• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Lütfen Yardim Edin Napicami Bilmiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
arkadaşlar bugün 5.30 da eşimle beraber gittik oğuzu almaya. önce uzaktan kuytu bir köşeden baktık. nasıllar diye. öğretmenler çok iyiydi oynuyorlardı sonra oğuzu izledik ona görünmeden yavrum onca çocuğun içinde kaybolmuş gibiydi ama belliydi uykusuz.sonra bizi gördü anne gelmişş aaa babam gelmiş diye bir sevindi. sonra girdik bahçeye oturup öğretmeniyle konuştuk. bana güven verdi kadın. sonra davranışları hal ve hareketleri oğuzun orda mutsuz olmadığını gösterdi. oğuz ki birini sevmiycek yapışır bacaklarımıza eve gidelim der. biz otururken o oynadı bize oyuncaklarını gösterdi. sonra oğuzu aldılar alt değiştirmek için içeri hiç ağlamadı (ki ben değiştirirken kıyamet koparır ) geldi. öğretmeninin adı şerife seviyomusun şerife öğretmenini deik öğrtmeninin yanında. serife örtmeni seviyom dedi. arkadaşlarını gösterdi. oyuncaklarını gösterdi. tabii ordada oyuncakların hepsi oğuzun. oğuzun diye gösterdi. sonra okulu seviyomusun dedim seviyom dedi. bu gün hiç ıspanak yemiyen oğuz yemek saati 1 tabak ıspanak yemiş ardında çok sevdiği makarna. çok mutlu olduk babasıyla. sanırım beim önce kendi içimdeki ateşi söndürmem lazım bunu anladım. bakalım şu bir ayın sonunda ne olucak. şerife hn.da zaten oturur konuşuruz alışamıycak durumdaysa ben alın derim zaten dedi. umarım onun için en iyisi olur. herkeze sevgiler. a bu arada fikir ve tecrübelerinizi hala bekliyorum :)

canım önemli olan cocuğunun gelişimini takip etmen egerki mutluysa huyunda değişme yoksa sorun yoktur biz annnelrin işi cok zor .....

Merhaba arkadaşlar. Aslında "eminesalci"ye özel mesaj göndermek istedim ama forumda yeniyim, beceremedim. Bahsettiğiniz kreş benim de evime çok yakın. Kızım 15 aylık ve benim de yakında çalışmaya başlamam gerekiyor. Daha önce bir çalışma durumu olduğunda gidip kreştekilerle görüşmüştüm onlar da kabul edeceklerini söylemişlerdi. Ama sonra kızım daha çok küçük olduğu için kıyamamıştım, çalışmayı ertelemiştim. Ama artık daha fazla erteleme şansım yok. İstanbul'da akrabam filan da yok yakında. O yüzden kreş mecburi gibi bizim için. Sizin en son durumunuz ne oldu? Memnun kaldınız mı beyaz papatya'dan? Alışabildi mi oğlunuz? Yardıma çok ihtiyacım var, kafam çok karışık, lütfen acele cevap bekliyorum....

selam canım.aynı det bendede var diyebilirim.benim oğlumda 4 yaşına gircek kısmetse nisanda.benimde çalışmam gerek.maddi yönden çok sıkıntı içindeyiz.eşimin maaşı düşük .ay sonunu getiremiyoruz.oğlumu bende bırakmak istemiyorum.ama ne yazık ki şartlar öyle gerektiriyor.hatta oğlumla gidip gelebileceğim bir iş olsa öylede katlanırım. en azından yanımda olur.ne iş olsa yaparım.ne bilim çaycılık,temizcilik.yeterki iş olsun.benim annemde bakamıyo oğluma .hiperaktif olduğu için.kızım büyüdü çok şükür.3 e gidiyo şimdi.o daha sakindi küçükken.annem bakmıştı.bende rahat çalışmıştım.allah yardımcımız olsun arkadaşlar.zor bir durum işte.insan karar veremiyo.bakıcımı,kreşmi diye.allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize.......sağlıcakla kalın......

Merhaba arkadaşlar ,
benimde 2,5 yaşında bir kızım var ama hamdolsun annem bakıyor şuan. yinede biraz daha büyüyünce kreşe göndermek istiyorum. Biliyorsunuz artık çocuklar bizim kadar şanslı değiller, sokağa çıkıp dolu dolu oyun oynayamıyorlar....

Bulgurlu tarafında kuzenimin açmış olduğu bir kreş var. İsmini vermem sakınca doğurmaz herhalde diye düşünüyorum. Sibel Anne Anaokulu... internet siteside mevcut. Yengem anaokulu öğretmeniydi zaten , kendi kreşlerini açtılar. henüz yeni fakat çocuklar çok memnunlarmış. 15 tatilde tatil yapmak istediler dinlenmek için ama çocuklar izin vermiyorlar, ağlıyorlarmış eve gitmek istemiyorlarmış , hatta çocuğunu yarım gün gönderenler çocukları ağladığı için mecburen tam güne geçiyorlarmış... Servisleride var..

Kuzenim , çocuklardan birini sevdiğim zaman diğerleride etrafıma toplanıyor, hepsi sevilmek için sıra bekliyor dediğinde ağlayacak gibi oldum... sevgiye çok muhtaçlar , ben çocuğumu devamlı göndermek yerine o istediği günler göndermek istiyorum fakat annem artık yorulduğunu söylüyor...

neyse , ben bu konuda çok doluyum.. konuyu dağatmayayım :) sonuç olarak güvenebileceğiniz bir yer, isterseniz gidip görebilirsiniz.

Back