Sadece aileden yana sorun olsaydı, he deyip geçin , evlenince ailesine mesafe koyarsınız derdim ama eş namzeti kaba davranıyor , maaşını ailesine veriyor , aldığımıza, gezdiğimize karısıyorlar dediniz işin rengiMaddiyatçı değilim. Neden çünkü insanların gönlü bol olsa isteyipte yapamıyor olsalar tamam insanlar istiyr ama yapamıyorlar derim hiç problem değil o zaman varlığıda yokluguda gördük şükür.. Ama onlar için bizim mutluluğumuzdan önce maddiyat geldi konusmasını bilmediler isteme günü annem günlerce agladı babam geceleri uyku uyuyamadılar. Benim annem babam çok anlayışlı insanlardır. Ama bu kadarını tahmin etmiyorlardı. Nişanlım ev kredisi ödüyor kendisine harçlık bile almadan bütün maasını ailesine veriyor lazım oldugunda onlardan istiyor bütün maasını vermesne ragmen istediğinde laf ettikleri bile oluyor. Nişanlıma 50 tl ye bi ayakkabı aldıkta kv.min demediği kalmadı.. Dışarı çıkıcaz yine mi dısarı çıkacaksınız diyor. Yani sorunların hepsi maddiyat. Diyorum ya gerçkten durumları olmasa tamam üzülürüm onlar adına yardımcı olurum ama bunların ki cimrlik gerçekten cimrilk. Cimrilik oldugunu bildiğim için 5 liralık değil 3 lirlık olur demelerı kafama takılıyor. İçime sinmiyor.. Nişanlım tepki gösteriyor bende bıktım diyor. Ama ona söylediğim zamanda bazen tepki gösteriyor benı allttan almıyor çok tepki gösteriyor ben napıcagmı bilmiyorm nisanlımdanda sguyorum bu yuzden ama ayrılmayada kıyamıyorum bana karsı çok iyi ilgisi vs..
Katılıyorum nokta...Oturun bu evliligi bir daha düşünün.
Bu tip insanlar asla değişmez.
SEVGİLER ;)