lütfen yardım acill

brn üniversitedeyken o zamanki erkek arkadaşım benden borç istemişti, 100 Euro mu 150 mi öyle bişeydi (o zamanlar para biriktiriyordum euro olarak o da biliyodu) bikaç ay geçti baktım ödemiyo ee benim de durumum ortada o paraları ben nasıl biriktirdiğimi ben bilirim bi de vermedikçe adama da gıcık olmaya başlamıştım, bigün çat diye istedim ihtiyacım var ne zaman verebilirsin diye 1 hafta sonra vermişti.
sen de çat diye isteyeceksin. ne için istedi ki o kadar parayı, sana mı güvenmiş, sen olmasan ne yapacaktı allah allah.
boşver ne düşünürse düşünsün zaten sevmiyormuşsun sen iste verirse verir, vermezse geçmiş olsun
Acil ihtiyacı vardı verdim.vermeyecek biri değil verir ama nezaman
yardım etmek istedim sadece verirkende vermezse vermesin insanlığım ölmedi dedim hep içimden
şuan istememin sebebi ihtiyacım yok ama ayrılmak istiyorum ve o krediyi kendi ödesin istiyorum

Acil ihtiyacı vardı verdim.vermeyecek biri değil verir ama nezaman
yardım etmek istedim sadece verirkende vermezse vermesin insanlığım ölmedi dedim hep içimden
şuan istememin sebebi ihtiyacım yok ama ayrılmak istiyorum ve o krediyi kendi ödesin istiyorum
canım çok güvenme ben de nasılsa verir dürüsttür gururludur derdim ama kaç ay vermemişti ki onun için büyük bi meblağ değildi ben isteyene kadar vermedi.
anlıyorum ihtiyacın olduğundan değil ama paran onda kalsın istemiyosun, ee bu da normal az para değil sonuçta.
o yüzden, bence bişe kaybetmezsin hiiiiççç çekinme iste paranı, yoksa bekle bekle hiç alamayadabilirsin.

canım çok güvenme ben de nasılsa verir dürüsttür gururludur derdim ama kaç ay vermemişti ki onun için büyük bi meblağ değildi ben isteyene kadar vermedi.
anlıyorum ihtiyacın olduğundan değil ama paran onda kalsın istemiyosun, ee bu da normal az para değil sonuçta.
o yüzden, bence bişe kaybetmezsin hiiiiççç çekinme iste paranı, yoksa bekle bekle hiç alamayadabilirsin.
Bir yol bulup isticem
sadece daha fazla zaman geçirmek istemiyorum onunla bu yüzdrn gemen olsun istiyorum ama bi yolunu bulup isticrm en azından bi kısmımı verirse iyi olur

vermeyin şu erkeklere para mara. erkek adam karısından sevgilisinden mi ister yahu. taş taşır yine bulur. ne münasebet adama para vericem
Bu zaana kadar hiç bir erkeğe para vermedim şu andada vermezdim ama zor durumdaydı vermesine geri verirş ben sadece bir an olsun bştsin ayrılauım diyr acele ediyorum neolduysa oldu soğudum bikaç gün içerisinde

Sen ona yardımcı olmak için borç vermişsin.Sevdigin için değil aslında ! Bu kadar fedakarlık yapan bir insanın sevgisi hemen bitmez :110: Aslına bakılırsa sevginin bittiginden de emin degilim...anladığım kadarıyla vefakar ama bi o kadar da sinirli bir yapın var.Erkek gibi davranmadıgı için sen soguyorsun yavaş yavaş o_OGelelim kredi olayına ; evet çok üzücü kredi çektigini söylemeden para vermen ve onun birikim olarak düşünmesi.Kredi çektigini söylesen bile Krediyi ödemesini bekleme !:KK52:Öderse 2500 tl yi öder sadece ki inşallah öder.Şimdiki erkeklerin ödeyebilecegini sanmıyorum helede ayrıldıktan sonra :KK43: Ama şöyle birşey yapabilirsin ; 1 ay yada 1 buçuk ay sonra Babanın acil paraya ihtiyacı oldugunu belirtip bu parayı tahsil edebilirsin.Hesabında para oldugunu ailen biliyordu istiyor :) Karşı da çıkamaz,para aramaya başlayacaktır.:emir_bebek:

Sevmediğin bir adama neden borç para verdin? Anlamadım..

Sen ona yardımcı olmak için borç vermişsin.Sevdigin için değil aslında ! Bu kadar fedakarlık yapan bir insanın sevgisi hemen bitmez :110: Aslına bakılırsa sevginin bittiginden de emin degilim...anladığım kadarıyla vefakar ama bi o kadar da sinirli bir yapın var.Erkek gibi davranmadıgı için sen soguyorsun yavaş yavaş o_OGelelim kredi olayına ; evet çok üzücü kredi çektigini söylemeden para vermen ve onun birikim olarak düşünmesi.Kredi çektigini söylesen bile Krediyi ödemesini bekleme !:KK52:Öderse 2500 tl yi öder sadece ki inşallah öder.Şimdiki erkeklerin ödeyebilecegini sanmıyorum helede ayrıldıktan sonra :KK43: Ama şöyle birşey yapabilirsin ; 1 ay yada 1 buçuk ay sonra Babanın acil paraya ihtiyacı oldugunu belirtip bu parayı tahsil edebilirsin.Hesabında para oldugunu ailen biliyordu istiyor :) Karşı da çıkamaz,para aramaya başlayacaktır.:emir_bebek:
Teşekküür ederim evet erkek gibi davranmadığı için soğudum
sevhimde artık geri gelmez
dediğiniz şeyde çok mantıklı ailemin paraya ihtiyacı var dicm

bence acil ihtiyacın olduğun bi konu söyle al paranı sonra bitirirsin..
bu arada bence sen parayı verdikten sonra soğudun yani sen parayı verdikten sonra onun hareketleri garipleşti banaöyle geldi.
benzer bir olay bende yaşamıştım.

iki hafta önce aşkından ölüyordun,
iki hafta sonramı aşkın bitti ?
pehh.

X