sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadarDalga geçmeyin yazdığın için
Dalga geçtiler
Bahsettiğin küçük ihtimal, tam birleşme olmamış bile.
Adet bilirsin çok nazlıdır, küser uğramaz sebepsiz.
Ama kendince akla ilk anda gelmeyen nedenleri vardır.
İdrar tessti yaptır, e nabızdan geçmişini kapat
Kimse bilemez
ora bosalmadi herhalde ne kadar kotu birisinayrıca ihtiyacını da görmemiş adam boşalmamış ki..
neymiş ihtiyacı o an tahrik olup zirvede bırakmakmı
sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadar
Kendi oyle soyledi ben demedimhayatını karartmak istemeyen adam oldu şimdide
Emin olun korkudan onla bile ilgilencek halim yokBu nasıl bir aşağılama yahu? sen sürtünme kısmını geç bence bunun kafasını sürt bi yerlere
Herkes bi tarafa cekmiyor aksine seni silkeleyip kendine getiriyor ama sen erkek arkadasim diyip zorladi diyip ama hayatimi karartmak istemedi diyip anlamak istedigin gibi anliyosun.. olay senin icin sadece Hamilemisin onu merak ediyorsun ama kullanildiginin farkinda degilsin. ...sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadar
gercekten cok tesekkur ederim keşke çoğu insan siz gibi nazik olsaHamile olduğunu sanmıyorum canım. Büyük ihtimalle stres yaptığın için geciktin. Eczaneden bir test alıp yap, için rahat etsin.
Anlattığın şekilde hamile kalman çok zor. Boşa stres yapma
ben size onun soylediklerini soyledim kendi yorumum katmadim ki.Herkes bi tarafa cekmiyor aksine seni silkeleyip kendine getiriyor ama sen erkek arkadasim diyip zorladi diyip ama hayatimi karartmak istemedi diyip anlamak istedigin gibi anliyosun.. olay senin icin sadece Hamilemisin onu merak ediyorsun ama kullanildiginin farkinda degilsin. ...
ustume boşalmadi bunu anlamak zor mu? Demek ki zorboşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz
ne demek???
ya şu ilk yazdıklarına bakarmısın
önce neler anlattın bir oku
sonra zorla dedin hatta polise git dendi sana
sonra adam bambaşka biri çıktı
nedir bu anlamadım ben
Ee o zaman?7 yıldır birlikte ve bu kız 19 yaşında
12 yaşında mı başladılar ilişkiye
yuh arkadaş
12 yaş nedir ya
özel klinikler bu konuda çok net.sanirim tek yardımcı olan sizsiniz herkes bir taraflara cekiyor olaylari sadece tavsiye istemistim o kadar
Ya ben kime ne anlatiyorumkiiiii Hamile degilsin rahatla.. erkek arkadasin seni seviyor sana zarar gelsin istemiyor sacinin tek teli dusse uzulur o sana ciddi bakiyor seni asla istemedigin birsey icin zorlamiyor sadece o anki ihtiyac önemli onun icin okadar...ben size onun soylediklerini soyledim kendi yorumum katmadim ki.
ustume boşalmadi bunu anlamak zor mu? Demek ki zor
Ya ben kime ne anlatiyorumkiiiii Hamile degilsin rahatla.. erkek arkadasin seni seviyor sana zarar gelsin istemiyor sacinin tek deli dusse uzulur o sana ciddi bakiyor seni asla istemedigin birsey icin zorlamiyor sadece o anki ihtiyac önemli onun icin okadar...[/QUOgerçekten sanırım ben yanlı anlattim ozur diler çok gerginim alışık olmadığın bir durum
Geecekten ben bu kadar ayrintiya takilcaginizi bilseydim detaylı anlatirdim zorla yapildigini ogrenilsin istemedim o kadar sadece fikir almak istedimo zaman öyle anlatırsın bak şu ilk yazdıklarınla sonraki yorumları okuyan herkes bir gariplik oldugunu sezer
boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz demişsin
çoğul kullanmışsın ve hala erkek arkadasım diyosun adama!
ya sen bu kadar korkuyosan bu kadar imkansız bişeye eger
bir metre ötendeki spermden bile korkman lazım
adam zorla yaptı dedin polis dedik üzüldük haline acıdık tüh dedik
sonra hayatımı karartmak istemiyordu dedin
aman yaa neyse
Geecekten ben bu kadar ayrintiya takilcaginizi bilseydim detaylı anlatirdim zorla yapildigini ogrenilsin istemedim o kadar sadece fikir almak istedim
Yaa hadi boşver hadi gir koluma gidelim kime neyi niye anlatiyoruz o hala kendi bildigini okicak bosver allah askina hadi kalk cikiyoruzkimse kimseye zorla sürtünmez kuzum
ya zorla beraber olur onun adı başka bişeydir
ya da karşılıklı olur
sen o zorla travmasını yaşasan adama hala sevgilim demezsin
korkuyoruzzz demezsin anlıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?