İyi çok şükür canm.bi daha bu kadar uzamaz inş.yarın çektircem bendeRahat ol canm ne zaman şimdi senin bende adet oladm sabah cok şükür.
naptın canm cekindn miİyi çok şükür canm.bi daha bu kadar uzamaz inş.yarın çektircem bende
Ewt canm çektirdim.bi skntı yok dedi doktor. Aşılamaya başlayalm adet olduğunda gel dedi.sen yaptrdnmı hiç aşılamanaptın canm cekindn mi
Pco var mi sndecanm meraba bende gecen ay adet olmadım ve 2. adetime 3 gün kala bu sabah adet oldum. Çok sükür adet olabildim. 57 gün aradan sonra adet olmamak cok kotu gercekten acaba hamilemiyim belirtiler adet olamadıgımdan kaynaklı hepsi bundanmıs cok sukur adet oldum içim rahatladı. Çok canını sıkma canm adet gecikmesi olabiliyor. Her zaman aynı düzende olacak diye bişey yok. Şuan olamadıgın için baya stres yaptın bekle haftasonuna kadar olmazsa tekrar test yaparsın.
yok canm hiç yaptırmadım benmde zaten aşılama sıradaki işlem suanlık bi kaç ay daha beklıcem yine olmazsa aşılamaya gecerim.Ewt canm çektirdim.bi skntı yok dedi doktor. Aşılamaya başlayalm adet olduğunda gel dedi.sen yaptrdnmı hiç aşılama
evet canm pko var bendePco var mi snde
Banada bu dönemi iyi değerlendir dedi.hsg den sonra hamile kalma şansı yüksek oluyo dedi.olmazsa diğer ay gel aşılamaya başlarız dedi.bakalm inş olur bu ayyok canm hiç yaptırmadım benmde zaten aşılama sıradaki işlem suanlık bi kaç ay daha beklıcem yine olmazsa aşılamaya gecerim.
İnşallah canm inşallahBanada bu dönemi iyi değerlendir dedi.hsg den sonra hamile kalma şansı yüksek oluyo dedi.olmazsa diğer ay gel aşılamaya başlarız dedi.bakalm inş olur bu ay
O kadar erken çıkmaz ki. Bence adet gününü bekleyin varsa o zaman kesin çıkar.Kızlar ne olur banada fikir verin yumurtlama gününden 6 gün sonra gebelik testi yaptım 3 saat sonra silik gölge gibi bi çizgi çıktı ertesi gün tekrar aynısı oldu ve kan verdim 0.100 çıktı ve 3 gündür hergün yapıyorum hepsinde sonradan çizgi çıkıyor acaba hamile olabilir miyim
İnaşallah ya çünkü ilk kez böyle adetten önce kasık ağrısı oldu hatta kalp çarpıntısı bile var hala devam ediyor 5 i adet günüm inşallah olmam rabbim herkese nasip etsinO kadar erken çıkmaz ki. Bence adet gününü bekleyin varsa o zaman kesin çıkar.
Bnmde böyle çıkmstı ilk :) Şuan 7+2 olduk. İkimizinde sağlıkla ilerler inşallah ❤Arkadaslar merhaba. 1.5 yildir bebek sahibi olamiyoruz 1 kere kimyasal gebelik yasadim ondan bu korkum.. adetim 2 gun gecikti 2 gundur test yapiyorm pozitif ama sanki silik gbi geliyo yani sizce saglikli bi gebelikmi boyle olup guzel sonuclar alan varmi ? Kan veremiyorm calistigim icin anca 2 3 gun snra verebilirim heyecandan da ölucem yardimci olurmusunuzz
Yaa hayirli olsun rabbim ikimizinde saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallahBnmde böyle çıkmstı ilk :) Şuan 7+2 olduk. İkimizinde sağlıkla ilerler inşallah ❤
Amin canm kan falan verdin mi naptın ?Yaa hayirli olsun rabbim ikimizinde saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Ilk kan degerim 24 cikti snra 70 snra 461 oldu canim bidahada vermedim keseyi falan gordum cok sukur . Gec dollenme benimki 7 haftalik olmasi gerekirken daha 6 haftaligiz :) onumuzdeki hafta randevum var bebegi gorucez insallah. Sen gordunmu bebisi duydnmu kalp atisiniiAmin canm kan falan verdin mi naptın ?
Olsın canm bizim de 12 haftalık olmamız lazım ama 7+3 üzIlk kan degerim 24 cikti snra 70 snra 461 oldu canim bidahada vermedim keseyi falan gordum cok sukur . Gec dollenme benimki 7 haftalik olmasi gerekirken daha 6 haftaligiz :) onumuzdeki hafta randevum var bebegi gorucez insallah. Sen gordunmu bebisi duydnmu kalp atisinii
Eheheh bizim bebisler uyusuk cikti :) aman saglikli olsnlarda erken gec hicc onemli degil :) duydunmu sen kalp atisini canimOlsın canm bizim de 12 haftalık olmamız lazım ama 7+3 üzbizim baya baya gec döllenme yani :)
Hıhı duydum 1 hafta önce yarında kontrole gitcem. Ondan sonra artık ayda bir giderim :)Eheheh bizim bebisler uyusuk cikti :) aman saglikli olsnlarda erken gec hicc onemli degil :) duydunmu sen kalp atisini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?