- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Hayır canım şuan hiç bir şey kullanmıyorum.Amin canim ancak onu yasayanlar anlar. Bence testi yap kafan rahatlasin bu arada folik asit kullaniyor muydun?
Canım ne yaptın kan verdin mi? Doktoruna bir an önce gözük canım ilaç falan vermesi gerekirse hemen başlarsın kullanmayaAmin canim insallah 1 2 saate gidicem hastaneye dua edin bana :)
Guzel haberlerini bekliyoruz butun dualarim seninleAmin canim insallah 1 2 saate gidicem hastaneye dua edin bana :)
Doktor vermedi mi folik asidiHayır canım şuan hiç bir şey kullanmıyorum.
2 aydr doktora gitmıorm bıraktım tüp bebek dedi en son doktorDoktor vermedi mi folik asidi
Ne zamandir cocuk istiyorsunuz2 aydr doktora gitmıorm bıraktım tüp bebek dedi en son doktor
canm 4 senedir korunmuyorduk ancak bu süreçte cocuk düşünmüyorduk olursa olur olmazsa olmaz dye son 1 senedir doktora gitmye basladmNe zamandir cocuk istiyorsunuz
Rabbim hepimizin duasini kabul etsin tez zamanda bizede nasip etsin. Sende bir sorun cikti micanm 4 senedir korunmuyorduk ancak bu süreçte cocuk düşünmüyorduk olursa olur olmazsa olmaz dye son 1 senedir doktora gitmye basladm
Normal kadın doguma gittim benden gereken hormon tahlili istedi onu yaptırdım sonucta LH hormon değerim 16 çıktı bu tahlil sonucuna göre pko olduğumu soledi. Yumurta tembelliği dedi. Her neyse benden uzun süre korunmadığımız için hsg istedi hemen onu da yaptıdrdım sonuc gayet temiz. Eşimin spermiyogramında sıkıntı yok. Hemen prosedür gereği klomene başladık ama 4 defa kullanmama ragmen gebelik olusmadı malesef. Gonal f iğnesine dönmek zorunda kaldı. Bu iğne hakkında baya arastrma yaptım ve aşılama ya gecılecegini anladım. Bu süreçte tüp bebek uzmanına basvrmak en dogru olay diyip tüp bebek uzmanuna gittim ancak doktor oradan ayrılmıs ve şimdi beklıormRabbim hepimizin duasini kabul etsin tez zamanda bizede nasip etsin. Sende bir sorun cikti mi
Insallah tup bebege gerek kalmaz kendiliginden olur. Bende ilk defa bu ay letrasan kullandim bakalim sonuc ne olacak insallah 2019 hamile girerizNormal kadın doguma gittim benden gereken hormon tahlili istedi onu yaptırdım sonucta LH hormon değerim 16 çıktı bu tahlil sonucuna göre pko olduğumu soledi. Yumurta tembelliği dedi. Her neyse benden uzun süre korunmadığımız için hsg istedi hemen onu da yaptıdrdım sonuc gayet temiz. Eşimin spermiyogramında sıkıntı yok. Hemen prosedür gereği klomene başladık ama 4 defa kullanmama ragmen gebelik olusmadı malesef. Gonal f iğnesine dönmek zorunda kaldı. Bu iğne hakkında baya arastrma yaptım ve aşılama ya gecılecegini anladım. Bu süreçte tüp bebek uzmanına basvrmak en dogru olay diyip tüp bebek uzmanuna gittim ancak doktor oradan ayrılmıs ve şimdi beklıorm
o nedir canmInsallah tup bebege gerek kalmaz kendiliginden olur. Bende ilk defa bu ay letrasan kullandim bakalim sonuc ne olacak insallah 2019 hamile gireriz
Yumurtlama ilaci canimo nedir canm
diyorum ki doktora gitmeden kendiliğimden inofolic mi kullansam acaba diye düşünüormYumurtlama ilaci canim
Bu ilaci dr arkadasimada vermis adet duzensizligi icin bence dr sormadan alma Allah korusun bir sorun yaratabilirdiyorum ki doktora gitmeden kendiliğimden inofolic mi kullansam acaba diye düşünüorm
canm bundan kaç sene once yeni evlendiğim sene doktora gitmiştim adet düzensizliği için bebek düşünmuorm demiştim oda bana inofolıc toz olanından vermişti bi gün hamilelik düşünürsen bu ilacı kullan sabah aksam demişti. Acaba mı dye soruorm kendime zararı olmazBu ilaci dr arkadasimada vermis adet duzensizligi icin bence dr sormadan alma Allah korusun bir sorun yaratabilir
Sogan kurunu denedin mi canimcanm bundan kaç sene once yeni evlendiğim sene doktora gitmiştim adet düzensizliği için bebek düşünmuorm demiştim oda bana inofolıc toz olanından vermişti bi gün hamilelik düşünürsen bu ilacı kullan sabah aksam demişti. Acaba mı dye soruorm kendime zararı olmaz
Bu ilac hakkinda hicbir bilgim yok hani yan etkilerini falan bilmiyorum ama sorun olmayacaksa kullan istersenSogan kurunu denedin mi canim
sogan suyu içtim ama bi işe yaramadı acıkcasıSogan kurunu denedin mi canim
kullanabilirsin canım pco hastalarına verilen folik asit o hatta kullanman gereklicanm bundan kaç sene once yeni evlendiğim sene doktora gitmiştim adet düzensizliği için bebek düşünmuorm demiştim oda bana inofolıc toz olanından vermişti bi gün hamilelik düşünürsen bu ilacı kullan sabah aksam demişti. Acaba mı dye soruorm kendime zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?