- 16 Mayıs 2022
- 395
- 102
- 35
- Konu Sahibi bylgsinemm
bazı insanlar psikiyatrik hastalığa sahip olan insanları küçümser ama ben buna aldıranlardan değilim. sizin gibi insanlar yüzünden insanlar yaftalanmaktan korktuğu için tedaviye yaklaşmıyor. benim zerre umrumda olmaz. nasıl ki kansere yakalanan biri bunu tercih etmez ve kanserinden dolayı suçlu değildir, psikiyatrik hastalıklarımdan dolayı da zerre utanmam. ilaç kullandığımı da belirtirim. çok utanması gereken varsa hassas kalpleri kıra kıra mikrop gibi insanların beyin kimyasını bozanlar utansın derim.
benim gibi okb li böyle yapıyor mesela size bir örnek.
Kafanızı topayip bir randevu alın psikiyatri servisinden oradan psikolog yardımı da veriliyor.Anlayabiliyorum yaşadıkların çok zor .. Bir yerden başlamalısın ,içine düştüğün çukurdan çıktığında her şeye uzaktan baktığında ne kadar güçlü ve cesur bir kadın olduğunu fark edeceksin.subat dönemi için de yarım dönemlik iş bakabilirsin .şua anda kalben senin için dua ediyorum
Çok iyi biliyorum olamayacağını.. Sıkıntı detayına, ihtimallerine kadar inmesi..Anlatabildim mi? Bende bulasma, tiksinme takintisi oluşmaya başladı 1 sene içinde.Onun dışında hiçbir sıkıntım yok..Durmadan öğretmenliğine vurup durmayın.Öğretmenler hayatında yanilamaz mı? Kusursuz mu öğretmenler? Zor zamanlardan geçemez mi?Bir öğretmen nasıl olur da o şekilde gebe kalınmayacağını bilmez ama değil mi... Konu muhtemelen fake.