• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin bana :(

Canım işin çok zor Allah sabır versin ama bu şekilde olmaz bende anneme çok düşkünüm ömrüm boyunca tabikide ona bakacağım ilgileneceğim.
Ama kendi aramızdaki sorunlara annemi karıştırmam ve kendi istediklerime daha önem veririm.
Anne sözünden çıkamayan bir kişinin mutlu olması çok zor ömrünün sonuna kadar annesi onun yanında olamaz kendi hayatıyla ilgili kararları ikinizin vermesi lazım biz olmanız lazım.
Bende etrafımda bu yüzden sorun yaşayan evliliğini bitirmek isteyen insanlar gördüm yinede karar senin.

Cnm desteğin için teşekkür ederim. Duygusal düşündüğü için böyle yapıyor. Sonuçta benimde bir ailem var dediğimde de mantıken hak veriyor. Tanışma olunca yazıcam buraya da lütfen yardımınızı esirgemeyin, çünkü insan anlattıkça rahatlıyor burada.

Cnm desteğin için teşekkür ederim. Duygusal düşündüğü için böyle yapıyor. Sonuçta benimde bir ailem var dediğimde de mantıken hak veriyor. Tanışma olunca yazıcam buraya da lütfen yardımınızı esirgemeyin, çünkü insan anlattıkça rahatlıyor burada.

sen ömür boyu detsek isteyeceksin gibi geliyor bana (bende çok duygusalım). Çünkü bu durumdan muzdarip insanlar çok dertli her daim sohbete açığız canım

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seven katlanıyor ... benim kayınvalide ya da ailesine asırı duskunluk sıkıntım yok sükür ama eşim askeri personel bir basımıza oradan oraya suruklenecegız ...ama tabi bu bir dert degil sevınce koca sehırde yalnız olmak o kadar da zor gelmıyor ... yani diyeceğim başa gelen cekilşr sıkıntı etme bir gün elbet istedıgınız yerde istedıgınız sekılde olursunuz...senin destegıne ve anlayısına ihtıyacı vardır..

seven katlanıyor ... benim kayınvalide ya da ailesine asırı duskunluk sıkıntım yok sükür ama eşim askeri personel bir basımıza oradan oraya suruklenecegız ...ama tabi bu bir dert degil sevınce koca sehırde yalnız olmak o kadar da zor gelmıyor ... yani diyeceğim başa gelen cekilşr sıkıntı etme bir gün elbet istedıgınız yerde istedıgınız sekılde olursunuz...senin destegıne ve anlayısına ihtıyacı vardır..
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu haftasonu tanışma olacak anneler arasında. Son günlerde erkek arkadaşım da belki annemi İstanbul'da yaşamaya ikna edebilir belli mi olur demeye başladı. Ufak da olsa bir umudum var ama sizin de dediğiniz gibi aslında. Hiç beklemediği bir anda babasını kaybetti. Ailesine olan düşkünlüğünü hoş karşılamaya çalışıyorum şimdilik. Umarım ileride sorun olmaz.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu haftasonu tanışma olacak anneler arasında. Son günlerde erkek arkadaşım da belki annemi İstanbul'da yaşamaya ikna edebilir belli mi olur demeye başladı. Ufak da olsa bir umudum var ama sizin de dediğiniz gibi aslında. Hiç beklemediği bir anda babasını kaybetti. Ailesine olan düşkünlüğünü hoş karşılamaya çalışıyorum şimdilik. Umarım ileride sorun olmaz.
insallah olmaz bıraz da senın elınde ne geri durucaksın ne ileri..onun zaafını kesfedıp sözunu dinletebılmelısın valla benım esim serttir cogu konularda ama aılesını de dınlemez ...bırsey yapacagı zaman fılan bana danısmadan yapamazda nasıl bu kıvama getırdım bılmıyorm ama oldu:)

Kızlar herkese selam :) Çoklu alıntı yapmaya çalıştım. Umarım becerebilmişimdir. :S
Bu hafta sonu ben sevgilimin annesiyle, sevgilim de annemle tanışıyor. Hafta içi bir günde anneleri tanıştırıyoruz inşallah. Topiği ilk açtığımda sorunlarımızı yazmıştım. Erkek arkadaşımın babasının vefatı ile başlayan süreci anlatmıştım. Son zamanlarda erkek arkadaşım daha ılıman davranmaya başladı. Annemi İstanbul'da kalmaya ikna edebiliriz belki demeye başladı. Bu da bana umut verdi, çünkü biliyorsunuz daha önce annesi eşinin mezarı Adıyaman'da olduğu için orada kalmayı istediğini söylüyordu. Bakalım... İnşallah tanışma hayırlı geçer. Daha sonra neler olduğunu yazarım gene. Herkese desteği için teşekkürler. Umarım hayırlı haberlerle gelirim...
Canim babasinin kaybiyla tabiki annesine biraz daha duskun olur.

