- Konu Sahibi Akrtncieletnyosfnynylagug
Oncelikle anlatacaklarim biraz uzun olabilir ama lutfen yardimci olmanizi istiyorum.
Aslinda baktirdigim bir fal yuzunden etkilenerek bir suredir takinti yaptigim konular var.
Erkek arkadasimla 3 yillik bir beraberligimiz var. sevgiye dair hic bir problemimiz olmadi ki allah nazarlardan saklasin bunu kanitlicak bir cok fedakarliklar verdi. Yanliz gecenlerde baktirdigim bir falda bu yaz ailemle tanisicagi ve nisan yapilicagini soyledi. Sonrasinda tekrar bir fal baktirdigimda yine ayni sey spylendi. Ne evlilik delisi biriydim nede fala inanirdim. Ama 10 gundur ciddi anlamda bunu kafama takmaya basladim.
Ben 21 erkek arkadasim 23 yasinda. Ve benim okulum seneye bitiyo.
Problem su ki erkek arkadasim daha bu sene 2. sinifa geciyo ve okulu 4 yillik.
Ne sorumluluk nede is acisindan hic bir problem yok
Babasi kasayi seneye ona teslim ediyo.
Ve erkek arkadasim kesinlikle yasitlarindan cok cok daha olgundur.
Sormak istedigim soru su. Surekli evlilik ve gelecek hayalleri kuran biri. Cok mutluyuz hem asik hem en yakin arkadasiz. Kimseye ihtiyac duymuyoruz.
Ama onun okul problemi benim yasim..
Demek istedigim acelemi ediyorum
Bu fal ve okulumdaki kizlarin evlilik meraki beni cok etkiledi.
Sizce erkek arkadasimi nasil bu dusunceye sokabilirim ? Yada ben cikmaliysam bu dusuncedeb bana bir yol gosterirmisiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslinda baktirdigim bir fal yuzunden etkilenerek bir suredir takinti yaptigim konular var.
Erkek arkadasimla 3 yillik bir beraberligimiz var. sevgiye dair hic bir problemimiz olmadi ki allah nazarlardan saklasin bunu kanitlicak bir cok fedakarliklar verdi. Yanliz gecenlerde baktirdigim bir falda bu yaz ailemle tanisicagi ve nisan yapilicagini soyledi. Sonrasinda tekrar bir fal baktirdigimda yine ayni sey spylendi. Ne evlilik delisi biriydim nede fala inanirdim. Ama 10 gundur ciddi anlamda bunu kafama takmaya basladim.
Ben 21 erkek arkadasim 23 yasinda. Ve benim okulum seneye bitiyo.
Problem su ki erkek arkadasim daha bu sene 2. sinifa geciyo ve okulu 4 yillik.
Ne sorumluluk nede is acisindan hic bir problem yok
Babasi kasayi seneye ona teslim ediyo.
Ve erkek arkadasim kesinlikle yasitlarindan cok cok daha olgundur.
Sormak istedigim soru su. Surekli evlilik ve gelecek hayalleri kuran biri. Cok mutluyuz hem asik hem en yakin arkadasiz. Kimseye ihtiyac duymuyoruz.
Ama onun okul problemi benim yasim..
Demek istedigim acelemi ediyorum
Bu fal ve okulumdaki kizlarin evlilik meraki beni cok etkiledi.
Sizce erkek arkadasimi nasil bu dusunceye sokabilirim ? Yada ben cikmaliysam bu dusuncedeb bana bir yol gosterirmisiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi