Lütfen yardım edin......

asi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
151
20
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bende eylül gelinciklerindenim 30 eylülde düğünüm var uzun süredir siteyi takip ediyorum yardımıza ihtiyacım var bana yardım ederseniz sevinirim Ben şimdi samsunluyum ve nişanlımda kayserili benim 27 eylülde samsunda kınam var allah nasip ederse 30unda kayseride düğünüm var ve 30 eylül nişanlımın yani müstabel eşimin doğum günü ve ben ona süpriz yapmak istiyorum ama bu organizeyi samsunda yapabilirim ancak iki gün önceden doğum gününü kutlayacam ama müzik bulamadım bana yardım edermisiniz kime sorsam bana bülent ersoyun doğum günü parçasını öneriyor yabancı müzikte istemiyorum bangır bangır salonda çalsın istiyorum birde size birşey daha danışcam slayt yapacam onun arkadaşlarına benim arkadaşlarıma doğum günün kutlu olsun diye dedirtip onları birleştirip slayt yapmayı düşünüyorum ama sonunda komiklik olsun diye ona mutfak önlügü hediye etmek istiyorum önünede yazı yazmak istiyorum evde son sözü ben sölerim peki karıcım tamam karıcam diye :))) ama bunu kime anlattıysam nişanlını ailesinin yanında yüzün düşürürsün dediler ailesi bilmez öle şeyleri anlamazlar laf yaparlar dediler anası oğlunu toplumda öle bir şekilde görmek istemez dediler ne diyorsunuz bana lütfennn akıl verirmisinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…