• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin! Evleneceğim ama mobilya konusunda kararsızım.

fatmakoseoglu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
17
0
6
İstanbul
Çıldıracağım kızlar Eyül'ün 7sinde evleniyorum ama henüz mobilya alamadık. :( Çok kararsım. Bana butik üretim mobilya sağlayacak birkaç mobilya adresi yollayabilir misiniz? Buzdolabı - çamaşır makinesi - bulaşık makinesi - fırın - ütü mütü gibi beyaz eşya dışında henüz bir şeyimiz yok. Yatak odası - oturma odası - yemek odası lazım.

panık yapma şekerim olur her şey olur. Öncelikle nerede oturuyorsun ? İzmir ise yardımcı olabilirim ben :)

modoko yaz bakalim google a uretiliyor diye biliyorum. acikcaasi koctastan mobilyalarimi almam. hi nasil alirim belki sandalye masa avize falan alinir :)

Bellona sanki daha iyi ama yine de yorum almam lazım.
Bi de Crop Mobilya diye bir yer var. İsinye Park'ın arkası, modelleri cidden çok iyi. Tam da organik butik mobilya üretimi yapıyorlar. Falan filan. Nedir nesidir? Bilen var mı? Nette siteleri de var.

Orlando Koltuk Takımı 155 | Crop Mobilya

Koltuk için bunu beğendim. Çok şık bir model. Hemen üç boyutlu çizim yaptılar. Krem yaptırmayı düşünüyorum. Salonum açık mavi.

Yatak odası için de bunu beğendim.

Victoria Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya

Bu takım ile Crop Mobilya'da gördüğüm yatak odası takımı arasında kararsız kaldım. Onun fotosunu bulamadım sayfa çok fazla. Bulunca paylaşırım. Yatak Odamın rengi açık pembe...

Ne dersiniz? (Diğer konu başlığımdan alıntı yapıyorum)

alfemoya bi göz at derim . ama internet sitesinden bakmakla kalma zamanın olursa mutlaka git bir maaazada yerinde gör. Çok farklı bir tazrı ve ciddi anlamda kalitesi var

canım demirkapıdaki mobilyacılar çarşısına bakın cok fazla mobilyacı var istediğin kalitede ve fiyatlarda bulabilceğini düşünüyorum, en azından hepsini ordan alıp cıkarsın, ne ararsan var

Merhaba,

Hiç panik yapmana gerek yok:) Öncelikle beyaz eşyaların hayırlı olsun. Önünde 2 aylık bir süre var, rahatça yetiştirirsiniz. Enza, Kelebek, İkea, Alfemo, Doğtaş'ı tavsiye ederim. Enza stoğunda varsa 2 günde bile getirebiliyor ama ortalama 1 ay süre versen bile fazlasıyla vaktin var rahat ol;) Koçtaş'ı ise çok tavsiye etmiyorlar ürünleri kalite olarak oldukça düşük oluyor ve hep bi hata oluyor. Biz vestiyerimizi Koçtaş'tan aldık, hem satış temsilcisinin söylediği gibi gelmedi, hem de eksik parça çıktı. Gören arkadaşlar teşhir ürünü mü dedi çünkü kenarlarında ufak sıyrılmalar vardı..

Hayırlı olsun öncelikle, eğer avrupa yakasında oturuyorsan Masko Mobilyacılar Çarşısına bakabilirsin. Fiyat konusunda pek bişe değişmese de çeşit konusunda hiç sıkıntı yaşamazsın.

Eğer biliyorsan bu tarafları, İkitelli tarafında Masko :)

arkadaşlar ne kadar paniksiniz yahu :18:
biz eşyalarımızın hepsini iğneden ipliğe herşeyi son bir ay kalasıya almıştık
herşey de çok hoş hepsi de içime siniyor
hatta o kadar ki gelinliği bile 3 hafta kalasıya spariş verdik o da büyük beden göndermişler 1 hafta kalasıya benim bedenime uygun geldi
senin düğünün eylülde sakin sakin nete gir modellere bak kafanda bişeyler tasarla ev tutmuşsanız ona nasıl olacağını evir çevir ölç tart biç daha çok yaaww bi sakin :ssz:

Back
X