bircok yerde zevk suyula hamile kalınma ihtimali var yaziyorDalga gecmiyorum.
Zevk suyu ile hamile kalinmaz.
Dalga gecmemek icinde hemen gidiyorum
Zevk alan sizsiniz o değil,o boşalmazsa hamilelik olmaz.Herkese iyi aksamlar anlatıcağı. Şeyi cahilligime verin lütfen erkek arkadasımla sürtünmeli ilişkin yaşadık boşalma olmadı zevk suyundan korkuyoruz zevk suyuyla ihtimaller varmış gecen ay 5 ince adet oldum bu ay hala olmadım çok korkuyorum hamile olma olasılığım var mı lütfen dalga geçmeyin
evet zor durumdayim çünkübu konu demin acilmamiiydi?
bircok yerde ihtimal var yaziyor ve önemli değilZevk alan sizsiniz o değil,o boşalmazsa hamilelik olmaz.
Sürtünmeli ilişki tabiri için de teşekkür ederiz, yeni bir tanım geldi dilimize
: )))komikmis.bircok yerde zevk suyula hamile kalınma ihtimali var yaziyor
sorunda o test yaptırmaya yemiyor..Test yaparsan sonuç çıkar ateşle oynamayın stresten olduğunu düşünüyorum gecikmenin
blmiyorum yasayan vardır belki diye sormak istedimtest yapmayıp buradan daha garanti bir sonuç almayı nasıl bekliyorsunuz?
19 yasibdayim emin ol çok sey okudum ve birçok doktor ihtimali oldugunu söylüyor: )))komikmis.
Yasin kac bilmiyorum ama imkansiz birsey.
Spermlerin vajinadan girip ilerlemesi gerekiyorken bosalmadan nasil hamile kalinir.
Ayy gencler ya azcik okuyun.spor yapin.bedeninizi taniyin
18 yasindan buyuk oldugunu varsayarak artik duzenli bir jinekolog edinmenide tavsiye ederim.
Pardon ama iliski yasarken yiyordu testemi yemicek? Sonuclarina katlanamicaginiz seyleri neden yaşarsınız?sorunda o test yaptırmaya yemiyor..
sürtünmeliymiş bununki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?