- Emoji Skoru
- 16.217
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Merveyadamer
@Pumpkin006 yorumları oku kahkaha at biraz kafan dağılsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha tamam sağolun =)@Pumpkin006 yorumları oku kahkaha at biraz kafan dağılsın :)
Qjjaajjajajja Allah affetsin guldumYa bendede kalmıştı, eşim olacak şerefsiz çıkarmıştı ne ağlamıştım korktum bide çıkmazsa Dr a gidip ne dicem diyekdksjanana
Ay bende çok güldüm şu sıkıntılı zamanımda güldürdü bu konular bemiQjjaajjajajja Allah affetsin guldum![]()
Vallah ben icinde kaldigini bile bilmiyordum hem sasirdimAy bende çok güldüm şu sıkıntılı zamanımda güldürdü bu konular bemi
Beceriksizler şeylerin sahip çıkamıyorlar acısını biz çekiyoruz işteVallah ben icinde kaldigini bile bilmiyordum hem sasirdim![]()
Beceriksizler şeylerin sahip çıkamıyorlar acısını biz çekiyoruz işte
Senin gibi zihniyetleri de öbür tarafta alkışlayacaklar sana çok şey söylemek isterdim de terbiyem müsade etmez. Bu dünyada emredilen kuralların hepsine uyarsınızda Allahın emir ve yasaklarına uymadığınız gibi karşınızdakine yobaz dersiniz. Asıl sizin gibi zihniyetler kör sağır dilsiz yobazlarsınız.Senin gibi zihniyetler bi bitsin ya bu ne yani evlenmeden once olmusmus ne alaka isterse 100 kisiyle olur erkek olmuyor mu sanki bi bitmediniz ya
Ya sonrada onlar çok iyi oluyor biz kötü kadın oluyoruz Allah hepsinin belasını versinDaha guzel anlatilamazdi her ne zorluk varsa kadin cekiyor bu yatak isinde de sonra cocuk oluyor gene dert kadinda isimiz zor