- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi Merveyadamer
-
ikisine de aklim ermiyor ama neyse vardır bir bildikleriBende benimki çekti çıkarttı, zaten dediğim gibi kısmen kalmıştı.
Ama tamamen içinde kalanın nasıl o kadar derinde kalır, nasıl çıkarır bilemedim
Erkek sertlik bittikten sonra çıkarsa içeride kalabiliyor. Ama onun dışında dediğiniz gibi tamamen içeride kalıyorsa muhtemelen büyük beden alındığı içindirikisine de aklim ermiyor ama neyse vardır bir bildikleri
Ula o sertlik geçene kadar niye bekletiyorsunuz partnerlerinizi vicdansız karılar sonra böyle peşmurde ediyorsunuz adamlarıErkek sertlik bittikten sonra çıkarsa içeride kalabiliyor. Ama onun dışında dediğiniz gibi tamamen içeride kalıyorsa muhtemelen büyük beden alındığı içindirBüyük alalım seneye de kullanırız denilecek bir şey de değil ki bu
Öhm şimdi detay vermeyeyim ama bazen güzel oluyor adamın bir süre daha durmasıUla o sertlik geçene kadar niye bekletiyorsunuz partnerlerinizi vicdansız karılar sonra böyle peşmurde ediyorsunuz adamları
iyanna sende fena degilsin haÖhm şimdi detay vermeyeyim ama bazen güzel oluyor adamın bir süre daha durması
öyle bir bahsetmişsiniz ki, duyanda mariana çukuru zannedecek. :)Bende benimki çekti çıkarttı, zaten dediğim gibi kısmen kalmıştı.
Ama tamamen içinde kalanın nasıl o kadar derinde kalır, nasıl çıkarır bilemedim
Adetten 5 gunce hamilelik tutmaz telaslanmaNişanlımla cinsel ilişkiye girdim ve kondom parçalanıp içimde kaldı çıkartmaya çalıştım ama olmadı adet günümü 3 gün var ve kondom doluydu dediğine göre napıcam ax önce ella marka doğum kontrol hapını kullandım kondomu nasıl çıkartıcam ve hamilelik yaparmı bu durum
Valla kusura bakmayında ıyi olmuş ikinizede cnm daha evlenmeden birlikte olmak ta çok saçma oldu ayrıldınız allah korusun yinede ne olacak yada hamile kaldim mi diye düşünüyor sun en kötüsüNişanlımla cinsel ilişkiye girdim ve kondom parçalanıp içimde kaldı çıkartmaya çalıştım ama olmadı adet günümü 3 gün var ve kondom doluydu dediğine göre napıcam ax önce ella marka doğum kontrol hapını kullandım kondomu nasıl çıkartıcam ve hamilelik yaparmı bu durum
Kötülük düşünenlerin basina gelsin.Valla kusura bakmayında ıyi olmuş ikinizede cnm daha evlenmeden birlikte olmak ta çok saçma oldu ayrıldınız allah korusun yinede ne olacak yada hamile kaldim mi diye düşünüyor sun en kötüsü
Valla kötülük değil sadece aynı evin içine girmeden yapilan lar bana çok tuhaf geldiKötülük düşünenlerin basina gelsin.
Bir kez benim de başıma geldi bimden almıştım durax mı neydi markası yırtıldı iki dk da bi daha töbe ok ok okhep merak etmişimdir bir prezervatif nasıl parçalanıp da içeride kalmayı başarabilir.
yani ebat mı tutturamiyorsunuz kıvılcım mı çikarttiriyorsunuz hayret bir şey
Tam hazır olmadan biraz zorlama ile parçalanır genelde, zaten ilk acemilik var normaldirhep merak etmişimdir bir prezervatif nasıl parçalanıp da içeride kalmayı başarabilir.
Evlenmeden neden ilişkiye girdiniz onu anlamış değilim ayrıca birşey olmaz temizlenir âdet olunca korkmanıza gerek yokNişanlımla cinsel ilişkiye girdim ve kondom parçalanıp içimde kaldı çıkartmaya çalıştım ama olmadı adet günümü 3 gün var ve kondom doluydu dediğine göre napıcam ax önce ella marka doğum kontrol hapını kullandım kondomu nasıl çıkartıcam ve hamilelik yaparmı bu durum
Senin gibi zihniyetler bi bitsin ya bu ne yani evlenmeden once olmusmus ne alaka isterse 100 kisiyle olur erkek olmuyor mu sanki bi bitmediniz yaValla kusura bakmayında ıyi olmuş ikinizede cnm daha evlenmeden birlikte olmak ta çok saçma oldu ayrıldınız allah korusun yinede ne olacak yada hamile kaldim mi diye düşünüyor sun en kötüsü
hep merak etmişimdir bir prezervatif nasıl parçalanıp da içeride kalmayı başarabilir.
tecrübe konişiyyiiiiiBosalma olduktan sonrada devam esilirse kaliyor lastik gevşedigi icin ona dikkat etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?