• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

Baba olmak için kocalık ve hatta insanlık görevinden istifa etmiş bir adam kocanız. Hayallerdeki bir bebek eş sevgisinin önüne geçmiş hatta ondan nefret etmesine neden olmus. Böyle bir adam koca olsa ne olur baba olsa ne olur bomboş bir adam bence. Ama siz gene de kendinizi uzmemeye calisin bebeğiniz için. Hakkinizda hayirlisi olsun, kararlarinizin sizi pişman etmemesi dileğiyle..

Yazmayayım yazmayayım diyordum siz önce davranmışsınız Türk Filmi kıvamında ilerliyor konu. İnandırıcılığını kaybetmeye başladı.

Ya bir kere komşunun doğum kontrol hapını unutması,kocanın onu görüp doğun kontrol hapı olduğunu hemen anlaması kısmı biraz sacma,eğer öyleyse de daha önce dediğim gibi neden söylemiyorsun ki,doğuracaksan yani.Söylememe gibi bir seçenegin yok.

Off saçma uyduruk şeylerle insanların vaktini çalıyor yaa. Bu ne böyle yok komşusu masada doğum kontrol hapını unutmuş da bilmem ne... Ne absürd hayal dünyası var milletin hey Allahım...

Eşinize kırılmakta çok haklısınız, ama duruma onun açısından bakarsak size olan güveninin sarsılması çok ama çok normal, ve gerçeği bilmediği sürece adam kendi çapında çok ama çok haklı. Şiddete başvurması asla kabul edilemez o ayrı, ben sadece olaya onun gözüyle de bakmaya çalışıyorum.

Biz size gidin eşinizin boynuna "kocişim hamileyim" diye sarılın demiyoruz. Ancak adam bunu bilmeli. Malum kendisi bebeğin diğer ebeveyni. Ayrıca bunu bilmesi şu durumda sizin yararınıza, bunu saklamanız saçmalıktan başka bir şey değil. Haklılığınızı ispat etme fırsatınız varken nasıl susabiliyorsunuz, şaşılacak şey.

Bi düşünün, ya bu sefer de hamile kalamamış olsaydınız ve bunlar yaşansaydı... Yapabileceğiniz açıklamalar inandırıcılıktan uzak kalacaktı yine, ve evliliğiniz telafi edilemez derecede yara alacaktı. Şu an gerçeği ispat etme şansınız var ve siz kendiniz seçiyorsunuz evliliğinizin sarsılmasını. Ne denir ki, allah akıl fikir versin.

Merhabalar nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum bile. eşimle üniversitede tanıştık ve 2 yıllık evliyiz. başlarda çocuk istemedik biraz zaman geçsin gezelim evliliğin ne olduğunu anlayalım istedik. 1 yıldır da çocuk istiyoruz.başlarda her şey yolundaydı. ama sonra bir şeyler ters gitmeye başladı. eşim çok istiyordu bir bebeğimizin olmasını .ve her adet dönemimde yaşanan hayal kırıklığıyla eşim gerilmeye hırçınlaşmaya başladı. bu dönemde, neden olmuyor? sorusu en nefret ettiğim soru haline geldi. zamanla tartışmalarımız artmaya başladı. tek sebebi bir bebeğimizin olmayışıydı.
bundan 1 hafta önce.4 gün gecikmiştim . yine sıradan bir gecikme olmasından korkuyordum.komşum gebelik testleri başlarda doğru sonuç vermez diye kan testi yaptıralım bende gideceğim zaten doktora beraber gideriz dedi. o gün doktora gittik ve eşime söylemedim eğer hamile değilsem yeni hayal kırıklıkları yaşamayalım istedim. içimde büyük heycanlar büyük umutlarla gittim doktora . komşum doğum kontrol hapı almıştı. o hapı masanın üstünde unutmuş. eşim eve gelince çok kötü şeyler yaşadık. benim olduğunu zannetti. kötüydü çok kötü bir gündü. deliler gibi sevdiğim adam değildi sanki başka biriydi onu hiç öyle öfkeli görmemiştim. söylememe fırsat bile vermedi. vurdu bana. ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. o günü hiç unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. eşimi affedemiyorum. söyledikleri çok ağırdı.bana el kaldrıdı. 4 duvarın arasında çırpınıp duruyorum. 1 haftadır bir çıkış yolu bulamadım. hamileyim mutlu olamıyorum.

