Selam arkadaslar. Oncelikle gebe kalanlari tebrik ediyorum hayirli olsun saglicakla kucaklayn ins.
Bn mayistan beri korunmyrm ve ilk aylar cok kafaya takiyodm burayi surekli takip edip bugn belirtim olck mi modundaydm hep. Son 2aydir umursamiyorum. Hatta bu ay bi arkdsmn gebelk beklydm yne regl oldm demesi uzerine aklima geldi ve takvimime bakip geciktgmi farkttm
Normalde regl olacagim hafta yuzmde svlce cikar gogslerm siser agrir ve circir olurum. Bunlarin hicbiri yok.
Gecikmemin 9.gununde idrar testi cikti 5.dakkada bakip negatifi gorunce attm
Bugun gecikmemin 13. Gunu ve normalde en fazla 10gun gecikirim o da yilda 2kez falan
Son 3gundur yumrtlama donemndki gbi akntm var. Hatta otrdgm yerdn kalktgmda reglken hissttgm gbi akinti hssdyrm. Yada cok afedersnz ama lavbda tuvltmi yparken akinti uzayp sarkiyo. 2gundur de cok ince ve seyrek gelen batmalar var yumrtalklarmda
Acaba myom mudur doktora gidemiyorum hafta boyu sabahciyim calisiyorum
Ya da gebelik oldugu halde idrar testnde cikmams olablr mi
@manco92 benzer durumdayiz hemen hemen. Bana da doktor gebelige engel bi durumn yk demsti. Tekrar idrar testi ypcm ama bilgsi olan, ayni seyi yasayan cevaplayablr mi, idrar testi gebe olndgu halde negatf cikar mi 9 gunlk geckmede bile?