- 20 Temmuz 2014
- 230
- 202
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
Canim babasinin kaybiyla tabiki annesine biraz daha duskun olur.
Ama anne sözünden cikmayan erkekten çok çekenler var bu sitede.
Biraz zaman verin tabi ama bence evleneceksek benimde sozum olmali kuracagimiz yasam da diyip agirligini koy gerisi ya heru ya meru diye bak yoksa cozumu yok.
Annen gelsin oturduğumuz yere de ki annenin asla atmayiz her zaman ona destek oluruz ama biz de zor zamanlar yasadik Gençliğimiz gidiyor. Bizde hayat yasayalim. Ama annesine sizin de destek olduğunu görmesi gerek bunu ona hissettirin bu da ikinci yol bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba,
Kadınlar Klubü'nde herkesin birbirinin dertlerine yardımcı olduğunu görerek üyelik açtım. Bugüne kadar hep okuyan taraftım ama şimdi sizlerden yardım istiyorum...
Ben 25 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz. Kendisi öğretmen. Geçtiğimiz Şubat ayında babasını kaybetti.Ailesine fazlasıyla düşkün. Ramazan Bayramı'ndan sonra beni annesiyle tanıştıracak ve Kasım ayında askere gidecek. Geldiğinde de nasipse söz ve nişan yapma olayımız olacak. Peki derdin ne diye soracak olursanız açıklayayım: zaten ailesine düşkündü ama babasını kaybettikten sonra özellikle annesinin üzerine çok düşmeye başladı. Dünya adeta annesinin etrafında döner oldu. En ufak kararları dahi annesine sorarak alıyor. Üstelik evliliğimizle alakalı olarak sürekli benden fedakarlık bekliyor. Mesela şöyle örnek vereyim, annesi yaşlı bir kadın olduğu için memleketi olan Adıyaman'da yaşamak istiyor. Biz İstanbuldayız ve ben Karadenizliyim. Durum böyle olunca açık açık annem nerede yaşamak istiyorsa biz orada olacağız demeye başladı. Bir de evlenince sürekli üstün başın değişsin, öyle denize gitmek yok annem hoşlanmaz vs demeye başladı. Anlayacağınız annesi ne dese o... Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Bir kaç haftaya tanışma olacak, lütfen yardımcı olun
Herkese merhaba,
Kadınlar Klubü'nde herkesin birbirinin dertlerine yardımcı olduğunu görerek üyelik açtım. Bugüne kadar hep okuyan taraftım ama şimdi sizlerden yardım istiyorum...
Ben 25 yaşındayım. Erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz. Kendisi öğretmen. Geçtiğimiz Şubat ayında babasını kaybetti.Ailesine fazlasıyla düşkün. Ramazan Bayramı'ndan sonra beni annesiyle tanıştıracak ve Kasım ayında askere gidecek. Geldiğinde de nasipse söz ve nişan yapma olayımız olacak. Peki derdin ne diye soracak olursanız açıklayayım: zaten ailesine düşkündü ama babasını kaybettikten sonra özellikle annesinin üzerine çok düşmeye başladı. Dünya adeta annesinin etrafında döner oldu. En ufak kararları dahi annesine sorarak alıyor. Üstelik evliliğimizle alakalı olarak sürekli benden fedakarlık bekliyor. Mesela şöyle örnek vereyim, annesi yaşlı bir kadın olduğu için memleketi olan Adıyaman'da yaşamak istiyor. Biz İstanbuldayız ve ben Karadenizliyim. Durum böyle olunca açık açık annem nerede yaşamak istiyorsa biz orada olacağız demeye başladı. Bir de evlenince sürekli üstün başın değişsin, öyle denize gitmek yok annem hoşlanmaz vs demeye başladı. Anlayacağınız annesi ne dese o... Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Bir kaç haftaya tanışma olacak, lütfen yardımcı olun
valla tatlim bir kere taviz verdin mi inan devami gelir ben sana soyleyeyim
bence su anda babasindan dolayi annesini kaybetme korkusu var ve telaşı ondan anneside giderse diye korktugundan herseyi yapmak istiyor keske psikologa gitse ama zor
