Lütfen yardım edin.

Evden çıkıp annesine gitmeden bir mektup bırakıp öyle gidin mektupta herşeyi yazın bence gelince okusun ve yaptıklarını görsün

Konu sahibesi gerçekten minik bebişiniz adına ben gerildim. Olaylar resmen Türk filmi tadında ilerliyor. Eşiniz büyük bir hata yapmış kabul, o da farkına varmış. Ancak ikinizde oldukça gerilimli bir süreç atlatmışsınız. Belli ki eşiniz çok çok kırılmış. Çocuk için benden özür dilemesini vb. cümleleri bırakın lütfen. O çocuk sizden ayrı bir parçamı? Sizin sevginizin meyvesi. Hem o değil de hamile olduğunuzu bilmesi eşinizin hakkı. Bunu ona söylemek zorundasınız. Bırakın o bundan sonra yaptıklarına üzülsün. Siz bir annesiniz artık lütfen önce bebeğinizi düşünün... Ya bu sizin en mutlu geçirmeniz gereken günleriniz, istirham ederim yapmayın. Söyleyin ne olacaksa öyle olsun.

Allah Allah gelene kadar kendi esyalarini toplayin ve kendisi gitsin anasinin yanina madem ayri kalmak istiyor kapi orada diyin. Hem ayri kalacakmissinz hem de sen annesinde mi kalacakmissn oh ne ala dünya.

söyleme kız git evden de burnu sürtsün azcık bebek doğuncada ver kucağına al inanmamıştın de

gurur bebegin önune gecmis malesef. bebegin dogdugunda ben bebegimi dusunmedim bu kadar stres yaptim diye vicdan azabi cekeceksin. hic bisey o masum bebekten onemli olmamali. ilk 3 ayin ne kadar onemli oldugunun farkindasindir umarim. kocanla devam edersiniz yada bosanirsiniz bilmiyorum ama bu 3 ay bi daha gelmicek. o bebek bu strese maruz kalmamali. kocanin seni uzdugu gibi su an sen o bebegi uzuyosun

seni sevip sevmediğimi bilmiyorum diyen bi adama niye hamileyim diyeyim

Hamileyim deme istemiyorsan hapların senin olmadığını söyle. Kocan da anlamayıp dinlemeyip bir de şiddet uyguluyor. Bir de sen suçluymuşsun gibi davranıyor. Senin yapman gereken tavırları o yapıyor. Sen de uslu uslu dinliyorsun. Hem neden sen gidiyorsun onun ailesinin yanına o gitsin sen evde kal.

Allah Allah gelene kadar kendi esyalarini toplayin ve kendisi gitsin anasinin yanina madem ayri kalmak istiyor kapi orada diyin. Hem ayri kalacakmissinz hem de sen annesinde mi kalacakmissn oh ne ala dünya.
ben evde kalırsam yalnız kalırım diye annesine gitmemi istiyor astımım var benim bazen ataklarım çok ağır oluyor ben bu sebepten diye düşündüm ama belkide başka sebebi vardır
gerçekten yalnız kalmak da istiyor olabilir bilmiyorum artık hiç bişey düşünemiyorum

Yanlız kalmani istemiyorsa yaninda kalacak. Hem karnim doysun hem pastam dursun mantigi ne güzel öyle

dünyadaa ne adamlar var... birazcık sakin olup dinlemeyi deneseler.. ne kalp kırılacak ne yanlış anlaşılma kalacak.. benim eşimde çok istekli bebek konusunda ve her defasında aynı şeyi der dediğin gibi niye olmuyor sürekli problem arar.. yok yemiyorsun yok kendine bakmıyosun felan filan gerçekten insan gırtlağına kadar doluyo bunları yaşadıkça.. rabbim yardımcımız olsun

hoşuna gidiyor acı çekmek, film tadında yaşamak, ilgi çekmek vb de ondan

tanışmamız bile onun bu hırçınlığı asabiyeti yüzündendi zaten erkekler bizim gibi bakmıyor hayata bizdede aynı sıkıntılar olmuştu bir yerde bişey okuyordu şunu yemek iyi gelirmiş bunu yapmak lazımmış gelip başımın etini yerdi

çok bilirler yaa zaten herşeye verecek lafları sözleri vardır.. biz kadınları ne olarak görüyorlar anlamış değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…