- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
-
benim annemi de salı günü onkoloji ye sevk edecekler. kemoterapiye ne zaman başlanacağı kararlaştırılacakmış. En baştan bu konuyu okumam gerek :1no2:
Çok sevindim atlattığınıza.İnşallah bizde atlattık diye birgün yazabiliriz.
Allah acil şifalar versin kuzum. benim annemde 18 kür kemoterapi tedavisi gördü.. bu dönemlerde dualara çok ihtiyacı oluyo insanların ama kendinize dikkat edin yooksa sizde bir dert sahibi olmayın Allah korusun.. ben daha 24 üme girmeden dökülmeye başladım..
slm
konuyu bende baştan okuyacağım galiba
benim annemde mide ca ameliyat oldu 9 şubatta midesi alındı
ömrümden ömür gitti öğrendiğim gündenn hastaneden çıkış gününe kadar
ilk KT geçen hafta aldı mide bulantısı ve ishal olur demişti doktorumuz allaha şükür olmadı
KT de 5 kür uygulanacak
kanserle ilgili hiç bir şey araştırmadımm
öğrendiklerimiz bazen olumsuz etki yapıyor kendimden biliyorumm
yaşayarak öğrenmek istedimm ne nedir nasıldır
çok zor zamanlar bunlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
slm
konuyu bende baştan okuyacağım galiba
benim annemde mide ca ameliyat oldu 9 şubatta midesi alındı
ömrümden ömür gitti öğrendiğim gündenn hastaneden çıkış gününe kadar
ilk KT geçen hafta aldı mide bulantısı ve ishal olur demişti doktorumuz allaha şükür olmadı
KT de 5 kür uygulanacak
kanserle ilgili hiç bir şey araştırmadımm
öğrendiklerimiz bazen olumsuz etki yapıyor kendimden biliyorumm
yaşayarak öğrenmek istedimm ne nedir nasıldır
çok zor zamanlar bunlar allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
nİSAN YAĞMURU en baştan beri her satırı okudum en başlarda ağlayarak hemde.bana ve çabalarıma öyle yakındı ki.Annemde akciğer kanseri oldu.kemoterapiyı yaşından dolayı 72 yaş uygun görmedi bazı dr şimdiki ise küçük hücreli çabuk netıce alınır deneyelim diyor ama zatenm bulantı ve iştahsızlık var cesaret edemıyorum.kemoterapi alanları okumak için senın forumuna gırdım.korktum biraz film çekildi netuıcesıne gore karar vereceğiz ama öksürük ve kanama var.ağrıları şiddetli bir yerde mecbur kalabiliriz bende senın ve annenın tecrubeklerişnden faydalanmak ıstıyorum.
moral zaten bitik.çok yaşlı kaldıramayabilir.gözümün önünde erimesıne dayanamıyorum
nİSAN YAĞMURU en baştan beri her satırı okudum en başlarda ağlayarak hemde.bana ve çabalarıma öyle yakındı ki.Annemde akciğer kanseri oldu.kemoterapiyı yaşından dolayı 72 yaş uygun görmedi bazı dr şimdiki ise küçük hücreli çabuk netıce alınır deneyelim diyor ama zatenm bulantı ve iştahsızlık var cesaret edemıyorum.kemoterapi alanları okumak için senın forumuna gırdım.korktum biraz film çekildi netuıcesıne gore karar vereceğiz ama öksürük ve kanama var.ağrıları şiddetli bir yerde mecbur kalabiliriz bende senın ve annenın tecrubeklerişnden faydalanmak ıstıyorum.
moral zaten bitik.çok yaşlı kaldıramayabilir.gözümün önünde erimesıne dayanamıyorum
çok üzgünüm nisan yağmuru. nolur yazcaklarımı yanlış anlama. benim babamda küçük hücreli akciğer ca. biz de kemo +radyo aldık. ama hiçbi işe yaramadı. öğreneli tam 1 sene oldu hastalığı. bu küçük hücreli illet ilk başta kemoya çok güzel cvp veriyomuş gibi umutlandırıyo yok oluyo ama sonra öyle bi dönüş yapıyoki 10 katı güçlü biçimde. üzgünüm ama yasadıklarımdan ve araştımalarımdan çıkardığım sonuçla sana yazıyorum (elbette herkesin bünyesi farklı vs ama maalesef bu tür bir kanserden kurtulan ve 2 yıldan fazla yaşayan o da ilk evrede yakalarsan olmamış.)annen kimi görmek istiyorsa kimle vakit geçirmek istiyorsa ne yemek ne içmek istiyorsa yaptır. hiç ilaçlarla olan ömürnü de yazık etme kadıncağıza. benim babamı 1 sene eve kapadık. herseye yasak koyduk sağlıklı beslensin diye, kimseyle görüştürmedik mikrop kapmasın diye. noldu? şimdi yarı bitkisel hayatta, acılar içinde kıvranarak, hiçbirsey yemeden içmeden 1, 5 haftadır sayıklayarak altını bezlettirerek öylece yatyor. biz de izliyoruz.elimiz kolumuz bağlı. keşke hiç aldırmasaydık kemo vs. 3 aymı yaşıycaktı en azından istediğini yer içer giderdi dilediği yere. daha fazla yazamayacağım. ümidini kırdıysam özür dilerim. çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?