How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lutfen yardim.!!! acil serviste kan testi yapilirmi???

dün kan testi yaptırdım.1.5 çıktı.hamile değilsin dedi doktor.benim eşimde doktor ve onların hastanesinde yaptırdım kan testini.sizlerin yazılarını okuduktan sonra hemen telefona sarıldım ve kan testininde yanılabileceğini söyledim.geç döllenmeden de belli olmuyormuş dedim.eşimde doktora sordu.demişki hayır öyle bile olsa 5 in üstünde çıkardı demiş tam sizlerle hayat buldum derken tekrar yıkıldım ama kendimi hamile gibi hissediyorum neolur yardımcı olun.bugün 4.gün adetimin gecikmesi.

halt etmiş o doktor :) arkadaşımın adet günü yada ertesi günüydü 3 küsür çıktı 2 gün sonra tekrarladığında baya yükselmişti ve mayısta doğum yapacak Allah ın izniyle onunki geç döllenmeymiş

Adetimi iki gun gecti bas agrisindan duramiyorum hic bi sey yiyemiyorum hamileligin cogu belirtisinide goruyorum yeni ewliyim sigortam yok kanda gebelik testini devlet hastanesinde hangi bolumde ve ne kadar odeyerek yaptirabilirim

Adetimi iki gun gecti bas agrisindan duramiyorum hic bi sey yiyemiyorum hamileligin cogu belirtisinide goruyorum yeni ewliyim sigortam yok kanda gebelik testini devlet hastanesinde hangi bolumde ve ne kadar odeyerek yaptirabilirim
Ankara'da yaklaşık 4 yıl önce ozel bir hastanede acil servise gittim. hamilelik için kan testi istedim. 78 tl odedim.

Ana sağlıkta yaptırabilirsiniz. sgkliyim para ödemeden orada da yaptırmistim

Back