lütfen yardım edin......(

• Konu Sahibi Konu Sahibi serpil26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

serpil26

Ziyaretçi
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 23 yaşındayım okuyorum benim sorunum kızlık vazımla ilgili yaklaşık 15 yaşından beri masturbasyon yapıyorum parmağımı vajinama sokarak parmağım vajinama hiç acı hissetmeden giriyor rahat bir şekilde acaba bozmuş olabilirmiyim ama hiç kanama veya acı duymadım bunu şimdi yazmamın nedeni nişanlıyım inş bir sorun yoktur olsa hissederdim acaba bozdummu eğer öyleyse nişanlımın yüzüne bakamam lütfen yardım edin :sinifsinif:

bunu burdan anlamamız mümkün değil.
belki esnektir belki yırtılmıştır bilemeyiz.
en kestirme yolu bir jinekoloğa gidip muayene olmak...

parmagını sokupmu masturbasyon yapıosun akannehirlmaz:

Bozulmuş yada zarar görmüş olabilir..Bilinçli mi bi mastürbasyondu bu??Kesinlikle burdan yardım edilmez hemen jinekologa basvurun

canım bana düşmez ama bence mastürbasyon yapmayı bırak yada azalt. ileride sorun olabilir çünkü.parmaklarınla yaptığını ve uzun süredir yaptığını söylüyorsun büyük ihtimal ya zedelenmiştir yada yırıtlmışda olabilir çünkü kızlık zarı çok içerde derin de değildir. büyük ve küçük dudakları yana ayırdığımız zaman idrar yaptığımız yer üretranın altındaki açıklık kızlık zarıdır. burda genital bölgesini ayna ile inceleyen arkadaşlar yazmışlar cevaplarıda okumuşsundur muhtemelen arkadaşların tabiriyle idrar deliğinin hemen altında vajinal ıkınmalarla açılıp genişleyen yer kızlık zarı oluyor. eğer çok genişse muhtemelen zar yırtılmıştır. ayrıca zarın önünde zarı koruyan dokular da yoktur. iyi geceler.

eee hiç kanama olmamış niye bozulsun:sm_confused:gerçi bazı zarlar değişik oluyo tabi bozulduğu zamanda kan gelmiyo ama oda düşük ihtimal.ama bu masturbasyonu kes bence alışkanlık haline gelir evlenince hiç zevk almazsın.

8 senedir kendini kurcukluyorsun şimdi mi aklına geldi bu sayın 23 yaşındaki serpil26
kızlık vazınla çok ilgiliysen parmaklamadan halledecektin kendi işini

nan ben 15 yaşında sek sek oynuyordum millet neler yapıyormuş yaa

canım bana düşmez ama bence mastürbasyon yapmayı bırak yada azalt. ileride sorun olabilir çünkü.parmaklarınla yaptığını ve uzun süredir yaptığını söylüyorsun büyük ihtimal ya zedelenmiştir yada yırıtlmışda olabilir çünkü kızlık zarı çok içerde derin de değildir. büyük ve küçük dudakları yana ayırdığımız zaman idrar yaptığımız yer üretranın altındaki açıklık kızlık zarıdır. burda genital bölgesini ayna ile inceleyen arkadaşlar yazmışlar cevaplarıda okumuşsundur muhtemelen arkadaşların tabiriyle idrar deliğinin hemen altında vajinal ıkınmalarla açılıp genişleyen yer kızlık zarı oluyor. eğer çok genişse muhtemelen zar yırtılmıştır. ayrıca zarın önünde zarı koruyan dokular da yoktur.

Normal şartlarda bozulmuş olması lazım. Ama esnekse bozulmamıştır. Bunu ancak doktor muayenesi çözer.

bencek bu konu şüpeli
sanki bana feyk gibi geldi (feyk ide doğru yazdımmı bilemiyorum)

bide kullanıcı erkekde olabilir

niyeyse böyle bi his oluştu bende

merhabalar ben 24 yaşındayım ilişki yaşamadım mastürbasyonda yapmadım ama genital temizlik yaparken nihal hanım sizin tarif ettiğiniz şekilde bende bakmıştım idrar deliğinin altında açıklık var gerçekten bazı arkadaşlarda yazmış ıkınınca genişliyor diye çok özür dileyerek söylüyorum merak edip yine baktım ıkınınca epey açılıyor gördüğüm yer kızlık zarı oluyor sizin tarif ettiğiniz anlatıma göre.ama internettte kendimizin göremeyeceğimizi söylemişler yoksa ben başka yeremi baktım?bu konuda bilgili olan varsa yazarsa çok memnun olurum beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.iyi günler

Len millet şeyini görmek için ne eziyetlere katlanıyor he.:hulya:

üff bıktık artık böle konularda bozuldummmu delındımı bılmem ne.mıllet ne dertte sen ne derttesın.8 yıldan berı sımdımı sorun yaptın anlam veremedım ?????????

Harbiden ya aynalar karşısında bin taka atıyorlar..
Ben bir tarafımı sakatlardım kesin öyle bir işe girsem.. kaydirigubbakcemile3

İnsanın kendi bedenini tanımasında ne gibi bir sakınca gördünüz? Toplumumuzda burada da örneği görüldüğü gibi bu tarz konular nedense çok ayıplanıyor, ayıplamakla da kalmayıp hakaretlere vardırılıyor.

bu tarz yaklaşımlar yüzünden kadınların 10 da biri vajinismus şu anda. Ben ilk defa kendi cinsel organima 28 yaşında vajinismus olduğum için tiksinerek bakmak zorunda kaldım. İleride kızım olursa da açıp bakıp heryerine kendini tanımasını da sağlıycam.

Mastürbasyon konusuna gelince hayatinda mastürbasyon yapmamış veya yapmayı deli gibi isteyip kötü kız olmamak için içi yana yana yapamamiş bir kadının var olduğuna inanmıyorum.

O yüzden ilk taşı günahsız olan atsın mümkünse.

Sözüm hem size hem de 15 yaşında muhtemelen hormonları tam gelişmemiş olduğu için mastürbasyon yapamayıp sek sek oynayan diğer arkadaşlara.

sorun senın dedıgın deıl canım sorun bu kadar yıldır neden bır sorun deıldıde kendıne sımdı oluor bız onu anlamadık.vajısnısmusun ayrıca kendı cınsel organını tanıyıp tanımamasıylan alakası yok.vajınısmus cok farklı bır rahatszlık.
hakaret eden kımse yok.yanı nısanlanmıs etmıs böle bır konuyu cozum arasa ne olacakkı sonucta evlenecek baska turlu bır cınsel hayatı olacak bızene 15 yasından bugune kadar yaptıgı masturbasyondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…