sen bence konus nasil yasadigini anlat neler istedigini anlat annesi ile alakali goruslerini belirt hani basinin uzerinde yeri oldugunu ama onun icin kendini degisemeyecegini soyle sonra sen beni bu halimle sevmedin mi ben degisince senin duygularina ne olacak de bence otur guzelce konus yok eger hala ayni dusuncelerde ise o zaman ara verin nasil olsa askere gitmeyecekmi askerden sonra tekrar konusalim anlasirsak evleniriz anlasamazsak uzgunum dersin bu dunyaya bir kere geliyoruz bu demek saygisiz olmak demek degil tabiki hizmet edip bakacagiz ama o istiyor diye de kendi karakterimizi degisteremeyiz o yuzden iyi dusun ve iyice konus oyle karar ver canim ve sana yasamina saygi duyduguna inandiginda evet de canim rabbim yardimcin olsun hayirli olan karari almanda yardim etsin tatlim
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
Nickin cok hosmussimdi senin erkeek arkadasin burada olsa bunu da degistirtir sana.
Arkana bakmadan kac. Boyle bir hatayi yapmanin kiyisindan dondum her gun sukrediyorum. Simdi cok daha iyi bir insanla evlendim. Kulturler uymayinca uymuyor.
Yarin kadin ego tatmini icin turlu tripler yaptiginda bu dediklerimi hatirlarsin.
Canım kimse yazmıycak zannederken Hızır gibi yetiştin valla çok saol
Ben ilk olarak senin de dediğin gibi annenin başımın üstünde yeri var olduğumuz yerden gitmeyiz dedim ama illa babamın mezarına yakın olacak, ona acı çektiremem demeye başladı. Hatta üstü kapalı olarak zaten annem yaşlı, sen de o ölene kadar sabredersin demeye getirerek beni de kırdı. Asla bu işin alternatifi yok, ailen de kabul edicek diyor. Sırf bunun için tayinini Adıyaman'a aldırmaya uğraşıcakmış...
Onlar Doğulu, biz Karadenizliyiz. Bugüne kadar ailem beni hiç sıkmadı, kısıtlamadı. İstediğimi giyindim, her yaz tatillere gittim. Ama şimdi açık açık annem sevmez öyle şeyler, kapanmasan bile dikatli diyinceksin ve denize gitmeyi unutacaksın diyor. Biz de genciz hiç mi gezmeyelim diyorum. O da inatla benim annem ne derse o olur, onsuz gidilmez falan diyor.
Evlilik yolunun daha başında beni bu laflarıyla soğutuyor işteBen de açık açık soğudum dedim dün. Şimdi kendisine çeki düzen veriyor gibi ama o kurallarda ve söylediklerinde değişen bir şey yok. Sadece iyi taraflarını ve olabilecek güzel şeyleri anlatıyor. Ne yapacağımı da şaşırdım artık gerçekten. Evlilik 2 kişiliktir benim bildiğim. Ama o 3 kişilik kuruyor her şeyi ve üstelik her şeyde annemin dediği olur diyor. Peki ya ben ne oluyorum bu durumda?
Canim o is yas. Rahat bi ailenin kizi sikan bi aileye gidemiyo. Gitsede mutlu olamiyo. Bastan taviz verirsen kaybedersin. Basta bisi olmaz gibi gelir, yillar gecer kafani duvarlara vurursun ben naptim kendime die. Cocuk zaten acikca soyluyo olucaklari.. Sen bile bile kabul edersen soyledigi herseyi yapmaya mahkum olursun. Kimse vazgecilmez diildir. Kimse askindan olmedi simdiye kadar. İyi dusun oyle devam et.bence yani
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ramazan Bayramı bitince o benim annemle, ben de onunkiyle tanışcam. Zaten annesiyle tanışmamdan sonra birçok şey belli olur diye düşünüyorum cnm. Ama dediğin gibi, sırf o istiyor diye kendimden ödün vermemeliyim. Sonuçta hiçbir şey tek taraflı değil. Söylediklerin kulağıma küpe olsun. İnşallah daha mantıklı şeyler düşünür zamanla ne diyeyimTanışmadan sonra gelir yazarım zaten :) Teşekkür ediyorum.
