- Konu Sahibi leyla_ebrum
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, benim kızımda 1. sınıf öğrencisi konuma sene başından başlayayım bizim okumayı sökmemiz kolay oldu ben sökme konusun da sıkıntı yaşamadım ve kızım okumaya çok meraklı nerde ne görürse okuyor, her alışverişe çıktığımızda bana küçük küçük beğendiği merak ettiği kitapları aldırıyor ve okuyorda bu arada ben çalışıyorum, kızımın okulu tam gün saat 9:00-14:30 arası kızımla kendi ailem ilgileniyor benim çıkışım 17:30 ama saat 18:00 de evde oluyorum yemekdir bilmem nedir saat 19.30 gibi beraber dersin başına oturuyoruz, benim sorunum matematik dersi toplamaları yapıyor ama çıkarma işlemine gelince karıştırıyor mesela 18-9 çıkar kızım diorum anne okadar parmağım yokki dior ve bazı yöntemler gösterdim ama kavrayamıyor bu seferde çok sinirleniyorum bağrıyorum çağrıyorum neden yapamıyorsun 10 kere gösterdim kafan almıyor kafan niye basmıyor die oanda kalbini kırıyorum üzüyorum çocuğumu istek dışı aradan 10-15 dakka geçsin söylediğim sözler cuk diye yüreğime oturuyor çok üzülüyorum kucağıma alıyorum öpüyorum kokluyorum, ben özellikle öğretmen arkadaşlarımdan rica ediyorum bu çıkarma işlemini nasıl çocuklarımıza anlayacağı en doğru yöntemi rica ediyorum lütfen çok rica ediyorum kızımı istemeden daha fazla kırmak istemiyorum çünkü kendime hakim asla olamıyorum eve gitmeden olacam diorum ama dersin başına geçip 2-3 kere anlattıktan sonra anlamayınca kendime hakim olamıyorum, bu tavırlarım kızıma ters teper mi bunuda neolur cevaplayın ödev konusunda sorumluluk sahibi yapıyor okuması güzel ama matematik çıkarma işlemi olunca yapamıyor neolu sesimi duyun yardımcı olun akıl verin bana ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)