyor? sorusu en nefret ettiğim soru haline geldi. zamanla tartışmalarımız artmaya başladı. tek sebebi bir bebeğimizin olmayışıydı.
bundan 1 hafta önce.4 gün gecikmiştim . yine sıradan bir gecikme olmasından korkuyordum.komşum gebelik testleri başlarda doğru sonuç vermez diye kan testi yaptıralım bende gideceğim zaten doktora beraber gideriz dedi. o gün doktora gittik ve eşime söylemedim eğer hamile değilsem yeni hayal kırıklıkları yaşamayalım istedim. içimde büyük heycanlar büyük umutlarla gittim doktora . komşum doğum kontrol hapı almıştı. o hapı masanın üstünde unutmuş. eşim eve gelince çok kötü şeyler yaşadık. benim olduğunu zannetti. kötüydü çok kötü bir gündü. deliler gibi sevdiğim adam değildi sanki başka biriydi onu hiç öyle öfkeli görmemiştim. söylememe fırsat bile vermedi. vurdu bana. ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. o günü hiç unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. eşimi affedemiyorum. söyledikleri çok ağırdı.bana el kaldrıdı. 4 duvarın arasında çırpınıp duruyorum. 1 haftadır bir çıkış yolu bulamadım. hamileyim mutlu olamıyorum.
Sizin vicdan merhamet annelik duygunuz bu işte yazık içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorsunuz göz ya siz kim oluyorsunuz da beni sorguluyorsunuz kendinize gelin muhatabım siz değilsiniz.boşanan demedim demem de kabullenmeyijki tekrar yapmasın dedim anneligi sizden öğrenmem siz çocuklarında dayak yemesini normal bulursunuz