Lütfen yardım edin bana :(

Herhalde burda tek mağdur bebek... Sonuçta diğer kadında boşanmak üzere bir adamla nişanlanmış muhtemelen de öncesi varmış. Adamın bence ciddi kadın zaafı var, kadın olsun benim olsun diyor. E bir cazibesi de var olaki boş kalmıyor 2 liyor... İtikatsızlığın büyüğü adam da ama konu Sahibi aşk nasıl birşey bilen çok, ama bu kadar mantığın devre dışı olduğu aşk işleri pek mutluluk getirmiyor ki sende şuan mutlu değilsin... Ulaşamadıkça gözünde büyüyor gibi geliyor bana. Allah önce o adama merhamet versin sonra da sana mantığınla hareket etmen için güç sabır versin... İnşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz şimdi bana kiziyosunuz da burda benim suçum ne anlamış değilim hala adam benle nisanlanma asamasindayken gidip başkasıyla nisanlaniyor ben çok sevdiğim için bırakamadim ve hala da bu yüzden birakamiyorum benim gunahima girdi. Ben eşinden ayrilsin demedim onu ayırmak içinde hiç bişey yapmadim. 4 yıldır herseye Susup kabullenen ben oldum. Burda bana hakaret edin diye yazmadım bana akıl verirsiniz diye danışmak istedim.

Bu arada dikket çekmek istediğim bir detay var, eşi öğrenirse ve sana dava açarsa, kazanabiliyor, emsalleri var ülkemizde.. Maddi para cezasına çarptırıyor mahkeme ikinci kadını... Yani öyle sıyrılamıyor gayrimeşru ilişki yaşanılan kadın

Ben anlatamadim sanırım size ! Ben evliyken ilişkiye başlamadım o benimle Beraberken gidip nisanlanip evlendi . Tövbe yarabbi ya.

Hee dur bakalım böylesi daha güzelmiş.
Yahu senin hiç gururun yok mu?
Adam seni cepte sakız yapmış sıkıldıkça çiğniyor..

Sen varken evlenecek değerde seni görmemiş farkında mısın?
Seni metres koltuğuna oturtmuş..

Kendine gelmen için ne olması gerek.
3. evlilik de yapsa sen olmayacaksın o kişi üzgünüm..

Herif için sakızdan öte değilsin. Yazık gençliğine..
Ailene yazık..

Yok canim benim biz sana kizmiyoruz bebegim nerden cikartiyosun bunlari ..

Kiz sen beni deli mi edecen sucsuz oldugunu mu dusunuyosun adam evli ve sen onla berabersin suan suclu ben miyim yoksa ??

Allah Allah başka bir adı var da ben mi bilmiyorum?
Evli bir adamla birlikte olmaya ne deniyordu?
Gece gece kafam çalışmıyor olabilir...

sacmalama ya evlı adamla bırlıkte olana o... denmez zaten ne gelıyosa basımıza hep hemcınslerımızden gelıyo!

Senin suçun bile bile o adamla görüşmek . evlendiğini hatta nişanlandığını öğrendiğinde an birakmaliydin. O naparsa yapsın sen kendinden sorumlusun.
Buna ask demeyin sevgi vs falan. Saplantı yada benzer şeyler. Sağlıklı bir zihin boyle yapmış olamaz.
Acimiyor musun kendine? Karisini bosayip seni mi alacak. Boyle bir adamı senin migden kaldıracak mi?