Ama anne sözünden cikmayan erkekten çok çekenler var bu sitede.

Biraz zaman verin tabi ama bence evleneceksek benimde sozum olmali kuracagimiz yasam da diyip agirligini koy gerisi ya heru ya meru diye bak yoksa cozumu yok.

Annen gelsin oturduğumuz yere de ki annenin asla atmayiz her zaman ona destek oluruz ama biz de zor zamanlar yasadik Gençliğimiz gidiyor. Bizde hayat yasayalim. Ama annesine sizin de destek olduğunu görmesi gerek bunu ona hissettirin bu da ikinci yol bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nickin cok hosmus:KK66: simdi senin erkeek arkadasin burada olsa bunu da degistirtir sana.

Arkana bakmadan kac. Boyle bir hatayi yapmanin kiyisindan dondum her gun sukrediyorum. Simdi cok daha iyi bir insanla evlendim. Kulturler uymayinca uymuyor.

Yarin kadin ego tatmini icin turlu tripler yaptiginda bu dediklerimi hatirlarsin.

Canim o is yas. Rahat bi ailenin kizi sikan bi aileye gidemiyo. Gitsede mutlu olamiyo. Bastan taviz verirsen kaybedersin. Basta bisi olmaz gibi gelir, yillar gecer kafani duvarlara vurursun ben naptim kendime die. Cocuk zaten acikca soyluyo olucaklari.. Sen bile bile kabul edersen soyledigi herseyi yapmaya mahkum olursun. Kimse vazgecilmez diildir. Kimse askindan olmedi simdiye kadar. İyi dusun oyle devam et.bence yani

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sana bol sans:)) bekliyoruz haberlerini. Umarim sonucunda uzulmicegin kararlar verirsin. Bide ailenin fikirlerini cok onemse. Nedendir bilmem onlar herseyi dogru biliyo. Bende yasadimda bisi boyle.. :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

daha bi net karar verirsin canim ins hersey daha güzel olur senin icin:)

ama ailenin dediklerine onem ver ben nisanlimi 12 sene sevdim uzaktan o da beni biz sadece 3 sene sevgili olduk bana evlenme teklif ettiginde ben ostiyorum ama babam evet derse olur yoksa ben öyle uzaktan severim dedim cunku ne olursa olsun ailen mantik cercevesinde bakiyor biz ise duygusal o yuzden ailenin bakisi onemli canim :) ve haberdar etmeyi unutma :KK66:

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

Bence en iyisi imkanınız varsa ilişki terapisti. Müstakbel eşinin olaylara senin penceresinden bakması şart. İçinde bulunduğu ruh halini sen anlayabiliyorsun fakat o şu an böyle bi frekansta değil. Neler hissettiğini ona anlatmaşın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım işin çok zor Allah sabır versin ama bu şekilde olmaz bende anneme çok düşkünüm ömrüm boyunca tabikide ona bakacağım ilgileneceğim.
Ama kendi aramızdaki sorunlara annemi karıştırmam ve kendi istediklerime daha önem veririm.
Anne sözünden çıkamayan bir kişinin mutlu olması çok zor ömrünün sonuna kadar annesi onun yanında olamaz kendi hayatıyla ilgili kararları ikinizin vermesi lazım biz olmanız lazım.
Bende etrafımda bu yüzden sorun yaşayan evliliğini bitirmek isteyen insanlar gördüm yinede karar senin.

sen ömür boyu detsek isteyeceksin gibi geliyor bana (bende çok duygusalım). Çünkü bu durumdan muzdarip insanlar çok dertli her daim sohbete açığız canım

insallah olmaz bıraz da senın elınde ne geri durucaksın ne ileri..onun zaafını kesfedıp sözunu dinletebılmelısın valla benım esim serttir cogu konularda ama aılesını de dınlemez ...bırsey yapacagı zaman fılan bana danısmadan yapamazda nasıl bu kıvama getırdım bılmıyorm ama oldu:)

Back