lütfen yardım edin çok zor durumdayım hamilemiyim psikolojik mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantıksız gelebilir anlatacaklarım ama hiç iyi değilim bana fikir verirmisiniz lütfen kafam çok karışık nasıl rahatlarım bilmiyorum.
24 şubatta erkek arkadaşımla yakınlaştık ama cinsel birleşme temas olmadı. Sadece penisine dokunmuştum. herhangi bir ıslaklık meni falan yoktu boşalma olmadı. dokunduktan sonra tuvaletimi yapmaya gittim taharat alırken elimi kullandım ama elimi yıkadım diye hatırlıyorum.. elimden vajinama sperm geçip hamile kalma ihtimalim var mı?
24 şubattan iki hafta sonra 10 martta regl oldum. regl şeklim her zamanki gibiydi diye hatırlıyorum. 2. kez reglimi de normalde 8 inde olması gerekirken 4 nisanda oldum erken oldum yani . ama bu regl başlangıcı farklıydı diğer adetlerime göre ilk defa böyle oldu.

Önce kahverengi leke geldi sonra gece iç çamaşırım tamamen kirlendi rengi bu sefer tam kırmızıydı. Gündüz ise sadece tuvalette kanamam oldu açık pembe pedime akmadı hiç. 2. gün gece yine pedim kirlendi ama gündüz pek bir şey olmadı. pıhtı vardı ama az. zaman zaman açık pembe zaman zamanda kırmızıydı. 3. günde bu şekilde sürdü genelde açık pembe. Bugün 4. gündü sabah egzersizle çok az kırmızı kanamam oldu. başka bir şey olmadı. Normalde 5 gün sürer adetim. Yerleşme kanaması olabilir mi bu durum. Bir de aşırı midem bulanıyor düşündükçe daha çok bulanıyor. Bugünde hamilelik testi aldım 2 tane tek çizgi çıktı. Hamilelik olsaydı çıkarmıydı ne zaman belli olur. Stresten olabilir mi mide bulantısı korkuyorum baya psikolojik mi? kendimi nasıl rahatlatabilirim hamilelik olsa ne zaman belli olur.
Kesin hamilesin hesaplarıma göre kürtaj süresi de dolmak üzere.

yaparken bu ihtimal aklımda yoktu ki adetim az gelince aklıma geldi internetten araştırınca hamilelik belirtisi falan yazıyodu

Lütfen dalga geçmeyin çok ciddi kötü durumdayım sürekli midem bulanıyor. Tecrübesizim hiç bilmediğim için soruyorum anlatabileceğim kimsem yok ilk kez böyle bir şey yaptım bir yandan çok saçma bir yandan da olur mu diye düşünüyorum.
Ya off kaç yaşındasın Allah askına ya 14 filan mı🤦🏼‍♀️
Dalga gecilir bununla hiçmi okumadın ders almadın yani dokununca gebelik olmayacagını bilmiyomusun.
Ozaman yakınlaşmayacaksınız siz dokununca hamilemiyim diyosanız öpüştüm hamilemiyim diye de konu açarsınız.

Mantıksız gelebilir anlatacaklarım ama hiç iyi değilim bana fikir verirmisiniz lütfen kafam çok karışık nasıl rahatlarım bilmiyorum.
24 şubatta erkek arkadaşımla yakınlaştık ama cinsel birleşme temas olmadı. Sadece penisine dokunmuştum. herhangi bir ıslaklık meni falan yoktu boşalma olmadı. dokunduktan sonra tuvaletimi yapmaya gittim taharat alırken elimi kullandım ama elimi yıkadım diye hatırlıyorum.. elimden vajinama sperm geçip hamile kalma ihtimalim var mı?
24 şubattan iki hafta sonra 10 martta regl oldum. regl şeklim her zamanki gibiydi diye hatırlıyorum. 2. kez reglimi de normalde 8 inde olması gerekirken 4 nisanda oldum erken oldum yani . ama bu regl başlangıcı farklıydı diğer adetlerime göre ilk defa böyle oldu.

Önce kahverengi leke geldi sonra gece iç çamaşırım tamamen kirlendi rengi bu sefer tam kırmızıydı. Gündüz ise sadece tuvalette kanamam oldu açık pembe pedime akmadı hiç. 2. gün gece yine pedim kirlendi ama gündüz pek bir şey olmadı. pıhtı vardı ama az. zaman zaman açık pembe zaman zamanda kırmızıydı. 3. günde bu şekilde sürdü genelde açık pembe. Bugün 4. gündü sabah egzersizle çok az kırmızı kanamam oldu. başka bir şey olmadı. Normalde 5 gün sürer adetim. Yerleşme kanaması olabilir mi bu durum. Bir de aşırı midem bulanıyor düşündükçe daha çok bulanıyor. Bugünde hamilelik testi aldım 2 tane tek çizgi çıktı. Hamilelik olsaydı çıkarmıydı ne zaman belli olur. Stresten olabilir mi mide bulantısı korkuyorum baya psikolojik mi? kendimi nasıl rahatlatabilirim hamilelik olsa ne zaman belli olur.
Vallahi helal olsun bu şekilde hamile kaldiysan demekki bizim yöntem yanlış 🤔🤔🤭🤭 ondan hamile kalamıyoruz 😂😂

yaparken bu ihtimal aklımda yoktu ki adetim az gelince aklıma geldi internetten araştırınca hamilelik belirtisi falan yazıyodu
Hesaplarıma göre yaklaşık 8 haftalık hamilesin, kürtaj için iki haftan göbeğin çıkmadan evlenmek için yaklaşık 2 ayın var. Erken doğdu yalanı için süren dolmuş.

Bahsettiğim bu reglimin yerleşme kanaması olamaz değil mi o farklı mı oluyor. internete bakınca kafam karıştı. sperm havayla temas edince etkisi gidiyorsa tüp bebekte de sperm havayla temas etmiş olmuyor mu nasıl oluyor
Ohh Mon Dieuu 😳😳

Spermler dışarıda yaşayamaz ki, istediğiniz kadar elinize ıslaklık değsin. Spermleri kurşuna kafa atıyor, zıplıyor, yüzüyor falan mı sanıyorsunuz? Kuzum hiç mi bu işlere girişmeden evvel araştırma yapmıyorsunuz?
planlı şekilde olmadı gerçekten birden oldu hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı. Reglim ilk defa bu kadar farklı olduğu için korktum. ama hamilelik olsaydı şimdiye kadar evde yaptığım testte çıkardı dimi mide bulantım psikolojik mi oluyo o zaman

Tabiki hamile değilsin korkma. Bu olayi unut gitsin. Olsa testlerde çoktan çıkardı. Seni rahatlatmak için söylüyorum bunlari, yoksa bu açıklamalara bile gerek yok. Bu şekilde hamile kalınmaz. İmkanı yok, güven bana. Korkma ve bu durumu da unut hayatına bak, keyfine bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X