- Konu Sahibi nurtence88
ya erkek arkadaşım tam vajinamın üstüne boşaldı ne bileyim of..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya erkek arkadaşım tam vajinamın üstüne boşaldı ne bileyim of..
öncelikle yardımlarınız için tşk ederim..kimseden görmedeği(kimseye söyleyemediğim için) desteği buradan görüyorum..
erkek arkadaşımla o olaydan sonra ayrıldım, ve inanın erkek lafı duymak istemiyorum..psikolojim bozuldu..o yanımda olmak istedi, gebelik testi için yanıma geldi ztn..ben test yapmaya bile korkuyordum çünkü, çift çizgi çıkarsa kalpten gidebilirdim..
destek sorunum yok yani, erkek arkadaşım da bu konuda yeterince üzgün ve özür diledi..
ben akşam üzeri yapmıştım testi..bi tane de sabah yapıcam yarın..eğer çift çizgi çıkmazsa kan testi yapmama gerek yok diyorsunuz..biraz olsun rahatladım ztn tek çizgiden sonra..ama regl olmuyorum diye stresliyim şimdi..yumurtalığımda(sol) garip bir ağrı var..sürekli şişkin haldeyim..
açıkçası bi öncei reglim de çok tuhaftı..çok sulu ve açık renkti ztn 6-7 gün sren regl 3 gün sürmüştü..beni korkutan bunlar
gerçi düşünüyorum hamilelik olsa yavaş yavaş mide bulantıları vs başlamaz mıydı? ya da başka belirtiler?
bir de o regl değil de başka bir şey miydi acaba?
öncelikle yardımlarınız için tşk ederim..kimseden görmedeği(kimseye söyleyemediğim için) desteği buradan görüyorum..
Erkek arkadaşımla o olaydan sonra ayrıldım, ve inanın erkek lafı duymak istemiyorum..psikolojim bozuldu..o yanımda olmak istedi, gebelik testi için yanıma geldi ztn..ben test yapmaya bile korkuyordum çünkü, çift çizgi çıkarsa kalpten gidebilirdim..
Destek sorunum yok yani, erkek arkadaşım da bu konuda yeterince üzgün ve özür diledi..
Ben akşam üzeri yapmıştım testi..bi tane de sabah yapıcam yarın..eğer çift çizgi çıkmazsa kan testi yapmama gerek yok diyorsunuz..biraz olsun rahatladım ztn tek çizgiden sonra..ama regl olmuyorum diye stresliyim şimdi..yumurtalığımda(sol) garip bir ağrı var..sürekli şişkin haldeyim..
Açıkçası bi öncei reglim de çok tuhaftı..çok sulu ve açık renkti ztn 6-7 gün sren regl 3 gün sürmüştü..beni korkutan bunlar
gerçi düşünüyorum hamilelik olsa yavaş yavaş mide bulantıları vs başlamaz mıydı? Ya da başka belirtiler?
Bir de o regl değil de başka bir şey miydi acaba?
nurten eskişehirde kadın doğum doktorunun özel muayenehanesine git usg ye gir ve olanları net bir şekilde anlat varsa zaten kesin usg de çıkar sen ayın 16 sından itibaren yazışıyorsun yani varsa bile zaman kaybediyorsun ben kadın doğumda çalışıyorum seni korkutmak için de söylemiyorum ama adetini düzenli görüpde gelen birsürü hastamız var küretaja gelen üstüne görülebiliyor adet sen bugün özel bir doktora git bencezaman kaybetme
kızlar iyi niyatinize hayran kaldım gercekten yardım etme cabanıza da tamam hata yapmıs ama eczaneden bir test alıp onu sabah ac karnına yapıcak hepsi bu arkadas bu kadarcık birşey için neden bu kadar insanı yoruyor anlamadım..
Test yaptı, negatif çıktı, regl de oldu ilişkisinden sonra ama içi rahat etmiyor. İkinci regli de gecikti. O yüzden ilkinin üstüne görme olduğundan şüpheleniyor. Yaşı küçük, bu konuda bilgisi yok, paniklemiş halde....Gayet normal bi psikolojide bence...
Yaptığını savunmuyorum ama, içinde bulduğu travmayı okuduklarımdan anlayabiliyorum.
okuyorum evet, çok şükür ailemin maddi sıkıntısı yok ama kendi maddi sıkıntılaırm var..
ya sorun maddiyat değil ztn, ailem bana güvenir her konuda ve ben inanın bu yaşadığım şeyden sonra(ki ilk defa oldu) yeterince vicdan azabı çektim..günlerce ağladım..intiharı bile düşündüm..
ailemin yüzüne bakamadım..
yaşadıklarımı bir ben biliyorum..
sizin yerinizde olsa bende aynını düşünürdüm hakkımda..
ama diyorum ya bir anlık heves için yaşadığım şeyleri anlatamam..
Allah kimseyi şaşırtmasın..İnsan o an anlamıyo 5 dklık bir şey ztn..sonrasında ki pişmanlık koyuyor insana..idrar testinden sonra biraz rahatladım açıkcası ama paranoyaklık derecesinde endişelerim dvm etmekte..evet stresten gecikiyor olabilir reglim ama bir önceki de garip olduğu için çok korkuyorum..
forumdaki msjım biraz uzadı evet kusura bakmayın inş çarşamba kesin bir sonuç alıcam..
umarım korktuğum başıma gelmez..