• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

Beydeba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
149
25
13
Arkadaşlar küçükken parmağımin ucunu seyime sokmustum adettim ama tam ne olduğunu bilmiyordun bi irkilme oldu hatta bunu 2 sefer yaptım ikisindede irkilme oldu sonradan kızlık zarıni öğrendim büyüdükçe ama bide idrar deliğinede dokunmuş olabilirim diye düşündüm suan 18yasindayim sizce bozuldu mu doktora mi gitmeliyim 150 tl diyo kadında yaşlı sizce iyi bakar anlar mi 4 senedir psikolojim bozuldu lütfen ciddi yorum yapın inşallah bi şey olmamıştir
Arkadaşlar anneme hala söyleyemedim nasıl soyleyim

Son düzenleme:
saka mi? elimi seyime soktum ...

gercekten tüm elini mi yoksa parmak mi? idrar yerine sokmus olamazsin o delik cok kücük. ELINI gercekten soktuysan bozulmus ola bilir

saka mi? elimi seyime soktum ...

gercekten tüm elini mi yoksa parmak mi? idrar yerine sokmus olamazsin o delik cok kücük. ELINI gercekten soktuysan bozulmus ola bilir
Parmağımın ucu sadece tam sokma değil

şu ülke de adet görme yaşına gelip kızlık zarından haberi olmayan bir tek kız olamaz. Hele ki uzun zamandır okullarda cinsel eğitim daha da uzun zamandır biyoloji gibi dersler veriliyorken.

şu ülke de adet görme yaşına gelip kızlık zarından haberi olmayan bir tek kız olamaz. Hele ki uzun zamandır okullarda cinsel eğitim daha da uzun zamandır biyoloji gibi dersler veriliyorken.
Hayır yoktu

parmagınızı neden soktunuz?

Komik değil sizinde basiniza gelebilirdi geceleri uyuyamıyorum

ozaman kesinlikle doktor. parmak ucundan bisi olmaz. hem simdi uzun uzun yazmak istemiyorum amaaa belki zarsiz dogdunuz?? yada spor yaparken yirtildi??? yada zariniz genis? ondan doktora gidin sorun iciniz rahat edicekse...

ozaman kesinlikle doktor. parmak ucundan bisi olmaz. hem simdi uzun uzun yazmak istemiyorum amaaa belki zarsiz dogdunuz?? yada spor yaparken yirtildi??? yada zariniz genis? ondan doktora gidin sorun iciniz rahat edicekse...
Korkuyorum işte kimle gitcem öle yerlere tek gidilmez demi

K
Arkadaşlar küçükken elimi seyime sokmustum adettim ama tam ne olduğunu bilmiyordun bi irkilme oldu hatta bunu 2 sefer yaptım ikisindede irkilme oldu sonradan kızlık zarıni öğrendim büyüdükçe ama bide idrar deliğinede dokunmuş olabilirim diye düşündüm suan 18yasindayim sizce bozuldu mu doktora mi gitmeliyim 150 tl diyo kadında yaşlı sizce iyi bakar anlar mi 4 senedir psikolojim bozuldu lütfen ciddi yorum yapın inşallah bi şey olmamıştir
Küçüktün miniminacıktın ,adettin, elini şeyine soktun!:silah::KK57::KK20:

yahu adetken parmagın ucunu neyi merak edip soktun?
kanın kaynagınımı bulmaya çalıştın
içeride neler oluyor diye merakmı ettin nedir
Her neyse iste ben sadece şuan bir şey olmuşmudur diye soruyorum

Back