Merhaba arkadaşlar ,
benimde 2,5 yaşında bir kızım var ama hamdolsun annem bakıyor şuan. yinede biraz daha büyüyünce kreşe göndermek istiyorum. Biliyorsunuz artık çocuklar bizim kadar şanslı değiller, sokağa çıkıp dolu dolu oyun oynayamıyorlar....
Bulgurlu tarafında kuzenimin açmış olduğu bir kreş var. İsmini vermem sakınca doğurmaz herhalde diye düşünüyorum. Sibel Anne Anaokulu... internet siteside mevcut. Yengem anaokulu öğretmeniydi zaten , kendi kreşlerini açtılar. henüz yeni fakat çocuklar çok memnunlarmış. 15 tatilde tatil yapmak istediler dinlenmek için ama çocuklar izin vermiyorlar, ağlıyorlarmış eve gitmek istemiyorlarmış , hatta çocuğunu yarım gün gönderenler çocukları ağladığı için mecburen tam güne geçiyorlarmış... Servisleride var..
Kuzenim , çocuklardan birini sevdiğim zaman diğerleride etrafıma toplanıyor, hepsi sevilmek için sıra bekliyor dediğinde ağlayacak gibi oldum... sevgiye çok muhtaçlar , ben çocuğumu devamlı göndermek yerine o istediği günler göndermek istiyorum fakat annem artık yorulduğunu söylüyor...
neyse , ben bu konuda çok doluyum.. konuyu dağatmayayım :) sonuç olarak güvenebileceğiniz bir yer, isterseniz gidip görebilirsiniz.