Nedense bu konu bana inandirici gelmedi.... Adam evli, evliyken hem sevgilisi var hemde nisanli.. Sözlüsü yokmuymus? :26:

Son düzenleme:

Tamam buraya kadar kabul. Ama seni tercih etmeyip başkasıyla nisanlandigi anda bırakman gerekirdi. Hadi onu da o an yapamadın o zaman da bebek oldugunda yahut hamile oldugunu ne ara ogrendiysen vs o zaman ayrilman gerekirdi. E hadi hepsini geç artık durum taaa kaf dagindan görünecek kadar ortada. Sonu yok. Baska eş ve bebek var. Hem kendi hem o kadın ve bebegin iyiligi için bir an evvel iliskiye son vermelisin

adam seni başkasına tercih etti...bu sana hiç mi koymadı...
koymamış ki herşeye rağmenn bekliyorsun..ney bekliyorsun ki...
o seni kullanıyor farkında değilsin birde milete rezil ediyosun kendini
akıldan ziiyade ,saman var galiba...

bu konu ile ilgili iki şarkı aklıma geldi..
aşk herşeyi affedermi
yeterki pnursuz olmasın aşk..

bizde aşık olduk ama bu aşk masumiyetini kaybetmiş..hiç bir şey kendine olan saygından önemli değil..

bedenine saygı duy..

o kişi seni hak etmiyor..

o başkasına ait..
öyle olmasa onunla değil seninle evlenirdi..

bebeğide varmış..

bu sana kötü şans getirecek ortada bir çocuk var hiç bir işin rast gitmez...

Canım, eğer akıl istiyorsan evli bir abladan bir fikir sana; sen eşini baştan beri biliyorsun ama eşi seni bilmiyor, harcama kendini öyle 2 yüzlü bir adam için, harcadığın zamana yazık, o adam oh hem karısı hemde sevgilisi, kendini ağa paşa görüyor, sen kendini harcıyorsun.. ayrıl bence.. Annene fikir sorsan yada abla yada ablan yerine birine aynı şeyi söyler sana..

bir kadın daha nasıl küçültebilir ki kendini ..
hemcinsimiz yapmasa hataları nolur ..
erkeklere suç bulmuyorum ..
sen seçmişsin 2.kadın olmayı ..
ne dememizi bekliyosun tebrikler ..

yuva yıkanın yuvası olmaz !
vazgec bu heyecandan !!!

sacmalama ya evlı adamla bırlıkte olana o... denmez zaten ne gelıyosa basımıza hep hemcınslerımızden gelıyo!

Öyle bir kelime yazmadım ben hanımefendi.
Deminden beri onu kastediyordunuz?.
Sizin fikriniz böyle anlaşılan ki, benim dediğimden bunu anladınız.
Ben metresi olduğunu ima ettim ki aynen öyle. Başka bir adı yok.
Ha dört kadın çaizdir derseniz hah zaman da yine nikahdız olmaları hasebiyle metresidir..
Ayrıca evli bebekli bir adamla yıllarca bile bile ilişki yaşayan değil hemcinsim kızkardeşim olsa aynı şekilde konuşurum.
Sizin değer yargılarınız size, benimkiler bana....

Son düzenleme:
Ya ben şunu anlamıyorum; forumda böyle konu oldu mu bir güzel saldırıyoruz, ama aynı konu bir aşk hikayesi olarak fiilme ya da diziye uyarlansa ağzımız açık gözlerimiz dolu dolu izliyoruz... Çoğumuzda var bir gariplik.
Bu arada bende toline katılıyorum, yanlışta olsa bir şeyler yaşıyor konu sahibi, onaylamıyoruz evet; ama parayı işin içine katıp hayat kadınlığıyla bağdaştırmak ... olmamış.

seni savunup arkanda durmamızı bekleme canım kusura bakma hala ask diyosun ya ben evlenip boşanmış bir adamla görüştüm üstelik çocuğu falan yoktu adam bana tekrar eski eşimle birleşme kararı aldık demesi üzerine ne aradım ne sordum acımıda paşa paşa yaşadım bende sevdim hemde çok sevdim ama
kendimi aşağılatamazdım sevgi için aşk için! kusura bakma adam adi herifin teki olabilir ama burada olan senin adına senin duygularına olur bitir lütfen hem aklından hem hayatından

Ne yorum yapalım ki.
Siz hep ikinci kadınsınız. Ilk eşi, ikinci eşi...
Ama sizi evlenmeye layık bulmuyor ve metres olarak kullanıyor.
Karşılığında para alın bari, boşuna yapmamış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…