Evet canim adetim duzenliydi yani son 3 yildir oyleydi ondan o ce 3 4 5 ayda bir falan olurdm. Yada ilacla duzenli olurdu. Esim sayesinde duzeldi cok arastirmis netten daha sevgiliydik o zamanlar ilaclari biraktirdi bana psikolojik seyler yapti iste ne bilim regl olcaksn cikolata yr canin ister der cikolata alir yedirirdi regl olcaksn karnin agriyodur der sicak su torbasi alir gelirdi psikolojik regl olmaya odakladi ve duzene girdi inanirmisin :) doktorlar bile der sen sadece goruntude pkosun artik diye...Canım hayırlı olsun konuna şimdi baktım sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim pco wardı demişsin adetim geçti demişsinde adetin düzenli miydi ki geçince test yaptın bendede pco war adet düzensizliğim de war o yüzden soruyorum ?
Aaa ne güzel bişy isterdim öyle bi durum yaşamayı ama nerdeee ay bende adet tarihi bilememekten yoruldum usandım artık :)Evet canim adetim duzenliydi yani son 3 yildir oyleydi ondan o ce 3 4 5 ayda bir falan olurdm. Yada ilacla duzenli olurdu. Esim sayesinde duzeldi cok arastirmis netten daha sevgiliydik o zamanlar ilaclari biraktirdi bana psikolojik seyler yapti iste ne bilim regl olcaksn cikolata yr canin ister der cikolata alir yedirirdi regl olcaksn karnin agriyodur der sicak su torbasi alir gelirdi psikolojik regl olmaya odakladi ve duzene girdi inanirmisin :) doktorlar bile der sen sadece goruntude pkosun artik diye...
Allah bağışlasın sevindimEvet hamileyim cok sukur
ya canm bu gece ilişkiye girdiğimizde okadar agrılı oldu ki normalde olmaz sanki bişeye batıyormus gibi ağlıyacaktım nerdeyse eşimde sen bole olmazdın bir sıkıntı mı var acaba dedi. Şuan bile hissediorm o acıyı neden bole oldum bilmıorm bir fikrin varmı acabaDoktora gitsene bi kan tahlili yaptır bence.belki yaptığn testte sıkntı vardır.ben oldum 3 gün önce
Sagol canimAllah bağışlasın sevindim
Bilirim bende cok bekledmm tabi kucuktm o zamanlar pekte umursamiyodm :)Aaa ne güzel bişy isterdim öyle bi durum yaşamayı ama nerdeee ay bende adet tarihi bilememekten yoruldum usandım artık :)
hiç bilmiyorumki canm ama bence ihmal etme doktora git.bi sıkıntı olmasın sonraya canm bu gece ilişkiye girdiğimizde okadar agrılı oldu ki normalde olmaz sanki bişeye batıyormus gibi ağlıyacaktım nerdeyse eşimde sen bole olmazdın bir sıkıntı mı var acaba dedi. Şuan bile hissediorm o acıyı neden bole oldum bilmıorm bir fikrin varmı acaba
Sorma ya bende tırstım. Bi randevu alayım olmazsa bu arada cok eski bir doktorumla konustum pko olsanda bi gün hamile kalırsın ddedi ama zamanı hiç belli olmaz. İnofolic kullansam zararı olurmu dedim kullanabilirsin dedi.hiç bilmiyorumki canm ama bence ihmal etme doktora git.bi sıkıntı olmasın sonra
Çok zor 2.5 sene oldu bizim nazlı bebiş bi gelmek bilmedi bizim imtihanımızda bu demekki elhamdülillah yinede daha kötüsü olmasında inanıyorum sabrın sonu selamet inşallahBilirim bende cok bekledmm tabi kucuktm o zamanlar pekte umursamiyodm :)
Ewt bende gittim bugün doktora. Pko olması engel değil dedi.banada inofolic verdi.pko larda diğer folikasitleri önermiyorum bu daha etkili dedi.bende alıcamSorma ya bende tırstım. Bi randevu alayım olmazsa bu arada cok eski bir doktorumla konustum pko olsanda bi gün hamile kalırsın ddedi ama zamanı hiç belli olmaz. İnofolic kullansam zararı olurmu dedim kullanabilirsin dedi.
Aynen alcam bende ama sanki rahimimde bişey var gibi hissediyorum labobaya oturuorm sanki bişey var patlayacak gibi bişey hissediorm ağrı olursa akşam giderim.Ewt bende gittim bugün doktora. Pko olması engel değil dedi.banada inofolic verdi.pko larda diğer folikasitleri önermiyorum bu daha etkili dedi.bende alıcam
Ewt bi git bakalm.banada yaz gidersenAynen alcam bende ama sanki rahimimde bişey var gibi hissediyorum labobaya oturuorm sanki bişey var patlayacak gibi bişey hissediorm ağrı olursa akşam giderim.
inşallah ama şuan sağ kasıgımda bişey var gibi hissediyorum inşallah bi sıkıntı yokturEwt bi git bakalm.banada yaz gidersen
İnşallahinşallah ama şuan sağ kasıgımda bişey var gibi hissediyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
Malesef canm gitmedm eve gidince ağrım kalmıyor :) Psikolojik bence sabah işe geliyorum hemen agrı başlıo :)İnşallah
Olabilir canmMalesef canm gitmedm eve gidince ağrım kalmıyor :) Psikolojik bence sabah işe geliyorum hemen agrı başlıo :)
Olabilir canm
Ne kadar oldu en son adet olalı pekiaynn ama göğüslerim sert dokununca acıo bde sabah farkettm idralimi yaptıktan sonra beyaz bişeyler uuçuşuyo
En son 28 ekimde oldum canm göğüslerim sem sertNe kadar oldu en son adet olalı peki
Sen bence artik bi test yapmalisin yapmadnmi hala neden inat ediyosn :)En son 28 ekimde oldum canm göğüslerim sem sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?