Lütfen yardım edin çok yoruldum

Yazmıştı daha önceki konularinda.
Severek evlendim diye de yazması saçma zaten.
Severek kaçıp evlendim dese olay anlaşılacak.
Ayrıca kendisi 18 yaşında evlendiği adam 30
Ya ne olacagidi sormak istiyorum ?
Adam ehlilestirecek yasta kızı almış annesiyle beraber yonetiyorlar.
Bu kız da hala eşim çok cici birisi diyor, beni çok seviyor diyor ama markete bile giderken kocasından izin alarak giden birisi.
Yahu kocası annesiyle aynı yerde tabiki tutar adam nereye gitsen bana bilgi vereceksin diyor hiç bu kadını annesiyle ayırır mı ? Nasıl haberdar olacak ? Tabiki annesi gozkulak oluyor diye ayrı yere taşınmak istemiyor.
Adam bana koşulsuz itaat etmezsen seni boşarim diyor.
Bu kız da bu olanların üstüne tek sorun kaynanam aslında kocam beni seviyor diyor.
Hey Allah'ım.

Sen niye kaçtın gittin?Kadın sana değer mi verir? Sen aileni bile bırakıp gitmişsin diye kim takar seni. Evliya olması lazım. Ahh ahhhh.

Sen niye kaçtın gittin?Kadın sana değer mi verir? Sen aileni bile bırakıp gitmişsin diye kim takar seni. Evliya olması lazım. Ahh ahhhh.
Gel de anlat.
Yok ama dün de kocamdan izin alarak markete gitmem kötü bir şey değil o benim kocam diyorsa aynı apartmanda da oturacak mecbur
O kocan çünkü mentalitene göre.
Ne derse yapacaksın başka çaren yok.
Eltin güzel güzel evlerde tabi oturur.
Kadın kendini saydirmayi bilmis.
Valla kusura bakmasın hayatın acı gerçekleri bunlar.

nokta (.) virgul (,) vs lutfen.

yaranmaya calisma, yemek goturme, fikrini sorma, mesafe koy.

Hıı pardon. Kaçtığınız için öyle davranıyorlar. En kısa zamanda ailenizle arayı düzültin.

Bu kadar şeye rağmen neden hala onun evine yalnız gidiyorsunuz ben de onu anlayamadım.

Ne kocanın ne ailesinin yanında hiçbir zaman değerin olmayacak ..

Neden biliyor musun?

Kaçarak evlendiğin için...

Ağzınla kuş tutsann yaranamazsın hiçbirine, isteklerini yaptıramazsin....

çünkü sen kaçarak tüm haklarında feragat etmişsin...

ayrıca birde "annesine, babasına ihanet eden eninde sonunda bizede ihanet eder" düşüncesi hakimdir eşinde ve ailesinde...

Kızım aklını başına topla geçen de yazdım sana; bir gün kimliğini kaybedeceksin.

Markete bile izniyle çıkabildiğiniz ve sizi eve kapatıp boşanmakla tehdit edip duran kocadan ne bekliyorsunuz?

Aynen devam, saygınızı(!) hiç bozmayın aferin, kocanız madalyanızı takar bi gün.
Kadına cahil diyorsunuz da, sizin de aşağı kalır yanınız yok.

Aşlah sabır versin kardeş benim kayınvalidem de daha evlendiğim gün gözümün içine baka baka yalan söyledi ve oğlu neyin doğru olduğunu bildiği halde sesini çıkarmadı. Oğlunun yanında ayılır bayılır hareketler yaptı. Öncesinde çok iyi biriydi meğer bana kendini kurmuş. Anlamadım da dindar bir insan nasıl böyle yalanlar söyler diye. 4-5 ay psikolojim bozuk gezdim. Eşimin yüzüne bakasım gelmedi. O kadar hayal kırıklığına uğradım ki balayım ilk aylarım zehir oldu. Sabrını takdir ediyorum. Sana tavsiyem benim gibi eşinle konuş Benim gözüm dönmüştü bana iftira attığında susarsan bırakıp gideceğim dedim. Nitekim yapacaktım da. Eşim ne bana ne onlara karşı sesini çıkarmıyor ben de muhabbetlerini açmıyorum bayramdan bayrama arıyorum. Sağolsun eşim kimse için diğerini telef etmedi. Allah gönlüne ferahlık versin.

Ayrıca bizim dini olarak kayınvalide kayınbabaya hiçbir yükümlülüğümüz yok insan gibi davranırsa ne ala ana baba olur. Değilse İşte oğulları işte hayat. Bu hayat bu kadar çileyle çekilemez. Bir de sana söyleyeceğim şey cahillikten değil kesinlikle ne cahil pamuk kalpliler var. İnsan çiğ süt emmiş.

Hep saygıda kusur etmezsen olacağı bu herzaman ş...... yaranir.eşinde ayrı bi dengesiz bi öyle bi böyle önce sizi savunmus şimdi annesinden yana olmus

Çok yazık.
Gencecik yaşta aileye karşı gel,baş kaldır bir erkek için kaç.

Aynı baş kaldırmayı bu insanlara gösterebilir misiniz ?
Bu insanların yanında değeriniz var mı sizce?
Çok üzüldüm.

Kayınvaliden sana neler ediyo sen hala saygımı bozmadım diosun.Tabiki saygını bozma ama duruşunu korumalısın.Eşininde sana destek olması lazım.Evin ayrı kapın ayrı ne işin var her gün kaynananda.Nasıl tanıştın eşinle?Eşin inşallah arkanda durur yoksa işin zor güzelim.

siz kendiniz başınıza gelecekleri ha etmişsiniz biraz da.kendinizi kendiniz yerin dibine sokmuşsunuz.yapmanız gereken en baştan dişlerinizi göstermekti ay kaynanam naptı dur çıkıp yaranmaya çalışayım değil.yapılması gereken de ayrı ev tutana kadar gelmiyorum deyip babanızın evine dönmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…