Yani kan degeri kafami karistirdi 24 cikti umarm gec dollenme oldugu icin boyledir canim aklima baska bisey getirmek istemiyorumRica ederim kuzum ben olanı söyledim ki zaten gebelik olmadan ikinci çizgi çıkması imkansız hem de defalarca
Ya ne guzel rabbim ikisinide saglikla mutlulukla buyutmeni nasip etsin ... benim ilk olucak eger saglikliysa cok heyecanliyim umarm bu heyecan husranla sonuclanmazbenim ilk oğlumda adetim 10 gün geçmesine rağmen kan değerim 178 di.. ve testimde çok silikti bende kimyasal sanıp sevinmemiştim hiç.. ama şimdi salonda babasıyla koşturuyor oğlum.. bu ikinci gebeliğimide adete 2 gün kala öğrenmiştim.. gebelikten gebeliğe fark ediyo sağlıkla doğması dileğiyle..
Canim şöyle soyliyim bendeki belirtileri sana adete kadar hic bisey olmadi yani hersey ayniydi adet gunu basladi hersey goguslerm cok sizliyo akintim cogaldi asiri uykum var ve hep açımyok heralde :) şimdi adet gecikti farklı bişey gibi geliyor :)
Sen bi test yap canim bence aymen bemimde vucudum sicak elim falan hep soguk bu kadar beklememen bile lazimdi zaten varsa artik cikarEllim aygım buz gibi ama vucudum yanıo belim de aynı göğüslerde daha yeni şişmeye başladı suan sert ama aman aman agrı yok ayıptır solemesi idralimi yapıorm sanki mesene bişey var gibi yapıorm ama sanki içerde kalmıs gibi hissediorm idralimi.
Baya erken ogrenmissin sen canim ne guzel :)34le öğrendim ben canım ama 1 hafta falan vardı adetime
bence önemli olan değer değil düzenli artması. 34den sonra düzenli arttı benimki şükür sorun olmadıBaya erken ogrenmissin sen canim ne guzel :)
Canim şöyle soyliyim bendeki belirtileri sana adete kadar hic bisey olmadi yani hersey ayniydi adet gunu basladi hersey goguslerm cok sizliyo akintim cogaldi asiri uykum var ve hep açımbelki yardimci olur sana bunlar. Kasik ve bel agrisida oluyo yani bel cok fazla degil ama kasiklarimda sanki icerden cimdikliyolar gbi agri oluyo ara sira
aynısı sende de mi var cnm kac gün gecti adetinSen bi test yap canim bence aymen bemimde vucudum sicak elim falan hep soguk bu kadar beklememen bile lazimdi zaten varsa artik cikar
Insallah artar benimde yarin tekrar kan vericem dua edin banabence önemli olan değer değil düzenli artması. 34den sonra düzenli arttı benimki şükür sorun olmadı
yani düzensiz olduğu için bilemiyorum ama son zamanlar biraz daha düzenli oluyodum ilk defa bu kadar gecikti.normalde 8 aralıkta olmam gerekiyoduaynısı sende de mi var cnm kac gün gecti adetin
Yaa peki gec dollenmemiymis yoksa yeni yerlestigi icinmi o sekilde cikmis ya benimde insallah katlanir o kadar koekuyormki yarin kan vericem tekrar insallah benimde senin gbi olur canim yaameraba canım ben de 2. gebeliğimi yaşıyorum sana şöyle anlatayım nedense o ay içime bir his geldi eşime dedim ki bu ay adetim 1 gün bile geçerse hemen gidip kan vericemüstelik 2 ay öncesinde tüp bebek denemiştik ve başarısız olmuştu..neyse adet olcağım gün pazt. idi olmayınca o gün koştura koştura kan verdim ne çıktı 22 :) hiç doktoruma söylemedim 2şer gün arayla 2 defa daha acilden kan verdim 4er 4er katlandı şu an 5,5 aylık hamileyim canım.. Allah verirse oluyor olumlu düşün inşallah hamilesindir hayırlısıyla
bende aynısı ama ilk defa diğer aylara göre cok uzun oldu.yani düzensiz olduğu için bilemiyorum ama son zamanlar biraz daha düzenli oluyodum ilk defa bu kadar gecikti.normalde 8 aralıkta olmam gerekiyodu
Yok canim ben hamileyim yani galiba kan degerimin artmasini bekliyorum artarsa saglikli bi gebelik olucakaynısı sende de mi var cnm kac gün gecti adetin
aynen.napacaz böyle ya.çok zor bu durum.her testte negatif sonuç görmekten sıkıldımbende aynısı ama ilk defa diğer aylara göre cok uzun oldu.
insallah canmYok canim ben hamileyim yani galiba kan degerimin artmasini bekliyorum artarsa saglikli bi gebelik olucak
hiç test yaptınmı gectiğinden beri canmaynen.napacaz böyle ya.çok zor bu durum.her testte negatif sonuç görmekten sıkıldımama neden bu kadar uzadı hiç anlamadım
Yaa peki gec dollenmemiymis yoksa yeni yerlestigi icinmi o sekilde cikmis ya benimde insallah katlanir o kadar koekuyormki yarin kan vericem tekrar insallah benimde senin gbi olur canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?