5 haftalık gebelikte regl kanaması

Merhaba durumunuz ne oldu acaba benim de şuan da aynı durum mevcut hafif ağrım ve kanamam var doktora gittim kese duruyordu ama etrafında kanama alanı oluşmuştu doktor progestan iğne verdi ç 2 gündür iğne oluyorum
İğne oldum ilaca devam etmemi istedi kanama alanı yok dedi en son kontrolde kalp atışını duyduk. Sizin kanama fazla mı ben de iki defa geldi kesildi ama kahverengi leke devam ediyor

Merhaba son durum nedir acaba benimde 10 gündür bitmeyen kanamam var ama doktor sıkıntı yok gebeliğinde diyor
Benimde 5.gün oldu kesilip tekrar başliyor kalp atışını duymadık daha 4gün var ama çok korkuyorum. Gebeliğinde sıkıntı yok derken kanama ile ilgili bir açıklama yaptı mı ya da kalp atışını duydunuz mu?

Benimde 5.gün oldu kesilip tekrar başliyor kalp atışını duymadık daha 4gün var ama çok korkuyorum. Gebeliğinde sıkıntı yok derken kanama ile ilgili bir açıklama yaptı mı ya da kalp atışını duydunuz mu?
Kalp atışını duyamadık denedik ama olmadı.
Kese etrafında yakında kanama alanı yok dedi ,aslında kanamaya sebep olcak birşeyin de yok dedi. Halk dilinde üstüne görüyorsun dedi. Ama ben bildiğin adet gibiyim suan. Bir sorun göremiyor doktor , kese şekli güzel yeri güzel yolk saçda oluşmuş herşey olması gerektigi gibi diyor..

24.haftamda akım bozukluğu kendini kanama ve suyum gelmesiyle belli etti anne karnında tutmak istedim fakat 28.haftada ters akım olmuştu doğurmak zorunda kaldım 54. Gün yeni doğanda kaldı bebeğim hayatını kaybetti.. bu durum tekrarlar mı tekrardan bir hamilelik geçirmeye korkuyorum bu durumu yaşayan varmı aranızda yardımcı olur musunuz soruma hiç bir yerde cevap bulamıyorum
Çok geçmiş olsun 🥺

Back
X