Lütfen yardım edin sürekli bir düşüncedeyim

siğil görünümünüz nasıl acaba? vestibular papillomatosis yazıp bi görsellere bakabilir misiniz eğer oysa korkulacak hiçbir şey yok bir cinsel hastalık değil. hastalık bile değil.

Değil doktor kıl dönmesi dedi.
kız kıl dönmesiyse o kadar testten sonra niye hiv olduğunu düşünüyorsun ki. anlıyorum takıntılığını bende de var inan ki ama yani onca test negatifse ve muayeneden sonra kıl dönmesi dendiyse endişelenme artık. endişelenmeni gerektirecek hiçbir şey yok öyle düşün. iyi bir psikologtan terapi al iyi gelir. seni sorgulamaz daha iyi kelimeler seçerek daha iyi cümleler kurar iyi gelir sana

O olaydan çok farksız olarak Hıvı duyduktan sonra olabilir miyim diye düşündüm bulaş yollarını araştırdım cilt bakımında yüzüm kanamıştı acaba bulaşmışmıdır diye günlerce uykusuz kaldım. Sonra eşimin benden önce ilişkisi olduğu aklıma geldi acaba onda varsa bana bulaşır mı diye düşündüm. Bana evliliğimizin 3. Yılı da yapılan Hıv testleri negatif gelmiş. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama yıllarca bulaşamayanda varmış

Sağlık anksiyetesine benziyor bu anlattığınız belirtiler. Hiç psikolojik destek aldınız mı bu durum için?

Terapiyede gittim düşünme başka şeyler ile oyalan dedi ama düşünmeden duramıyorum ki

ayy sen gerçekten çok derin düşünüyorsun valla bizim diyebileceğimiz bir şey yok gibi ama normal tabii ki öyle kendini anormal görüp hissetme de. düzelebilecek bir şey sen düzeleceğine inan yeter.

Sağlık anksiyetsine benziyor bu anlattığınız belirtiler. Hiç psikolojik destek aldınız mı bu durum için?
Aldım evet anlık rahatlıyorum ama sonra devam ediyor. Benim abim ve yengemde psiklolog tabi onlarla paylaşmıyorum ama yengeme göre bizim ailede çoğu kişide psikolojik sıkıntılar olduğunu düşünüyor zaten annem de ilaç kullanıyor

ayy sen gerçekten çok derin düşünüyorsun valla bizim diyebileceğimiz bir şey yok gibi ama normal tabii ki öyle kendini anormal görüp hissetme de. düzelebilecek bir şey sen düzeleceğine inan yeter.
Sürekli elimde telefon araştırma yapıyorum hiç bir şeyden keyif almıyorum kendimi bu hastalığa kaptırdım ama başka bir şey çıkınca onu düşüneceğim biliyorum ama hep aklımda eski düşüncelerim tekrarlıyor

27 yaşındaymışsınız. Çocuk için vakit falan geçmiyor. Böyle yaşanmaz. Önce kendi psikolojinizi düzeltin çocuk sonraki iş.
Sizin gibiydim hep yazıyorum burda. Hiv testi kaç kere yaptırdım bilmem. Tabi başka her hastalığıda kendimde var diye düşünüp doktor doktor gezerdim.
Sonra anksiyete bozukluğu teşhisi kondu ve ilaç tedavisi gördüm. Çok şükür iyiyim.
Lütfen geç kalmayın psikiyatriye gidin çünkü psikologla çözüm alınamıyor, ilaç şart bu durumda olana

Ben de daha önce birkaç kere psikiyatriye gittim sizin gibi sürekli hastalık araştırıp belirtilerin aynısı bende var diye kendime teşhis koyardım bu süreç çok yorucu yıpratıcıydı benim için. Psikolojik destek almak bana iyi geldi. Doktorum beni internetten hastalık araştırma kesinlikle diye uyarmıştı . Siz de kendinizi kontrol etmeye çalışın ve artık internette yazanlara bakmayın lütfen. Bir baş ağrısı sebebine bakınca kanser çıkıyoruz internete göre.

Evet psikoterapi+ psikiyatriden ilaç

Anladım teşekkür ederim.

Anneniz ne ilacı kullanıyor peki? Ayrıca zaten yakınların kendi tanıdığına psikoterapi yapması etik değildir. Psikolojide böyle bir kural var diye okumuştum daha önce.

Lütfen ilaç tedavi görün. Bu işin sonu yok. Hiv negatiften emin olsanız bu sefer kanser e takacaksınız, o bitecek başkası. Bu kötü bir döngü. İçinden çıkabilmek için ilaç şart

Sadece kendim için değil annem babam eşim herkesi hasta görsem acaba şu olabilir mi bu olabilir mi diye sürekli düşünce içindeyim.

Anneniz ne ilacı kullanıyor peki? Ayrıca zaten yakınların kendi tanıdığına psikoterapi yapması etik değildir. Psikolojide böyle bir kural var diye okumuştum daha önce.
Yapmadılar evet ama söyledi sorun olabilir diye annem cipralex diye bir ilaç kullanıyor o panik atak gibi kriz geçiriyordu önce ağlama krizi sonra kahkaha okuyordu Belkide onu yıllarca öyle görmek bu şekilde yaptı benide annemde genç kızken ailesinde yaşadığı şeylerden böyle olmuş teyzemde aynı şekilde ama o reddediyor.

Sadece kendim için değil annem babam eşim herkesi hasta görsem acaba şu olabilir mi bu olabilir mi diye sürekli düşünce içindeyim.
Bu kendin ve ailen için yorucu, yıpratıcı bir durum. Bence psikolojik destek almaya devam edin. İlaç da kullanmanız lazım. Kafanı dağıtacak hobiler edinmen iyi olur.

Lütfen ilaç tedavi görün. Bu işin sonu yok. Hiv negatiften emin olsanız bu sefer kanser e takacaksınız, o bitecek başkası. Bu kötü bir döngü. İçinden çıkabilmek için ilaç şart
Ben artık dışarda yeşillik ve et yiyemiyorum toksoplazma bulaşacak diye evde kendim Belkide bir marulu yirmi kere yıkıyorum. Masumlar apartmanı safiye gibi davranıyorum

O halde yaşadığınız psikolojik sorunlar genetik olabilir. Siz peki ne zamandır böylesiniz? Çocukluktan beri mi yoksa yetişkinlikte tetikleyen bir şey mi oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…