Doktora gidin smear testi hpv testi yaptırın çok büyük ihtimalle hpv gyno lomexin krem işe yarıyor bir nebzede olsa rahatlatır ama doktorun görmesi lazımPsikolojik olarak bitik haldeyim. 8 yıl önce anal ve oral seks yaşadım. Ve şu an bi 6 ay önce vajina iç dudak içinde ağız icinde çıkan aft 'ın aynısından olduğunu gördüm. Bu şey basta sivilce gibiydi sonra beyaz aft oldu. İnternetten baktığımda herpes olduğu yazıyor fakat ici su dolu kabarcik olmadı ağrı da yoktu yalnızca beyaz bildiğimiz aft. Daha önce yasayıp doktora görünen oldu mu lütfen yardım edin
Hpv olduğunu sanmıyorum çıkan şey sigil değildi çünküDoktora gidin smear testi hpv testi yaptırın çok büyük ihtimalle hpv gyno lomexin krem işe yarıyor bir nebzede olsa rahatlatır ama doktorun görmesi lazım
Benimde geçmeyen aftlarim vardı hpv pozitif çıktı malesefHpv olduğunu sanmıyorum çıkan şey sigil değildi çünkü
Hayır olmadı çok dokunursam anca öyle hafif sızıYanma acı olmadı mı hiç?
Bakireyim ama smear testi nasıl yaptırabilirimCinsel yolla bulaşan bir hastalık.hpv olabilir,hiv olabilir, mutlaka smear testi yaptırın.cok geçmiş olsun.
Hpv vücuttan atılabiliyor diyorlar sizde durum nasılBenimde geçmeyen aftlarim vardı hpv pozitif çıktı malesef
Baya oldu baktirmayali en son smear testi iyi gelmişti ben iki buçuk sene önce leep operasyonu geçirdim yara çıkınca travazol gyno lomexin falan sürüyorum geçiyorHpv vücuttan atılabiliyor diyorlar sizde durum nasıl
Ağzından tekrarlayan oral aftlar çıkıyorsa şimdi de genitalde çıktıysa bir doktora görün bence. Behçet olabilirsinAğzımda çıkıyordu normalde ama o zaman ağzımda değil de genitalde çıktı
Bakireyseniz smear testi yapılmaz.benim arkadaşımın ağzında ve genetal bolgesinde aftlar vardi.hpv 16 mi ne çıkmıştı.tam rakamını hatırlamıyorum ama... O yüzden mutlaka jinekolaga gozukmelisiniz.Bakireyim ama smear testi nasıl yaptırabilirim
Bir kez bana da oldu herpes vs değildi aft dedi doktor vitaminsizlikten ve jilet kullanımından olabiliyormuş ağızda çıkan gibi baya da iyi bir hastane de tetkikleri yaptırmıştım sudocrem verdi çinko içerdiği için iyi geldi bayaPsikolojik olarak bitik haldeyim. 8 yıl önce anal ve oral seks yaşadım. Ve şu an bi 6 ay önce vajina iç dudak içinde ağız icinde çıkan aft 'ın aynısından olduğunu gördüm. Bu şey basta sivilce gibiydi sonra beyaz aft oldu. İnternetten baktığımda herpes olduğu yazıyor fakat ici su dolu kabarcik olmadı ağrı da yoktu yalnızca beyaz bildiğimiz aft. Daha önce yasayıp doktora görünen oldu mu lütfen yardım edin
İçimi çok ferahlattiniz dilerim sizin de içiniz her konuda ferahlasın. Bende bu şekilde olduğunu düşünüyorum çünkü herpes belirtilerini yaşamadım. Maddi açıdan yeterli düzeye ulaştığım an özel klinikte testleri yaptırmayı düşünüyorum sonuçların sistemde görünmesini istemiyorum çünküBir kez bana da oldu herpes vs değildi aft dedi doktor vitaminsizlikten ve jilet kullanımından olabiliyormuş ağızda çıkan gibi baya da iyi bir hastane de tetkikleri yaptırmıştım sudocrem verdi çinko içerdiği için iyi geldi baya
Hpv ya da herpes böyle olmaz demişti doktorum da bende hepsi negatif çıkmıştıİçimi çok ferahlattiniz dilerim sizin de içiniz her konuda ferahlasın. Bende bu şekilde olduğunu düşünüyorum çünkü herpes belirtilerini yaşamadım. Maddi açıdan yeterli düzeye ulaştığım an özel klinikte testleri yaptırmayı düşünüyorum sonuçların sistemde görünmesini istemiyorum çünkü
Sizde tekrarladı mı pekiHpv ya da herpes böyle olmaz demişti doktorum da bende hepsi negatif çıkmıştıiçiniz rahat olsun streste tetikler benim ağzımda da aft çıkar ara ara stresten vitaminsizlikten.. bisey cıkmaz sizde de olsaydı yayılırdı zaten
Benimde hep ağzımda aft çıkardı şu bahsettiginiz gibi ağrısız ama etrafında kaşıntı yapan şeklinde bir kabarcık var troysd sürüp elma sirkesi kullanıyorum ama 1haftadirbgecmediAğzımda çıkıyordu normalde ama o zaman ağzımda değil de genitalde çıktı
Behçet nedir ilk kez duyuyorumAğzından tekrarlayan oral aftlar çıkıyorsa şimdi de genitalde çıktıysa bir doktora görün bence. Behçet olabilirsin