Bekle komsun hamile oldugundan süpheleniyor ve ayni zamanda dogum kontrol hapimi aliyor? Ve bunun üstüne nasil hapi sende unutuyor? Hadi unuttu diyelim, sen hiç fark etmedinmide? Sen fark etmeyince, esin nasil fark ediyor?

Gerçekten fake konulardan niye, nasil zevk aliyorsunuz? Bide böyle bir hasas konuyu fake olarak kullanmak ne kadar üzücü. Gerçekten milyonlarca çift bebek özlemi ile yasiyorlar ve birçok kadin hakikatten siddet görüyor eslerinden. Böyle bir konu o insanlar ile dalga geçiyor resmen. :KK12:

Vallah siddeti dogru bulmuyorum evet, hatta affedilmemesi taraftariyim ama duruma görede degisiyor... Esinizede burdaki takindiginiz tavirdasaniz vallah acidim adama... Vurmakla hakli degil sürüm sürüm sürünsün ama sizde cok miymiysiniz... Hamile oldugunuzu bilmeye herne olursa olsun hakki var esinizin, bunu söylemekte sizi aciz yapmaz, durumu kurtarmaya ugrastiginizi göstermez, aksine daha cok vicdan azabi cekip sürünmesini saglar ve bunuda hak ediyor siddet yüzünden... Genel konuda hakli esiniz, kim olsa onun gibi düsünürdü ama cok fevri davranmis, bununda sizin tavrinizla alakali oldugunu düsünüyorum ama tabii hicbisey siddeti hakli cikarmaz... Sizin yerinizde olsam, ona bi valiz hazirlardim, geldiginde hamile oldugumu söyleyip, haydi simdi ananin evine asil ben seni affetmiyorum diyip kapi disari ederdim... Gerisini o düsünsün... Ama sizde hikayenin sonunu coook merak ediyorum zira tavirlariniz anormal...:ssz:

Bekle komsun hamile oldugundan süpheleniyor ve ayni zamanda dogum kontrol hapimi aliyor? Ve bunun üstüne nasil hapi sende unutuyor? Hadi unuttu diyelim, sen hiç fark etmedinmide? Sen fark etmeyince, esin nasil fark ediyor?

Gerçekten fake konulardan niye, nasil zevk aliyorsunuz? Bide böyle bir hasas konuyu fake olarak kullanmak ne kadar üzücü. Gerçekten milyonlarca çift bebek özlemi ile yasiyorlar ve birçok kadin hakikatten siddet görüyor eslerinden. Böyle bir konu o insanlar ile dalga geçiyor resmen. :KK12:

Gerçekten... Güya milyonda bilmem kaçlık hepsi birbirinden absürd ihtimaller bi araya gelmiş hepsi de bu insanı bulmuş. Dediğiniz gibi böyle hassas konuda bu uyduruk konuyu açmak da iyice midesizlik maalesef. Yazık...

Cnm olablr tabi ama vurmamalydı ben olsam bende öyle düsünürdüm. Olsn diyo niye beni kandırıyo derdm tepki normal.bence al karsına de ki bu yüzden affedemiyorm zmn alıcak belki haksızlk yaptın benim değildi hap dersin vee bebeği müjdelersin...durm değisir affettirir o kendini .. hadi üzme meleği...

Test sonucunu gorecegi bi yere birakip evden biyere gitseniz belki pisman olup biseyler yapmaya calisir. Ama ogrenmeli hamile oldugunuzu ve o haplarin sizin olmadigini

ya sen rahat ol burada tekme tokat dayak yiyip kafa travması geçiren kadına
800 kişi boşan dedik
yine de kocişim sever beni dedi gitti barıştı :KK45:

birde tv kanallarinda, alt yazi olarak geçen mesajlara küfür dolusu seyler yazdigi için 94bin milyar ceza alan vardi??? :D bilmem hatirlayanlar var midir???
tam geyiklik bir mevzuydu...
onca kadin, adam seni kekliyor, seni kandiriyor dememize ragmen kocam bana yalan söylemez diyeni görmüstük :D :D
bu zamana kadar rastladigim en ilginç konu da oydu :D :D

Kıyamam sana yaa. Nasıl üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Bu saatten sonra o adamın sana göstereceği sevgi de şefkat de sırf hamile oldugun icin olacak, bunu bile bile yasamak daha da acı verici. Cok cok uzuldum... Gercekten..

