- Konu Sahibi nurtence88
-
Benim bildiğin kanatlı alışveriş merkezinin karşısında vardı bir sağlık ocağı. Eğer orası olmazsa, Şair Fuzuli Caddesinin sonunda var, Atatürk Caddesiyle kesiştiği yerde.Köşede. Hava Hastanesinin karşısına düşüyor. Orası merkez sağlık ocağı yanılmıyorsam, laboratuvarı var. Daha önce böbreklerimden kum dökmüştüm de bayramda rahatsızlanınca oraya gitmiştim tahlil yapmışlardı.
İnşallah sonuç istediğin gibi çıkacaktır.
Selamlar
aylardır hamile kalmayı beklerken çektiklerim beni mahvetti.troidten sonra bide idrar yolu enfeksiyonu...ekstradan da 40 gün içinde 3 defa adet olmak...bu da bonusu olsa gerek...bu durumu benim yaşadıklarıma benzer sorunlar yaşayanlarla burda konuşmak istiyorum.yardımlarınıza ve yazdıklarınıza ihtiyacım var.özellikle adetlerim konusunda...
bugün yaptırdım sonunda kan testini..Sonuç negatif dedi kız,kağıtta da Beta-HCG(total HCG) <0.1 mlU/ml 0-5 yazıo..
artık korkacak bir şey yok, bu kesindir dimi..ultrasona girmeme gerek var mı?
Allahım çok mutlyum
bugün yaptırdım sonunda kan testini..Sonuç negatif dedi kız,kağıtta da Beta-HCG(total HCG) <0.1 mlU/ml 0-5 yazıo..
Allahım çok mutlyum
Allahım çok mutlyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?