Merhaba arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacom var. Oğlum 2,5 yaşından bu hafta başı kreşe başladı. ben daha öncede çalışan biriydim. 2 yıl evde kaldıktan sonra çalışmaya başlamam gerekti,herşey bir yana kendi psikolojim için 4 ay evvel çalışmaya başladım bu zamana kadar annem baktı fakat o da gitmek zorundaydı. Bu hafta başında hem ben yeni bir işe başladım,hemde oğlumu kreşe verdim. Kreş Yenibosnada Beyaz Papatya çocuk yuvası. Kamerası filan yok. Ama eğitimcileri ve ortam çok sıcak ve tecrübeli.Araştırmada yaptım.Belgeleri tam. Ne biliyim. Bunca yıllık iş hayatında edindiğim tecrübeyle insanlarıda az çok tanıyorum diye düşünüyorum. Fakat sorun şu ki oğlum yani Oğuz bıraktığımızda çok ağlıyor. Boynuma sarılıyor. İçim parça parça oluyor napıcamı bilmiyorum. Farklı bir ortam,farklı bir düzen onun için alışma süreci olması gerek biliyorum ama bilmiyorum. Az önce de uyuturken birden uyandı ve beni parka bırakma dedi. Yuvanın bahçesi park ondan park diyor yuvaya. LÜTFEN BU KONUDA TECRÜBESİ OLAN ANNELER BANA YARDIM ETSİN. O benim canım yanlış birşey yapmak istemiyorum ama çalışmamda gerek. Bu sabah bırakırken çok ağladı fakat 1 saat sonra aradım,oynuyo yanımda dedi öğretmeni bir sorun yok bu gün dedi,akşam eşim almaya gitti 4 gibi, o zamanda bu gün iyiydik hatta baya yemekde yedik demiş. Normalde de oğuzun yemek problemi vardı ve çok inatçı,bunu öğrt. ikinci gün farketti daha. İlgileniyorlar diye düşünüyorum. Bazı konuşmaları beni çok rahatlatıyor. Mesela yemek konusunu söylediğimde (günde 5 kez filan arıyorum d o konuşmaların birinde) acele etmeyin,korkutamam çocuğu ürker.önce alışma sürecini atlatalım filan diye konuştu. Bilmiyorum. Yardım edin,akıl verin,bişeyler anlatın tecrüblerinizi anlatın nolur. ÇOK İHTİYACIM VAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?