Çok uzun olmuş ya testinde negatifti bence hiç ihmal etmeden gitmelisin doktoraEn son 28 ekimde oldum canm göğüslerim sem sert
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uzun olmuş ya testinde negatifti bence hiç ihmal etmeden gitmelisin doktoraEn son 28 ekimde oldum canm göğüslerim sem sert
Çünkü daha once zamanlarda da bole oldugu için konduramıorm. Kist mi oldu acabaSen bence artik bi test yapmalisin yapmadnmi hala neden inat ediyosn :)
Biraz daha bekleyeyim vucudumda değişik bişeyler olursa hemöen giderm biraz daha kalsn kist mi oldu acabaÇok uzun olmuş ya testinde negatifti bence hiç ihmal etmeden gitmelisin doktora
Ama bunun konduramamkla bi alakasi yokki bende her ay trst yaptm hep negatof gorsm senin gbi dusunup test yapmasaydm bu ay hamile oldugumu bilmeseydm kendime ya dikkat etmeyip ona zarar verseydim onun vebalini alabilirmisin canim. Bu isler oyle korkmaya bile gelmez bi test yap negatifte ciksa en azndan suphen kalmamis olur amanpozitif cikarsa yapilcak cok sey varÇünkü daha once zamanlarda da bole oldugu için konduramıorm. Kist mi oldu acaba![]()
keşke pozitif cıksa ben test alayım akşam tekrar yaparım ama yarın sabah ilk idralle yapayım bence.Ama bunun konduramamkla bi alakasi yokki bende her ay trst yaptm hep negatof gorsm senin gbi dusunup test yapmasaydm bu ay hamile oldugumu bilmeseydm kendime ya dikkat etmeyip ona zarar verseydim onun vebalini alabilirmisin canim. Bu isler oyle korkmaya bile gelmez bi test yap negatifte ciksa en azndan suphen kalmamis olur amanpozitif cikarsa yapilcak cok sey var
461 oldu canim 2 kattan fazla artti cokk sukir bugun keseyi gorucemCanim senin sonuclarin en son kac olduAcy
Masallah canim ama kese icin 1200 den buyuk olmasi gerekmiyor mu461 oldu canim 2 kattan fazla artti cokk sukir bugun keseyi gorucem
Bi daha test yap o zaman negatifse doktora git artıkBiraz daha bekleyeyim vucudumda değişik bişeyler olursa hemöen giderm biraz daha kalsn kist mi oldu acaba![]()
öle yapacam canm kafamda deli gibi soru sormaktansaBi daha test yap o zaman negatifse doktora git artık
Aynenöle yapacam canm kafamda deli gibi soru sormaktansa
sen napıosn nasıl durumlar
Bende adet oldum.bu hafta rahim filmi çektircem inşsen napıosn nasıl durumlar
bende cekinmiştim anestezili :)Bende adet oldum.bu hafta rahim filmi çektircem inş
Ben anestezi yaptırmayı düşünmüyorum.çok ağrılı oluyomuki acababende cekinmiştim anestezili :)
4 gun once 461 di canim bliyosun deger artiyo surekli :) gorduk bugun keseyi cok sukurMasallah canim ama kese icin 1200 den buyuk olmasi gerekmiyor mu
Gorduk teyzesi minicik kesesini minigimin :)10 gun snra bebisi ve kalp atisini gormek icin cagirdi ah nasil gecer zaman bilmiyorm :)İnşallah görürsün canım![]()
Ayyy masallah cok sevindim insallah saglikli bir sekilde kucagina da alirsin4 gun once 461 di canim bliyosun deger artiyo surekli :) gorduk bugun keseyi cok sukur
Çok şükür canım maşallahGorduk teyzesi minicik kesesini minigimin :)10 gun snra bebisi ve kalp atisini gormek icin cagirdi ah nasil gecer zaman bilmiyorm :)