• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

kocanızın arkadaşı da orta yerde prezervatif bırakıyor mu konu sahibesi? nasıl bi komşu o ya aile faciasına neden oldu

Öncelikle şiddet için hiçbir sebep kabul edilemez.ama bu durum onda saplantı halini almış.bence bir kağıda bütün duygularını yaz neler hissettiğini hamilelik kağıdını da ilistir.onun görebileceği bir yere koy.bebeğin babası sonuçta bilmeye hakkı var.böyle nereye kadar.hamilelik hassas bir dönem böyle daha zor.umarım hersey gönlünce olur..

Zor bir dönem desin anlayabiliyorum yaşadığın sıkıntıları bende çok işittim bazı şeyler ama bu konuşmadan yargılamak olur gördüğünün %25 ine duyduğunun sa % 75 ine inanacaksın eşin bir hata yapmış affı mümkün değil, yıllar geçse yine de hatırlarsın çünkü sende yaradır o ayrılsan unutur musun sanıyorsun asla sadece küllenir rafa kalkar bi bakmışsın kendini yine geçmişte bulmuşsun vicdanın ile hesaplaş barışta demiyorum ayrılda zamana bırak ikinizinde buna ihtiyacı var sadece yapman gereken test sonucunu arkadaşının masada ilacını unuttuğu gibi unutmak zaten zeki biriyse seni seviyorsa hatasını anlar özür diler yada konuşmaya çalışır taviz tavizi doğurur unutmamalısın konuşmak zorunda değilsiniz ama gerçeği öğrenip hatasını kabullenmeli

Yuh ya yerinizde olsam hamileliğimi söylemem her ne sebeple olursa olsun yüz kızartıcı suçlar hariç bir insan bir insana el kaldırmamali ki o bir erkek siz de bayan.hiç muhatap olmayın burnundan getirin ki bir daha curret etmesin terbiyesiz saygısız.

bence hamile olduğunu söyle.eşin sana el kaldırdığı için,günahını aldığı için pişman olsun.o zaman peşinde pervane olur.hala ondan gizli korunduğunu düşünüyor.

Yuh ya yerinizde olsam hamileliğimi söylemem her ne sebeple olursa olsun yüz kızartıcı suçlar hariç bir insan bir insana el kaldırmamali ki o bir erkek siz de bayan.hiç muhatap olmayın burnundan getirin ki bir daha curret etmesin terbiyesiz saygısız.
Evli misiniz yaşınız kaç...... herkes kendini bilir, hanım efendi kendini de ezdirmiyor kimseye. yardım edeceğinize yalan yanlış şeyler anlatmayın lütfen. öfke anındayken karar vermeyin derim ben

Eşini aramalısın bence bu saatte hala gelmediyse ciddiyetle ara gülümsemek zorunda değilsin ama hala nikahındasın ve merak etmen en tabi hakkın

Evli misiniz yaşınız kaç...... herkes kendini bilir, hanım efendi kendini de ezdirmiyor kimseye. yardım edeceğinize yalan yanlış şeyler anlatmayın lütfen. öfke anındayken karar vermeyin derim ben
Evliyim ve 30 yaşındayım yalan yanlış olan nedir.eşi evde tRipper hem suçlu hem güçlü gibi yaptığından pişman değil kadın gidip konuşun alttan alsın tekrar dayak yesin bu mudur doğrusu.

"O hapları x bizde unuttu. Onlar benim değil. Bu ay hamile kalmışım. Koca olamadın ama baba oluyorsun" demek kaç saniyenizi alır Allaha aşkına ya? Önüne de test sonucunu atarsınız olur biter. Bu kadar acıtasyona gerek yok. Hele hele bu olanlar doğruysa ve gerçekten bebek taşıyorsanız biraz daha aklı başında olmalısınız.

bu kadr olur dedim ancak.
Tamda hersey nasil dizilmis ardi ardina.
En mutlu olmaniz gereken gun neler olmus.
oyle uzuldumki okudukca.
Bence bi mektup yaz.
Konusmak zor olucak, kendini uzeceksin ve sonra oda cok pisman olucak gibime geliyor.
Hirpalama kendini eve gelince konusalim diye.
Mektup yaz: o ilac komsunundu. hamileyim... diye.
Ve git yatagina yat uyu, yada uyur gibi yap.
direk senle konusma imkani olmasin.
Evden cikip gidemiyorum annem gil uzakta demissin.
o yuzden ayni evde en uzak kalma olasiligi uyuyor gibi ypmak.
Birak o senin uyanma vaktini bekleyene kadr kendi kendini yesin.

