• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin,ne yapmalıyım ben?..

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
96
38
Isparta

Arkadaşlar kimseye anlatamadığım şeyler var.anneme bile söyleyemediğim üzülür diye.. benim sorunum eşimle aramızdaki iletişim.eşimle görücü usulü evlendik 2 yıl önce. ilk gördüğümde hiç elektrik alamadım hatta annemler ısrar ettikçe ''asla olamaz bi daha onun ismini duymayacağım'' diyordum.ilk istemeye geldiklerinden 2 yıl sonra tekrar geldiler ve bir şekilde annemlerinde ısrarıyla bu kez oldu. 3,5 ay kadar nişanlı kaldık ve nişanlıyken çok problemlerimiz oldu çok kötü bir nişanlılık dönemi geçirdim.hatta bir kez yüzük falan attı eşim .sonradan çok yalvardı ama ben bu saatten sonra olmaz artık attı bitti falan dedim . babam daha öncede nişandan ayrıldığım için'' bu sefer atamayız yutacağız bunları'' dedi.
neyse biz evlendik.ilk zamanlarımız çok zordu.belki o zamanlar kadar değil ama hala zor geçiyor.eşimde aradığım şeyleri bulamadım.iletişim,uyum,sevgi,ilgi, aşk çok hayal kırıklığı yaşadım. uçurumlar var sanki aramızda.. o kadar farklıyız ki çok zıttız..ortak ilgi alanlarımız bile yok denecek kadar az tam tersiz..seviiyorum onu ama aşk, heyecan duymadım hiç duyamadım..bazen çok soğuyorum ona karşı..ruhsal ihtiyaçlarım var ama eşim kadın ruhundan anlamıyor,romantik değil,ilgisiz.. işten gelip tv ve pc başına geçer bişey sorsam duymaz bile dalmıştır..sonra gidip yatar.. ağladığım zamanlarda çok rahat oda da oturur ne yanıma gelip sarılır ne saçımı okşayıp teselli eder...çok şeyler yer etti içimde çokk..kendimi değersiz hissediyorum..çok mutsuz ve yanlız hissediyorum..senağlama
anneme tartışmalarımızı anlattığım bi gün '' istemiyorum deseydin,evlenmicem deyip dik dursaydın'' dedi bana . yani suçu benim üstüme attı belkide içini ferahlatmak için..sanki üstüme gelip ısrar edenler onlar değilmiş gibi.. babam alıp karşısına sormaz'' nasılsın kızım , var mı bi derdin ,sıkıntın?'' demez..neden çünkü korkar altından bişey çıkacak diye..
şimdiğe kadar hiç kimseye dile getirmediğim şeyler bunlar ..kendime bile yeni yeni dile getirmeye başladım... ben mutsuzmuşum yeni farkına varıyorum...napıcam arkadaşlar ben yaaa kafayı yemek üzereyim ben .. yardım edin bişeyler yazın lütfen..mafoldumben

eşin kendi hayatından memnunmu? tek derdi evlenip evinde kapıyı açan temizlik yapan yemek yapan bi kadının olmasımıymış?

eşin kendi hayatından memnunmu? tek derdi evlenip evinde kapıyı açan temizlik yapan yemek yapan bi kadının olmasımıymış?

o ahlinden memnun.az önce konuşmaya çalıştım .ilgisizlikten sevgisizlikten birbirimize vakit ayıramamaktan..çözüm bulmaya çalışmadı önemsemedi bile.. ilgi göstermiyor muyum ,ne yapmam lazım dedi sadece... sonrada ben yatmaya gidiyorum dedi gitti ve yattı mafoldumben çok yanlız hissediyorum kendimi beni anlamıyor anlamaya çalışmıyor.. şimdi böyleysek 10-15 yıl sonraki halimizi düşünemiyorum ben.. bi ömür nasıl geçecek diye bile sormaya başladım kendime senağlama

anneme anlatmalı mıyım bunları?? bu yüzden boşanılmaz belki ama nasıl düzeltebilirim arkadaşlar ?? ben hep böyle ilgiye, sevgiye,aşka aç olarak mı yaşayacağım ?? :(((

canım annene anlat bi şekilde yumuşak dille anlat onlar senin iyiliğini düşünürler

boyle yaşamak zorunda diilsin mesleğinde var çalışıosun kendi ayakların üzerinde durabilirsin
ama bence hemen pes etme biraz daha çabala o sana uymuosa sen ona uymaya çalış bakalım onun istediği sevdiği şeyleri yapın eğlenmeye çalışın beraber

