öncelikle ilginiz için,olumlu olumsuz tüm eleştrileriniz için tşk ederim..
bu konuda evhamlı davrandığımın ve olayı fazlaca büyüttüğümün farkındayım.erkek arkadaşım "9 ay geçene kadar sen bu stresle yaşarsın valla" diye dalga bile geçiyor hatta.
ama benim açımdan bir düşünün durumu,hamilelik gibi bir durumda kimsenin yüzüne bakamam,bu işin altından kalkacak ne maddi gücüm var ne de manevi..
kimsenin yüzüne bakamam..ve sanırım biri öğrenirse sonucu intihar olur..
diyeceksiniz ki "yaparken düşünecektin"..evet haklısınız,ama inanın yeterince vicdan azabı çekiyorum konuyla ilgili..allah affeder umarım..
ve bu olaydan sonra tam 5 kilo aldım,karnım şiş ve sert.sanki gazım var gibi.sabahları acı bir tatla uyanıyorum..bunlar psikolojik mi okuduğum şeylerden ötürü,yoksa hamilelik mi bilmiyorum..stres olsa bile 11 gün gecikmesi anormal geliyor..kaldı ki 17sinde bu olay gerçekleştikten sonra da stresim vardı ve 20sinde regl olmuştum..
ztn beni asıl korkutan da o reglin garip olması aslında..
bir de etrafımdan duyduğum küçücük de olsa "testlerin yanlış olması ihtimali" beni korkutuyor..
elbette bu cahilliğimle de alakalı..
doktora gitmeme sebebim "regl düzensizliği" olacak ztn..ve doktor ultrasona sokacak..ben "ilişkiye girdim" demeye bile utanıyorum
tam ilişki gibi değil çünkü..ne diyeceğim o gün bilmiyorum..girmedim desem ve bir şey çıksa adam hani girmemiştin diyecek..bi taraftan da ailemin veya başkasının öğrenmesi ihtimalini düşününce boğulacak gibi oluyorum..
en kötüyü düşünüp, ona göre bi yol belirlemek istiyorum..bir şey yoksa ztn sorun yok..ama "ya varsa" diye her şeyi düşünmek zorundaymışım gibi hissediyorum..
umarım hastanede muayene sonucu gizli kalır ve böyle bir durum varsa bile ailem öğrenmez, erkek arkadaşımla bakarız bir çaresine(kürtaj vs)..bunun içinde tüm olup biteni doktora anlatmam gerekiyor sanırım
ama utanıyorum..
her neyse bu zamana kadar ki ilginiz için çok tşkler..dediğim gibi kimseyle paylaşamadım bu durumu,erkek arkadaşım,ben ve sizler biliyorsunuz..ve inanın bir çok şeyde rahatladım szin sayenizde..ailem kadar yakın davrandı bazıları..
bundan sonrası için ztn doktora gidip sonucu görmek, yoksa da bile hormon bozukluğu mu,yumurtalıklar da bir problem mi var öğrenmek kalıyo geriye..
sonucu bildireceğim sizlere..
ilgilenen herkesten allah razı olsun..
allah kimseye yaşadıklarımı,bu korkuları yaşatmasın..
yaklaşık 1.5 aydır tadım tuzum kalmadı..