SpermŞunu merak ediyorum, madem bu kadar cahilsiniz, neden penis elliyorsunuz? Elleyince, elinize ne geçti?
şaka olmalısınız.öyle olmasını umuyorum.Lütfen dalga geçmeyin çok ciddi kötü durumdayım sürekli midem bulanıyor. Tecrübesizim hiç bilmediğim için soruyorum anlatabileceğim kimsem yok ilk kez böyle bir şey yaptım bir yandan çok saçma bir yandan da olur mu diye düşünüyorum.
daha öncede mi sordu?ben şokkkGene mi sen ya
Gene aklima geldi bizimde borsada elimize verdiler hamile olabilir miyiz ulanYalnız adam sağlam ele vermiş.
Evet taharetten tanıdımdaha öncede mi sordu?ben şokkk
Hahafrbegr tahtacı da bizim elimize verdi ama gebe kalmadık avdbfnvdbGene aklima geldi bizimde borsada elimize verdiler hamile olabilir miyiz ulan
Teşekkür ederim beni anladığınız için aklıma takılınca kötü oluyodum aklıma gelmeyince normalim. Unutmaya bakıcamTabiki hamile değilsin korkma. Bu olayi unut gitsin. Olsa testlerde çoktan çıkardı. Seni rahatlatmak için söylüyorum bunlari, yoksa bu açıklamalara bile gerek yok. Bu şekilde hamile kalınmaz. İmkanı yok, güven bana. Korkma ve bu durumu da unut hayatına bak, keyfine bak
Ya salak yahrhrhegebeheg
Daha önce konu açmadımEvet taharetten tanıdım
Haykırdim ulanYa salak ya
Haykırdim ulanYa salak ya
hrhrhegebeheg
yaaaa gözümden yaş geldihrhrhegebeheg
Ama ben bu konuyu çok iyi hatırliyorumDaha önce konu açmadım