Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim kuzum ben olanı söyledim ki zaten gebelik olmadan ikinci çizgi çıkması imkansız hem de defalarca
Yani kan degeri kafami karistirdi 24 cikti umarm gec dollenme oldugu icin boyledir canim aklima baska bisey getirmek istemiyorum

Ya ne guzel rabbim ikisinide saglikla mutlulukla buyutmeni nasip etsin ... benim ilk olucak eger saglikliysa cok heyecanliyim umarm bu heyecan husranla sonuclanmaz

yok heralde :) şimdi adet gecikti farklı bişey gibi geliyor :)
Canim şöyle soyliyim bendeki belirtileri sana adete kadar hic bisey olmadi yani hersey ayniydi adet gunu basladi hersey goguslerm cok sizliyo akintim cogaldi asiri uykum var ve hep açım belki yardimci olur sana bunlar. Kasik ve bel agrisida oluyo yani bel cok fazla degil ama kasiklarimda sanki icerden cimdikliyolar gbi agri oluyo ara sira

Ellim aygım buz gibi ama vucudum yanıo belim de aynı göğüslerde daha yeni şişmeye başladı suan sert ama aman aman agrı yok ayıptır solemesi idralimi yapıorm sanki mesene bişey var gibi yapıorm ama sanki içerde kalmıs gibi hissediorm idralimi.

34le öğrendim ben canım ama 1 hafta falan vardı adetime

Sen bi test yap canim bence aymen bemimde vucudum sicak elim falan hep soguk bu kadar beklememen bile lazimdi zaten varsa artik cikar

meraba canım ben de 2. gebeliğimi yaşıyorum sana şöyle anlatayım nedense o ay içime bir his geldi eşime dedim ki bu ay adetim 1 gün bile geçerse hemen gidip kan vericem üstelik 2 ay öncesinde tüp bebek denemiştik ve başarısız olmuştu..neyse adet olcağım gün pazt. idi olmayınca o gün koştura koştura kan verdim ne çıktı 22 :) hiç doktoruma söylemedim 2şer gün arayla 2 defa daha acilden kan verdim 4er 4er katlandı şu an 5,5 aylık hamileyim canım.. Allah verirse oluyor olumlu düşün inşallah hamilesindir hayırlısıyla

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende de pco var.1.5 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz ama olmuyo malesef normalde adetlerim düzenli değil ama genelde 31-33 gün aralıklarla oluyorum.en son olduğum günden 39 gün geçti ama hiç bir belirti yok.üç gün önce test yaptım tek çizgi çıktı.böyle bişey yaşayan varmı???yardımcı olurmusunuz???geç döllenme olabilirmi yoksa pco dan dolayımı böyle oldu.ama daha önce hiç bu kadar uzamamıştı.kafam çok karışık

Yaa peki gec dollenmemiymis yoksa yeni yerlestigi icinmi o sekilde cikmis ya benimde insallah katlanir o kadar koekuyormki yarin kan vericem tekrar insallah benimde senin gbi olur canim yaa

Yaa peki gec dollenmemiymis yoksa yeni yerlestigi icinmi o sekilde cikmis ya benimde insallah katlanir o kadar koekuyormki yarin kan vericem tekrar insallah benimde senin gbi olur canim yaa

bilmiyorum canım sormadım dr.a onu o da öyle bir yorum yapmadı zaten..iki gün sonra tekrar kan verme imkanın varsa ver canım bence 48 saatte bir 2 kat artması gerekiyormuş sağlıklı gebelikte

Reactions: Acy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…