- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
-
üzülme yavrum bol bol dua et annene allah sıgın allah büyüktür bu günler geçer inşaalah iki tane tanıdığım bu amaliyatı oldu iki üç yıl oldu şimdi çok iyiler normal hayatlarına devam ediyorlar çok şükür annen de atlatır bizlere yazarsın inşallah canım allahyardımcın olsun
Çok geçmiş olsun... İnan bir bilgim yok ama senin için araştırırım.
merhabalar canım öncelikle annenize çok çok geçmiş olsun diyorum allah acil şifalar versin inşallah ben de iki senedir aynı dertle savaşıyorum geçen yıl ekim ayında ameliyat oldum ve göğsüm alındı kemoterapide yaşadıklarınız gayet normal bulantılar kusmalar ateş herşeyin çok kötü kokması bende bunları yaşadım suyu bile içemiyordum ama seanslar bittikten belli bir süre sonra normala dönüyor insan şu an annenizin en büyük ilacı moral ne olur moralini hep üst seviyede tutun telaş yapmayın çünki insan çok hassas oluyor sanki bu hastalıktan hiç kalkamıcakmış gibi geliyor benim şimdi konturollarım üç aydan üç aya oluyor dediğim gibi canım moralini daima çok yüksek tutun tekrar çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun iyi haberlerini almak umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?