Sadece ilk mesajı okudum.
Komşusunun doktora gitme sebebi sonradan net olarak yazılmış mı, yoksa komşunun da hamilelik şüphesiyle doktora gittiği bizim mi yorumumuz?
Feyklik oranı buna göre değişiyor.

Off saçma uyduruk şeylerle insanların vaktini çalıyor yaa. Bu ne böyle yok komşusu masada doğum kontrol hapını unutmuş da bilmem ne... Ne absürd hayal dünyası var milletin hey Allahım...
Konu fake tonla arkadaş size üzüldü size de komiklik eğlencelik çıktı değil mi okuyup eğlenmeye devam mısırını patlat kolanı da al oh misss.aynı evde yaşayıp da 1 sn harcayıp hamile olduğunu bir insan söylemeyecek

Gerçekten... Güya milyonda bilmem kaçlık hepsi birbirinden absürd ihtimaller bi araya gelmiş hepsi de bu insanı bulmuş. Dediğiniz gibi böyle hassas konuda bu uyduruk konuyu açmak da iyice midesizlik maalesef. Yazık...

Fakemiymiş yaa aaa bende cvp verdim okadar... anam buda hak ya vaktimizi calıonuzzz aaaaa

bu olayı yaşayıpta bebeğin ultrason görüntülerini rulo yapıp kocasına takdim etmeyecek kadın tanımıyorum ben

Sadece ilk mesajı okudum.
Komşusunun doktora gitme sebebi sonradan net olarak yazılmış mı, yoksa komşunun da hamilelik şüphesiyle doktora gittiği bizim mi yorumumuz?
Feyklik oranı buna göre değişiyor.

Konu fake tonla arkadaş size üzüldü size de komiklik eğlencelik çıktı değil mi okuyup eğlenmeye devam mısırını patlat kolanı da al oh misss.aynı evde yaşayıp da 1 sn harcayıp hamile olduğunu bir insan söylemeyecek

kadın doğuma sadece hamile olanlar mı gidiyor bu kadar mı yani? konu komşumun doktora neden gittiğimi ?
hastaneye gittik dönüşte eczaneye uğradık o doğum kontrol hapı aldı (markasını da söylememe gerek var mı bilmiyorum ilk aklınıza gelen ve bende onu kullandım eskiden biraz düşününce kocamında doğum kontrol hapını görünce onun doğum kontrol hapı olduğunu anlaması zor olmasa gerek) eve geldik yemek hazırlayıp yedik o ilacını aldı unutmuş olması çok mu garip unutmuş yapabilceğim bişey varmı yok malasef sonrasında da zaten eşim geldi eve tüm heycanım umutlarım beklentilerim o duyduğum sözlerle ve o kalkan elle içimde kaldı anlatmak ve anlamaya çalışmak zorken yaşamak ne kadar zordur ? ve sadece bir tek tokat değildi affedemiyorum 2 yıldır evli olduğum adamı tanıyamıyorum yaşadıklarımı anlamak zorunda değilsiniz yorum yapmak fikir beyan etmek her zaman en kolayıdır yargılamaksa en basit olanıdır
siz olsanız böyle olmazdı belki ama ben olduğum için böyle oldu elimizde ki parmaklar bile aynı değilken tek yumurta ikizlerinin bile tepkileri farklı iken benim sizle aynı tepkileri vermemi beklemek biraz absürt kalıyor
bebek benim içimde ve eşiminde düşündüğü şey benle evli kalıp kalmamaksa bebeği bilmesine gerek mi var günlerdir bunu düşünüyorum öncesinde de yaşadıklarım bu noktaya getirdi beni bebek sahibi olmak için geçen süre uzadıkça geldiğimiz nokta bu
belki fakedir ama ya değilse diye düşünüp sadece şuan içinde bulunduğum ruh hali biraz saygıyı hakediyordur diye düşünüyorum.

Back