Biliyorum ne onursuz ne gurursuz diyorsunuz ama seviyorum ve çok yalnızım Ailem boşanmalarla dolu. Bu yuvayı kurtarabileceğimi biliyorum ama bana yaklaşmıyor bile. Benden bana vurduğu gece için özür bile dilemedi insanlık adına. Eğitimli gayet güzel işi olan bir kadınım. Bu tür olaylara nasıl bir kadın katlanır hala oturur derdim bende ama şu an çok şaşırıyorum ki o durumdayım. Teşekkürler yorumlarınız için. Benim için bu evde oturmak kolaymı sanıyorsunuz. Ölüm bu kadar acı veremez. Beni görmemek için eve gelmemesi, kocamın nerede olduğunu bilmemem,gecenin bir vakti gelip uyuması beni öldürüyor.
Dün gece koltukta uyumuşum gelip üzerimi örttü. Acır gibi bana. Yatağa gittiğimde yanlışlıkla kolum değdi ve gidip salonda uyudu. Bittimi diyorum kendime bu kavgadan daha 1 hafta önce o kadar güzeldiki herşey bittiğine de inanamıyorum. Telefonunda hala karıcım yazıyor ismim yada arabasında benim tokam asılı. Bu sabah çıkarken ben çıkıyorum dedi. Yarın babalar günü babana gidelim dediğimde bana ailesine rol yapamayacağını söyledi. İşimiz var deriz dedi ve çıkıp gitti. Çokmu zayıf bir dönemimdeyim bilmiyorum ama çok seviyorum bu adamı ve ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum. Delirmek üzereyim düşünmekten...çok yalnızım en kötüsü.
Hayır tabiki biliyordu. Teyzesine gittiğimiz günün ertesi bana sen beni eski sevgililerimden kıskanıyorsun ama teyzem ne güzel söyledi seni kız oğlan kız almadık dedi. Sen bana geldiğinde birşey yaşamamıs biri değildinki ben senin kıskançlıklarını affedeyim dedi. Bunu başkasıyla beraber olmuşsun diye kötülemek için söylemedim dedi. Sana neden böyle kıskançlıklar yapıyorsun sende herşeyi bilerek geldin bana demek istediklerini söyledi.
Eşimin benden önce uzun süre evli 4 cocuk annesi bir kadınla ilişkisi olmus. Bu konuda cok hassastım .bir kez mesajlastuıklarını gördüm ve tepki verdim bunun üzerine bu lafı söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?