ah canım yaa seni öle iyi anlıyorum ki
aynı sorunları bende yaşıyorum....üstelik ben severek evlenmiştim ama zamanla ieltişim bozukluğu fikir ayrılıkları ilgisizlik vs gibi sebeplerden evliliğimiz kangren oldu...eşin değişmez sakın değiştirmeye çalışma o adamı böle kabulleniceksin belki bi evlilik danışmanına başvurabilriisniz ama onada yanaşmaz gerek duymaz çünkü adam halinden memnun...ben kendime meşkaleler bulmaya çalışıyorum kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum kabullendim bi nevi bu durumu artık...

canım sevgısızlık ılgısızlık paylasım olmaması cok kotu bısey bence esınle bunu konus acaba sana acılamadıgı bı sorunumu var sankı kendını soyutlamıs gıbı konusmayı dene ve senın ıcın ılgısızlıgının cok onemlı bı sorun oldugunu bu sekılde evlılıgınızın tehlıkede oldugunu sınyallerını ver oda konunun cıddıyetını anlasın annenede soyle bastan boyle gıderse dayanamayacagını anlat en azından rahatlarsın

yazık nikahı yap eve at bi hazır hatun...seni anlamayanı.sana değer vermiyeni sende adam yerine koyma canım...ne yaparsan yap bu adam değişmez danışmanada gitsen gözünü korkutayım diye evide terketsen üç gün güler yüzüne gözünü boyamak için...sonra alır kumandsını oturur yerine.sen kadınsın özelsin değerlisin...bi köşe minderiyle hayat geçmez aşık bile değilsinki aşkın içn çabalayasın...güçlü ve kararlı ol eşine ve ailene karşı..ezikleri oynama sakın...kapıyı kapatınca sen yaşıyorsun o evde karar ve hayat senin.o adamla dünyaya gelmedin sen ömrünü ona adamaya mecbur değilsin.bence al karşına kesin ve kararlı konuş güçlü dur karşısında sen güçlü olki o ezilsin.hem suçlu hem güçlü olmasın...valla biraz katıyım sanırım ama bende de var bir umursamaz anca bu şekilde başediyorum onunla...allah yardımcın olsun canımcım

bence kimseye uymak zorunda değilsin canım.biliyorum bir evlilik böyle pat diye bitirilmez.hani derler ya bekara koca boşamak kolay diye belki ben de bekar olduğum için kolay görünüyor ama daha gençsin.insanın içinde yoksa yoktur.eğer bundan sonra sana karsı ilgili asık gibi davransa da bu sadece seni memnun etmek için olacaktır kimseyi değiştiremezsin. dediğin gibi ömür geçmez böyleleriyle.eşin bencil bir adam bence insan karısının derdini sıkıntısını dinlemez mi.
dinlemeyecekse o evilik niye bence babanın evinde daha mutluydun
iyi düşün taşın canım yolun daha başındasın.
kendinden ruhundan bir şeyler kaybetmeden yolunu çiz derim ben.
ama tabi elinden geleni de yap ki sonra keşke daha fazla cabalasaydım evliliğimi kurtarmak için diye düşünme

valla canım bence çocukda yoksa hiç çekme derim
hayatın zaetn gitmiş
biraz dahamı çekicen.kimseden kimseye fayda yok.ne anne ne baba .kendin çalışıp ayaklarının üstünde duruyosan hemen ayrıl çocuk olmadan derim.annenlerde kabul etmezse kendin ayrı eve çık cesarer et
yoksa hayatın mutsuzlukla geçer benden söylemesi
ya bititr ya da çaba sarfet kendin için güzelleştir hayatını kocanla iki seçeneğin var.iyi düşün derim....

valla canım bence çocukda yoksa hiç çekme derim
hayatın zaetn gitmiş
biraz dahamı çekicen.kimseden kimseye fayda yok.ne anne ne baba .kendin çalışıp ayaklarının üstünde duruyosan hemen ayrıl çocuk olmadan derim.annenlerde kabul etmezse kendin ayrı eve çık cesarer et
yoksa hayatın mutsuzlukla geçer benden söylemesi
ya bititr ya da çaba sarfet kendin için güzelleştir hayatını kocanla iki seçeneğin var.iyi düşün derim....

