Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm meraba bende gecen ay adet olmadım ve 2. adetime 3 gün kala bu sabah adet oldum. Çok sükür adet olabildim. 57 gün aradan sonra adet olmamak cok kotu gercekten acaba hamilemiyim belirtiler adet olamadıgımdan kaynaklı hepsi bundanmıs cok sukur adet oldum içim rahatladı. Çok canını sıkma canm adet gecikmesi olabiliyor. Her zaman aynı düzende olacak diye bişey yok. Şuan olamadıgın için baya stres yaptın bekle haftasonuna kadar olmazsa tekrar test yaparsın.
Pco var mi snde

Kızlar lütfen yardımcı olun adetime 2 gün var ve ina ılmaz şişkinlik sornu yaşıyorum, normalde adetime yakın kabızlık sorunu hiç olmazdı hatta boşaltım sistemim daha iyi çalıştığı içi adet olacagını anlardım ama bu ay öyle bişey yok aksine kabızım baya baya, karnım kocaman duruyor, bide gögüslerimde sanki şişlik var bunlar belirtini yada benşim gibi yaşanlr oldumu...:işsiz:

Selam kızlar ben bu ay geç yumurtladım adetimin 28.gunu. 2 yıl önce gebeliğin olmuştu ama 2.5 aylıkken karnimda ölmüştü. Şimdi yumurtlama olunca ne zaman adet olacağımı bilmiyorum ama ilkinde bende de çok silik çıkmıştı 2. Çizgi. Ama 2. Cizginin silik olmasi sorun degil sadece gebelik hec olusmustu.yazismalarinizin hepsini okudum . Piko var mi bilmiyorum. Hormon testinde mi belli oluyor yoksa başka şekilde mi. Kasiklarim balon gibi şişti ama işte zaman adet olacağımı bilmiyorum. Sağ tarafta batma var ama işte ne desem boş. Yumurtlayali 5 gün geçti ovulasyon testi ile baktim

Son düzenleme:
Ewt canm çektirdim.bi skntı yok dedi doktor. Aşılamaya başlayalm adet olduğunda gel dedi.sen yaptrdnmı hiç aşılama
yok canm hiç yaptırmadım benmde zaten aşılama sıradaki işlem suanlık bi kaç ay daha beklıcem yine olmazsa aşılamaya gecerim.

yok canm hiç yaptırmadım benmde zaten aşılama sıradaki işlem suanlık bi kaç ay daha beklıcem yine olmazsa aşılamaya gecerim.
Banada bu dönemi iyi değerlendir dedi.hsg den sonra hamile kalma şansı yüksek oluyo dedi.olmazsa diğer ay gel aşılamaya başlarız dedi.bakalm inş olur bu ay

Kızlar ne olur banada fikir verin yumurtlama gününden 6 gün sonra gebelik testi yaptım 3 saat sonra silik gölge gibi bi çizgi çıktı ertesi gün tekrar aynısı oldu ve kan verdim 0.100 çıktı ve 3 gündür hergün yapıyorum hepsinde sonradan çizgi çıkıyor acaba hamile olabilir miyim

Kızlar ne olur banada fikir verin yumurtlama gününden 6 gün sonra gebelik testi yaptım 3 saat sonra silik gölge gibi bi çizgi çıktı ertesi gün tekrar aynısı oldu ve kan verdim 0.100 çıktı ve 3 gündür hergün yapıyorum hepsinde sonradan çizgi çıkıyor acaba hamile olabilir miyim
O kadar erken çıkmaz ki. Bence adet gününü bekleyin varsa o zaman kesin çıkar.

O kadar erken çıkmaz ki. Bence adet gününü bekleyin varsa o zaman kesin çıkar.
İnaşallah ya çünkü ilk kez böyle adetten önce kasık ağrısı oldu hatta kalp çarpıntısı bile var hala devam ediyor 5 i adet günüm inşallah olmam rabbim herkese nasip etsin

Arkadaslar merhaba. 1.5 yildir bebek sahibi olamiyoruz 1 kere kimyasal gebelik yasadim ondan bu korkum.. adetim 2 gun gecikti 2 gundur test yapiyorm pozitif ama sanki silik gbi geliyo yani sizce saglikli bi gebelikmi boyle olup guzel sonuclar alan varmi ? Kan veremiyorm calistigim icin anca 2 3 gun snra verebilirim heyecandan da ölucem yardimci olurmusunuzz :dua:
Bnmde böyle çıkmstı ilk :) Şuan 7+2 olduk. İkimizinde sağlıkla ilerler inşallah ❤

• Beğen
Reactions: Acy
Amin canm kan falan verdin mi naptın ?
Ilk kan degerim 24 cikti snra 70 snra 461 oldu canim bidahada vermedim keseyi falan gordum cok sukur . Gec dollenme benimki 7 haftalik olmasi gerekirken daha 6 haftaligiz :) onumuzdeki hafta randevum var bebegi gorucez insallah. Sen gordunmu bebisi duydnmu kalp atisinii

Ilk kan degerim 24 cikti snra 70 snra 461 oldu canim bidahada vermedim keseyi falan gordum cok sukur . Gec dollenme benimki 7 haftalik olmasi gerekirken daha 6 haftaligiz :) onumuzdeki hafta randevum var bebegi gorucez insallah. Sen gordunmu bebisi duydnmu kalp atisinii
Olsın canm bizim de 12 haftalık olmamız lazım ama 7+3 üz :D bizim baya baya gec döllenme yani :)

Olsın canm bizim de 12 haftalık olmamız lazım ama 7+3 üz :KK70: bizim baya baya gec döllenme yani :)
Eheheh bizim bebisler uyusuk cikti :) aman saglikli olsnlarda erken gec hicc onemli degil :) duydunmu sen kalp atisini canim

Eheheh bizim bebisler uyusuk cikti :) aman saglikli olsnlarda erken gec hicc onemli degil :) duydunmu sen kalp atisini canim
Hıhı duydum 1 hafta önce yarında kontrole gitcem. Ondan sonra artık ayda bir giderim :)

Back