lütfen yardım edin çok zor durumdayım hamilemiyim psikolojik mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesin hamilesin hesaplarıma göre kürtaj süresi de dolmak üzere.

yaparken bu ihtimal aklımda yoktu ki adetim az gelince aklıma geldi internetten araştırınca hamilelik belirtisi falan yazıyodu

Ya off kaç yaşındasın Allah askına ya 14 filan mı
Dalga gecilir bununla hiçmi okumadın ders almadın yani dokununca gebelik olmayacagını bilmiyomusun.
Ozaman yakınlaşmayacaksınız siz dokununca hamilemiyim diyosanız öpüştüm hamilemiyim diye de konu açarsınız.

Vallahi helal olsun bu şekilde hamile kaldiysan demekki bizim yöntem yanlış ondan hamile kalamıyoruz

yaparken bu ihtimal aklımda yoktu ki adetim az gelince aklıma geldi internetten araştırınca hamilelik belirtisi falan yazıyodu
Hesaplarıma göre yaklaşık 8 haftalık hamilesin, kürtaj için iki haftan göbeğin çıkmadan evlenmek için yaklaşık 2 ayın var. Erken doğdu yalanı için süren dolmuş.

Ohh Mon Dieuu

planlı şekilde olmadı gerçekten birden oldu hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı. Reglim ilk defa bu kadar farklı olduğu için korktum. ama hamilelik olsaydı şimdiye kadar evde yaptığım testte çıkardı dimi mide bulantım psikolojik mi oluyo o zaman

Tabiki hamile değilsin korkma. Bu olayi unut gitsin. Olsa testlerde çoktan çıkardı. Seni rahatlatmak için söylüyorum bunlari, yoksa bu açıklamalara bile gerek yok. Bu şekilde hamile kalınmaz. İmkanı yok, güven bana. Korkma ve bu durumu da unut hayatına bak, keyfine bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…