canım , bebeğimiz var 8 aylık sorunda burda zaten. zaten doğumdan sonra daha bir soğudum eşimden.. her hali her şeyi batar oldu artık..

ah canım yaa seni öle iyi anlıyorum ki
aynı sorunları bende yaşıyorum....üstelik ben severek evlenmiştim ama zamanla ieltişim bozukluğu fikir ayrılıkları ilgisizlik vs gibi sebeplerden evliliğimiz kangren oldu...eşin değişmez sakın değiştirmeye çalışma o adamı böle kabulleniceksin belki bi evlilik danışmanına başvurabilriisniz ama onada yanaşmaz gerek duymaz çünkü adam halinden memnun...ben kendime meşkaleler bulmaya çalışıyorum kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum kabullendim bi nevi bu durumu artık...

peki kendini oyalamaya çalışıyorsun ruhsal ihtiyaçlarını nasıl gideriyorsun?? biz kadınız ilgiye sevgiye ihtiyacımız var.. başka şeylerle ilgilensem de ruhumu doyurabilecek miyim ??

sevmediğin adamla evlenmişsin ve üstüne de çocuk

aman Ya Rabbim

"ne yapmalıyım?" sorusuna cevap bulmak için geç kalmamış mısınız?

bu sebepten boşanılmaz diyorsunuz. eşiniz değişmez onu da biliyorsunuz :a015:

aman Ya Rabbim

evet geç kaldım belki.. ama ilk zamanlar bu kadar farkında değildim.. bide daha çok bebek olduktan sonra soğuma olmaya ,herşeyi batmaya başladı... yada en başından beri ben dimi kandırdım,mutluluk oyunu oynadım kendime .. bilemiyorum.. ruh halim çok karmaşık şuanda..

aman Ya Rabbim

canım ayrıca da eşimi seviyorum ama aşk ,heyecan yok bende.. ve beklentilerime cevap vermiyor..

yazık nikahı yap eve at bi hazır hatun...seni anlamayanı.sana değer vermiyeni sende adam yerine koyma canım...ne yaparsan yap bu adam değişmez danışmanada gitsen gözünü korkutayım diye evide terketsen üç gün güler yüzüne gözünü boyamak için...sonra alır kumandsını oturur yerine.sen kadınsın özelsin değerlisin...bi köşe minderiyle hayat geçmez aşık bile değilsinki aşkın içn çabalayasın...güçlü ve kararlı ol eşine ve ailene karşı..ezikleri oynama sakın...kapıyı kapatınca sen yaşıyorsun o evde karar ve hayat senin.o adamla dünyaya gelmedin sen ömrünü ona adamaya mecbur değilsin.bence al karşına kesin ve kararlı konuş güçlü dur karşısında sen güçlü olki o ezilsin.hem suçlu hem güçlü olmasın...valla biraz katıyım sanırım ama bende de var bir umursamaz anca bu şekilde başediyorum onunla...allah yardımcın olsun canımcım

aynen öyle eşim.. herkes işine bakıyor, görevlerini yerini getiriyor..duygu yüklü sarılmalarımız,ağlamalarımız,bakışmalarımız olmadı olamıyor..çok duygusuz..herşey bir rutin içinde işe git gel, yemek ye, tv izle yat.. sürekli böyle devam ediyor hayat..çok sıkıldımm..kendimi 10 yıllık evli gibi hissediyorumsenağlama

ahh canım ahhhh.bu adamla küflenirsin paslanırsın yaşamdan vazgeçersin hayat bomboş gelir zamanla.yavruna bile gereken ilgiyi sevgiyi gösteremezsin.ya hergeçen gün biraz daha dibe çökersin içine kapanırsın ya da dışarda mutluluğu ararsın hiçbirşey içn geç değil yine söylüyorum güçlü ve kararlı ol (malesef tecrübe konuşuyor)

ahh canım ahhhh.bu adamla küflenirsin paslanırsın yaşamdan vazgeçersin hayat bomboş gelir zamanla.yavruna bile gereken ilgiyi sevgiyi gösteremezsin.ya hergeçen gün biraz daha dibe çökersin içine kapanırsın ya da dışarda mutluluğu ararsın hiçbirşey içn geç değil yine söylüyorum güçlü ve kararlı ol (malesef tecrübe konuşuyor)

canım yaa zaten tuhaf oldum... neşemi yitirdim sanki.. eşimin de içi geçmiş giderek ona benziyorum galiba..off off kafayı yicem düşünmekten..

Back