Lütfen yardım edin

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Merhaba herkese ben 23 yaşındayım okulum biteli 2 yıl oldu 2 yıldır evdeyim ve o zamandan beridir inanılmaz sıkıntı içindeyim bu aralar yaklaşık 2 3 gündür daha da fazla bir hal aldı çok keyifsizim içimde sürekli olumsuz birşeyler olacakmış gibi bir his var oturup ağlamak istiyorum uyku düzenim yok 1 gibi uyusam sabahın köründe uyanıyorum (5 6) gibi doğal olarakta çok erken olunca kalkmıyorum tekrar uyumaya çalışıyorum ama 1 2 saat sonra uyuyabiliyorum gece yatarkende aynı şekilde hemen uykuya dalamıyorum yine çok zamanımı alıyor uyumak karanlıkta uyuyamıyorum 2 3 gündür tek kalmak istemiyorum hiç bir uğraşım yok özgüvenim gitti evde olmaktan çok kilo aldım saçma sapan şeyleri kafama takıyorum benle hiç alakası olmayan şeyler bide korkularım çok fazla karanlık olsun ve bazı şeyler beni çok etkiliyor napcam bilmiyorum

Merhaba,
Okulunuz bitmis. Is falan aramaya baslasaniz? Arkadaslariniz falan yok mu? Disariya cikin biraz.

Merhaba,
Okulunuz bitmis. Is falan aramaya baslasaniz? Arkadaslariniz falan yok mu? Disariya cikin biraz.
Yaşadığım şehir çok küçük iş imkanı kendi alanım dışında bile yok denecek kadar az çok yere başvuru yaptım ama genelde tecrübeli elemanlar istedikleri için olmadı zamanla bende aynı şeyi duymaktan sıkıldım özgüvenim çok düştü bir işe başlasamda acaba yapabilir miyim diye düşünür hale geldim arkadaşlarımda okuldalar başka şehirdeler hep zaten çok arkadaşımda yok

Okulu baska sehirde mi okudunuz? Ben yasadigim yerin disinda okudum universiteyi. Orada 4 sene eglenceli bir hayat ve arkadasliklar kurup sonrasinda yasadigim sehire donunce ben de biraz bosluga dusmustum.
Is bulmak o kadar kolay olmuyor herkes tecrubeli arayinca tabi. Ama umudunuzu kesmeyin ve aramaya devam edin bence. Dediginiz gibi alaniniz disinda olmasa bile sosyallaesmek acisindan dogru isi bulana kadar baska birsey yapabilirsiniz.
Baska bir yerde is bulup tasinma imkaniniz yok mu mesela?
Ya da ailenizle yasiyorsaniz onlarla vakit gecirin?

Evet 2 yıllık okudum başka şehirde aileden uzak olmak arkadaşlarla bir arada olmak kendi başının çağresine bakmak inanılmaz bişey onlardan para gelsede o gelen parayı yetirmek idare etmek her türlü kendi ayakalarının üstünde durmak çok iyi birşeydi ama geri dönmek ve 2 senedir evde olmak çok sinir bozucu okulda çok arkadaşım vardı ama buraya dönünce yine tek kaldım asosyalleştim bilgisayarım bozuldu telefonum bozuldu bütün aksilikler üst üste geldi iş güç yok yada iş bulsam nasıl çalışırım özgüvenim yok her şeyden korkar hala geldim 2 sene önce bile ne kadar iyiydim şuanda çok kötüyüm tekrar nasıl özgüvenim yerine gelir çokta kilo aldım doğal olarak kıyafet falan da bulamıyorum ama kendime engel olup kiloda veremiyorum hiç denemedim aslında denesem veririm gibime de geliyor çünkü çok terlerim hayatımı düzene sokamıyorum kendime bir çizgi çizemiyorum bu yaşa geldim hala daha elimde sıfır

Son düzenleme:
Anksiyete gibi bir sorunum olabilir mi acaba gece uyurken duvardaki gölgeleri şekillere çok benzetirim yada insan yüzüne en basitinden kavanoz taşırken bile ya bu düşerse diye düşünüyorum çok tedirginim yatağım odanın orta kıdmında iki yanıda boş kapıdan tarafa doğru olan kısmına sırtımı dönük uyuyamam falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…