>>lutfen yardım edın :(((

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
arkadaslar bı senedır bırıyle cıkıyorum .. kusmesı trıp atması kendını naza cekmesı meshur
ve bu benı cok yıprattı.
yanı ozel gunlerımızı daha sımdıden hatırlamıyo ben uzulup agladıgımda bende aynı durumdayım dıyo ılgı yok
arkadaslarımdan vazgectım onun ıcın.ısımden de
bı cıcek bıle almadı kı bu ınsan benle evlenmeyı dusunen bırı
anem bu kadar uzuyoken devam etme dedı ve kusus artık ya o ya ben dedı hatta..
kaybetmekte ıstemıyorum sevgılımı ama guvenılır cok hemde ama benı mutlu etcek maddı anlamda hıc bıseyı yok bıde benı cok sevıyomus manevı anlamda da sanırım cok cok degıl yannı bı kadın olarak sımartılmak ılgı herkez ıster cok degıl bırazda olsun napcamı sasırdım
vazgecmekte ıstemıyorum cesaretım yok bıtırmeye bı yandan da bıtsın dıyorum bana hıc bısey veremıyo

LUTFEN FIKIR ONERI .

Yuz yuze konusup kendini cok iyi ifade etmelisin acikcasi bir erkeginde nazli olmasi kizdan daha cok trip atmasi degisik bi durum icine dert olan her seyi ona anlatmalisin. Seviyorum ayrilamiyorum diyipte huzursuz kalma boyle oldukca icin disin stres sikinti olur

Benle ılgılen dıye hep kendımı paraladım.ben haklıyken bıle o haklı oluyo.bana nıye hedıye almadın vs mı dıcem alıp karsıma konussam aglarım seven ınan sevdıgını mutlu etmek ıster erkekse hele bu bıde evlenmek ıstıyosa ama bana ozentısı yok gıbı ama yerı gelıyo bıde dmeezmı ben sana kımseye yapmadıgımı yaptım yapıyorum naptın demek gelıyo yanı bence hıc
canım evet ıcım dısım dert oldu

Kiyamam sana ben ilk once silkelen ve kendine gel. Iyi yandan bak biraz ya evlenince boyle olsaydi? Yani onun bu huyunu suyunu bilmeden? Ki senin derdin hediye degil zaten bi cicek alsa beraber zaman gecirseniz dunyanin en mutlusu olursun :) son kez oturup konudup sorunlari ortaya dokmeden olan sana olur kendini mahvetme. Bitecekse bitmeli, huzuurun icin

cok ama cok tsk ederımm :26:
annem desen ayrı dert telde bıle konusmama ızn vermıyo
evet aynen dedıgın gıbı benden mutlusu olmıcak annem tehdıtler vs
tadım tuzum yok
dıger yondn ısteklerım arsızlık olmazmı

Annen bu olay yuzunden mi konusmani istemiyor tehtid ediyor? Canisi kimse senden onemli degil tekrar soyluyorum bak evlenmek isteyen guzel bir evlilik hayal eden dusunen tasarlayan adam boyle olmaaaaz

canım bence aranıza biraz mesafe koy çünkü bunu hakketmiş. seven adam kıskanır ve ilgi gösterir gerçi seviyo diyosun öyledir ama biraz da değerini bilsin sonra 10 sene sonra nolcak dimi? azcık ona senlen ilgilenmesse nası olucağını göster bence. umarım düzelir kuşum seni çok iyi anlıyorm((

hiç uğraşma bence boşver. sana değer verse zaten ilgi gösterirdi. belki onunda kafası karışıktır, belki ikinizde hislerinizden emin değilsiniz çünkü bazen sevdiğini sanırsın aslında o senin için bir alışkanlıktır. bence bidaha gözden geçirin. kararlarınızın arkasında olun....

cokk ama cokk tsk ederımm kızlar

oyle bı dert kı belkı ufak gorunuyo ama baska kadınlara yapılırken neden ben haketmıyomuyum oluyo baskaları anlatınca evet aılemle arasında secım yapmamda cabası
dugun masrafları daha sımdıden sorun oldu aramızda erkege cok yıkım oluyomus
seven sevdıgınden esırgermı bunları herkes yapmıyomu bunları oyle ıste

Annen bu olay yuzunden mi konusmani istemiyor tehtid ediyor? Canisi kimse senden onemli degil tekrar soyluyorum bak evlenmek isteyen guzel bir evlilik hayal eden dusunen tasarlayan adam boyle olmaaaaz

evet canım bu yuzdn annem tehdıtler savuruyo baya baya

sana ne aldı ne yapıyo dıyo

hep kendını naza ceken o yeter kucultme kendını dıyo ıste canım

sevıyorum ya daha napım evlencem ya daha nolsun kafasında canım benım
bu zamana kadar kımseye dusunmedıgı seyler yanı hep bıkac gunluk seylerdı ee benle uzun surelı sevıldıgını bıl kafasında tatlm

haklısın evlenmısızde bıkınlık donemını gırmısız gıb cok saoll selıshmm

Annende hakli tabi kizinin biraz el ustunde tutulmasini istiyo lutfen kendini uzup durma yapman gerekeni yap eminim ki bu guce bu yurege sahipsin sen

tsk edrım terazı yorumların ıcın cok tskler
benım yerımde baskası olsa cekmezdı galıba hıcc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…