Lütfen yardım edin kanamam var

12 haftalık geberdim bende 9 hafta kahve rengi akıntı ile basladı doktor igne ve fıtıl verdı 21 ağustos gece cok fazla kan gitti acile gittim bebek yasıyordu ama plesanta asagıda bu yuzden olur dedıler 23 ağustos gece o kadar buyuk bı kanama yasadımkı kan kaybından ölecektim hastaneye gidene kadar düşmüştü bebegim kürtaj oldum 1 gece kaldım hastanede ve meleğimi getirip gomdum ve sonuclar temiz cıktı dusugun sebebi yok dedıler hıc yerınızden kalkmayın hele merdiven asla cıkmayın Rabbım size bağışlasın yavrularınızı olacak olan oluyor tabı onune gecılemıyo

bNmde ilk gebeligimde 3 ay kanamam oldu ped dolusu en son bi doktora gittimde kan uyusmazligindan uyo kanaman deyip kan uyusnazligi ignesi yapti 1 haftayi bulmadan kanamam durdu kan uyusmazliginiz varmi

Ali Ekiz 3. Haftada mısınız
Evet tüp bebek 3. Haftamdayım 4 gündür notmal kanamam var kırmızı tüp bebek doktorum yatmam gerektiğini söylüyor dün yaptırdığım değerim 135 çıktı değerlerimde yqvaş ilerliyor tedirginim ali beye yazdım 12şubattan öncesine randevu vermiyor doluymuş

Şu an sizin zaten çok küçük tutunma aşamasında. Eğer tutulamazsa düşük olur en fazla progestan verilebilir ekstra yapacak bir şey yok yatın kendinizi yormayın. İnşalalh sağlıkla ilerler süreciniz

Evet her gün promester iğne ve progestan fitil günde 3 defa transferden beri devam ediyorum zaten doktorumda sadece yatman gerekiyor dedi ama işte belirsizlik üzücü

Malesef bu gün tekrar test verdim ve 20 ye düşmüş sonucum iğneyi keselim dedi doktorum bi kaç gün sonra düşecek zaten dedi bu sayfamızda böyle kapandı malesef nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…