Evliyim ve 30 yaşındayım yalan yanlış olan nedir.eşi evde tRipper hem suçlu hem güçlü gibi yaptığından pişman değil kadın gidip konuşun alttan alsın tekrar dayak yesin bu mudur doğrusu.
Sizin vicdan merhamet annelik duygunuz bu işte yazık içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorsunuz göz göre göre yuva yıkmaya azmettiriyorsunuz

Sizin vicdan merhamet annelik duygunuz bu işte yazık içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorsunuz göz göre göre yuva yıkmaya azmettiriyorsunuz

ya sen rahat ol burada tekme tokat dayak yiyip kafa travması geçiren kadına
800 kişi boşan dedik
yine de kocişim sever beni dedi gitti barıştı :KK45:

Olayı neden bu derece büyüttünüz anlamadım bende evli 1 cocuk annesiyim esinizin yaptığını onaylamıyorum elbette konusma dese bile esim ben icimdekileri soylerim yani kimse tutamaz beni olayı bu derece büyütmek sacma geldi ona daha cok vijdan azabı cekmesi icin söylerdim asıl sonra burnunu sürtmek icinden elimden geleni yapardım yanlız bebegi aldırmayı dahi düşündüm diyorsun bir yandanda nekadar cok istediginizi soylemişsin bukadar cok beklenen o mucizeden nasıl wazgecmeyi düşünebilirsin okadar bebek hasreti ceken insan varki bence bebeginjn kiymetini bil ve esine bu durumu bian once soyle evliliklerden iyi günde oluyor kötü günde soyle hemen affet demiyorum o günü unutturması icin eşinede sans ver zaten sen bile söylüyorsun esinin nekadar pisman olduğunu inan icim daraldı soyle bian önce yaaa

Doğrusu tabiki bu değil ama sizin yaptığınız da doğru değil

Merhabalar nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum bile. eşimle üniversitede tanıştık ve 2 yıllık evliyiz. başlarda çocuk istemedik biraz zaman geçsin gezelim evliliğin ne olduğunu anlayalım istedik. 1 yıldır da çocuk istiyoruz.başlarda her şey yolundaydı. ama sonra bir şeyler ters gitmeye başladı. eşim çok istiyordu bir bebeğimizin olmasını .ve her adet dönemimde yaşanan hayal kırıklığıyla eşim gerilmeye hırçınlaşmaya başladı. bu dönemde, neden olmuyor? sorusu en nefret ettiğim soru haline geldi. zamanla tartışmalarımız artmaya başladı. tek sebebi bir bebeğimizin olmayışıydı.
bundan 1 hafta önce.4 gün gecikmiştim . yine sıradan bir gecikme olmasından korkuyordum.komşum gebelik testleri başlarda doğru sonuç vermez diye kan testi yaptıralım bende gideceğim zaten doktora beraber gideriz dedi. o gün doktora gittik ve eşime söylemedim eğer hamile değilsem yeni hayal kırıklıkları yaşamayalım istedim. içimde büyük heycanlar büyük umutlarla gittim doktora . komşum doğum kontrol hapı almıştı. o hapı masanın üstünde unutmuş. eşim eve gelince çok kötü şeyler yaşadık. benim olduğunu zannetti. kötüydü çok kötü bir gündü. deliler gibi sevdiğim adam değildi sanki başka biriydi onu hiç öyle öfkeli görmemiştim. söylememe fırsat bile vermedi. vurdu bana. ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. o günü hiç unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. eşimi affedemiyorum. söyledikleri çok ağırdı.bana el kaldrıdı. 4 duvarın arasında çırpınıp duruyorum. 1 haftadır bir çıkış yolu bulamadım. hamileyim mutlu olamıyorum.

mesajların hepsini okuyamadım, belki yazılmıştır ama
haklıyken haksız duruma düşmeyin
yani söylemek bile kötü ama Allah korusun düşeceği vardır bebeğin, bu sefer "bilerek düşürdün"e kadar gider olay
şiddet sadece "bir kere vurmak" bile olsa bence çok kötü
kesinlikle uzak, kırgın, mesafeli tavrınızı sürdürün
hatta sürüne sürüne sizden özür dileyene kadar affetmeyin, hatta isterseniz hiç affetmeyin, isterseniz terk edin, siz bilirsiniz
ama hamile olduğunuzu bir an önce söyleyin, bu "bebeği kullanmak" değil!!!...

bu arada son durumu açıklayan bir mesaj da göremedim, son durum nedir?

Sizin vicdan merhamet annelik duygunuz bu işte yazık içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorsunuz göz ya siz kim oluyorsunuz da beni sorguluyorsunuz kendinize gelin muhatabım siz değilsiniz.boşanan demedim demem de kabullenmeyijki tekrar yapmasın dedim anneligi sizden öğrenmem siz çocuklarında dayak yemesini normal bulursunuz

Back