- Konu Sahibi kardelen_32
Arkadaşlar kimseye anlatamadığım şeyler var.anneme bile söyleyemediğim üzülür diye.. benim sorunum eşimle aramızdaki iletişim.eşimle görücü usulü evlendik 2 yıl önce. ilk gördüğümde hiç elektrik alamadım hatta annemler ısrar ettikçe ''asla olamaz bi daha onun ismini duymayacağım'' diyordum.ilk istemeye geldiklerinden 2 yıl sonra tekrar geldiler ve bir şekilde annemlerinde ısrarıyla bu kez oldu. 3,5 ay kadar nişanlı kaldık ve nişanlıyken çok problemlerimiz oldu çok kötü bir nişanlılık dönemi geçirdim.hatta bir kez yüzük falan attı eşim .sonradan çok yalvardı ama ben bu saatten sonra olmaz artık attı bitti falan dedim . babam daha öncede nişandan ayrıldığım için'' bu sefer atamayız yutacağız bunları'' dedi.
neyse biz evlendik.ilk zamanlarımız çok zordu.belki o zamanlar kadar değil ama hala zor geçiyor.eşimde aradığım şeyleri bulamadım.iletişim,uyum,sevgi,ilgi, aşk çok hayal kırıklığı yaşadım. uçurumlar var sanki aramızda.. o kadar farklıyız ki çok zıttız..ortak ilgi alanlarımız bile yok denecek kadar az tam tersiz..seviiyorum onu ama aşk, heyecan duymadım hiç duyamadım..bazen çok soğuyorum ona karşı..ruhsal ihtiyaçlarım var ama eşim kadın ruhundan anlamıyor,romantik değil,ilgisiz.. işten gelip tv ve pc başına geçer bişey sorsam duymaz bile dalmıştır..sonra gidip yatar.. ağladığım zamanlarda çok rahat oda da oturur ne yanıma gelip sarılır ne saçımı okşayıp teselli eder...çok şeyler yer etti içimde çokk..kendimi değersiz hissediyorum..çok mutsuz ve yanlız hissediyorum..senağlama
anneme tartışmalarımızı anlattığım bi gün '' istemiyorum deseydin,evlenmicem deyip dik dursaydın'' dedi bana . yani suçu benim üstüme attı belkide içini ferahlatmak için..sanki üstüme gelip ısrar edenler onlar değilmiş gibi.. babam alıp karşısına sormaz'' nasılsın kızım , var mı bi derdin ,sıkıntın?'' demez..neden çünkü korkar altından bişey çıkacak diye..
şimdiğe kadar hiç kimseye dile getirmediğim şeyler bunlar ..kendime bile yeni yeni dile getirmeye başladım... ben mutsuzmuşum yeni farkına varıyorum...napıcam arkadaşlar ben yaaa kafayı yemek üzereyim ben .. yardım edin bişeyler yazın lütfen..mafoldumben