cnm çok saol fikirlerin için. galiba annesi ile tanıştığım gün daha bir şekil alacak düşüncelerim. umarım herşey güzel olur hepimiz için...
Herkese merhaba,
Bence en iyisi imkanınız varsa ilişki terapisti. Müstakbel eşinin olaylara senin penceresinden bakması şart. İçinde bulunduğu ruh halini sen anlayabiliyorsun fakat o şu an böyle bi frekansta değil. Neler hissettiğini ona anlatmaşın..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
daha bi net karar verirsin canim ins hersey daha güzel olur senin icin:)
ama ailenin dediklerine onem ver ben nisanlimi 12 sene sevdim uzaktan o da beni biz sadece 3 sene sevgili olduk bana evlenme teklif ettiginde ben ostiyorum ama babam evet derse olur yoksa ben öyle uzaktan severim dedim cunku ne olursa olsun ailen mantik cercevesinde bakiyor biz ise duygusal o yuzden ailenin bakisi onemli canim :) ve haberdar etmeyi unutma
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
Merhaba kizlar sizden cok acil yardim istiyecegim kafam cok karisik ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. 3yildir ciktigim bi erkek arkadasim vardi ve bu yil resmilestirmeyi dusunuyoduk. Bu yaz söz diger yaz düğün diye planlamistik. Benim okulum uzadi okula gidicem tekrar onunda isi orda ve ayni sehirde bi yil daha ayri ayri suruncez o bekar hayatindan sıkılmış bir an once evlenmek istiyor ama ben bu yaz olmaz diyorum. Simdide illa ekimde yapalim dugunu diyor. Ama ben bu saatten sonra nasil yetistirebilirim hazirliklari gelinligimi falan. Gelinlik isi cok suruyor mu bunu merak ediyorum bu konuda tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilir mi 2 ayda hazirliklari bitirebilirmiyiz.bide ankarada olucak dugun ekimde nasil olur bunlar takiliyor kafama dis cekim falan yapicaz. Dugun yapmamiz mantikli ama benim istedigim gibi olmicak gibi geliyo 2 ayda cok bastan savma gibi olucak sanki bilmiyorum kafayi yicem cok kararsizim nolur bi fikir verin
Merhaba kizlar sizden cok acil yardim istiyecegim kafam cok karisik ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. 3yildir ciktigim bi erkek arkadasim vardi ve bu yil resmilestirmeyi dusunuyoduk. Bu yaz söz diger yaz düğün diye planlamistik. Benim okulum uzadi okula gidicem tekrar onunda isi orda ve ayni sehirde bi yil daha ayri ayri suruncez o bekar hayatindan sıkılmış bir an once evlenmek istiyor ama ben bu yaz olmaz diyorum. Simdide illa ekimde yapalim dugunu diyor. Ama ben bu saatten sonra nasil yetistirebilirim hazirliklari gelinligimi falan. Gelinlik isi cok suruyor mu bunu merak ediyorum bu konuda tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilir mi 2 ayda hazirliklari bitirebilirmiyiz.bide ankarada olucak dugun ekimde nasil olur bunlar takiliyor kafama dis cekim falan yapicaz. Dugun yapmamiz mantikli ama benim istedigim gibi olmicak gibi geliyo 2 ayda cok bastan savma gibi olucak sanki bilmiyorum kafayi yicem cok kararsizim nolur bi fikir verin
Herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?