Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çünkü daha once zamanlarda da bole oldugu için konduramıorm. Kist mi oldu acaba :olamaz:
Ama bunun konduramamkla bi alakasi yokki bende her ay trst yaptm hep negatof gorsm senin gbi dusunup test yapmasaydm bu ay hamile oldugumu bilmeseydm kendime ya dikkat etmeyip ona zarar verseydim onun vebalini alabilirmisin canim. Bu isler oyle korkmaya bile gelmez bi test yap negatifte ciksa en azndan suphen kalmamis olur amanpozitif cikarsa yapilcak cok sey var

Ama bunun konduramamkla bi alakasi yokki bende her ay trst yaptm hep negatof gorsm senin gbi dusunup test yapmasaydm bu ay hamile oldugumu bilmeseydm kendime ya dikkat etmeyip ona zarar verseydim onun vebalini alabilirmisin canim. Bu isler oyle korkmaya bile gelmez bi test yap negatifte ciksa en azndan suphen kalmamis olur amanpozitif cikarsa yapilcak cok sey var
keşke pozitif cıksa ben test alayım akşam tekrar yaparım ama yarın sabah ilk idralle yapayım bence.

• Beğen
Reactions: Acy
Gorduk teyzesi minicik kesesini minigimin :)10 gun snra bebisi ve kalp atisini gormek icin cagirdi ah nasil gecer zaman bilmiyorm :)
Çok şükür canım maşallah :emir_bebek: yarın da benim randevum var inşallah kesemiz büyümüştür. 1 hafta kolay geçti ama şu bir gün geçmiyor bir türlü :dua: kese göründüğü zaman fotoğrafını falan veriyor mu doktorlar ne zaman ultrason fotoğrafını alacağız acaba bu konuda çok sabırsızım :halay:

• Beğen
Reactions: Acy
Back