Lütfen yardım edin !!!

misscom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
3
0
merhaba arkadaşlar 20 yaşında bekar bi kızım bundan 1 sene önce aşırı derecede kilo aldım tam 2 ayda 20 kilo birden aldım ve kilo almamla birlikte bacaklarım ve bel bölgemin bazı yerlerinde çatlaklıklar oluştu doktora gittim aşırı kilo yüzünden olduğunu söledi ve acilen zayıflamam gerektiğini söledi tuhaf olan ilaç vermedi ve bacamdaki çatlaklıklar o zaman mordu şuan kırmızı gibi sanki alarji olmuş gibi bi kırmızılık var ve bir türlü geçmiyor ne yapmam gerekiyor ?? bana yardım edermisiniz bu konu yüzünden kendimden nefret eder hale geldim denize bile giremez hale geldim bu durumuma çok üzülüorum lütfen bana yardım edin.... şimdiden gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim....

cnm catlaklarlar ılgılı topıklerı oku ama n-bence önce bı dr a gıtt özele karboksı falan yapar belkı

hayadım aşırı kilo alımından dolayı dolaşım probleminden kaynaklı bi morarma olabilir ama bence başka bi doktora görün derim . zira birinin dediğini diyeri tutmuyo. geçmiş olsun

bi kaç doktor gez hatta..çünkü anlamıyo bazıları...
hassas bi konu bu yani ihmale gelmez...geçmiş olsun

2 ayda 20 kilo hiç normal değil arkadaşim
bence bacaklarındaki çatlaklardan önce buna üzül ve adamakıllı doktora git
Allah sağlık versin gerisi boş hihoyyyt

cnm. sendeki kızarıklıklar emin ol zayıflayınca yırtık şekline gelecek..
asıl çatlak odur ama dr. a bi görün için rahat etsin ..

çok geçmiş olsun öncelikle.. kilodan oluşan çatlak sanırım sendeki bende de vardı çnkü.. dr um bol su ve spor verdi.. su vucudun için en önemli ilaç dedi ve dediğide gerçekten cıktı..sadece spor yaparak ve su içerek bir ayda 7 kilo verdim ve çatlaklarımda gözle görülür bi kaybolma oldu.. ama dr unu asla ihmal etm bu arada şimdiden geçmiş olsun canım

cnm bende hamilelik süresince çok kilo aldım.tabiki aldığım kiloları verdim.ancak çatlaklarım halaa var.
dr gittim bu çatlaklar küçük bir operasyonla ancak yok olur dedi.şimdilik bu operasyonu askıya aldım.
zayıflamakla geçmiyor yani bu çatlaklar.ben kilo almaya başlayınca çatlatım çok fecii.bide zayıflarkende çatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…