Kizlar adetim 6 gun gecikti ama 3. gun idrarda negatif cikti yaklasik bir saattir asiri bas agrim var.ilk gebeligimdede olurdu bas agrilari ilacta alamiyorum hamileyimdir belki diye ama boylede duramiyorum.suanda durumum musait olmadigi icin ozele gidemiyorum.acaba acile gitsem kan testi yaparlarmi bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.esim izmirde baska bi hastanenin aciline sormus gebelik acil durum olmadigi icin yapilmiyor demisler.acil cevap bekliyorum sizlerden....
hastaneye gidip çok fazla baş ağrım var ve tomografi istiyorum deiğinizde ve gebelikten şüphelendiğinizi söylediğinizde yaparlar kan testi...yai ben 2 defa şiddetli baş ağrısıyla gittiğimde tomografi öncesi baktılar kanıma...
ewet cnm çok başım ağrıyo diye acile gitsen şüpheyi söylersen ilaç vermeden kan testi yaparlar ayrıca döllenmeden sonra 72 saat geçmesi sonuç için yeterlidir ....
cnm büyük ihtimalle negatif ama sen yinede adetin geçerse bi tekrar et derim çünkü bizim bir arkadaş 6 haftalık hamileydi denemek için kan verdi ve negatif çıktı bu yüzden çok üzülme ve dediğim gibi adetin geçerse tekrar ett güzel haberler duyarsın inşallah cnm...
zaten her başı ağrıyana da bt isteniodu hem de sırf hasta istediği için yani
neyse genelde devlet hastanesi acilde bhcg bakılmaz belki eğitim araştırmalarda vardır ama o da sırf gebelik öğrenmek için bakılmaz bir işlem yapılacaksa ve gebelik şüphesi varsa bakılır.
teşekkür ederim yesillila bakalım 3 gün sonra tekrar yaptırmyı düşünüyorum inşaallah yükselir. Adeti beklemeyi de düşünmedim değil en doğrusu bu ama insan sabredemiyor.Bir de şu erken gebelik testleri idrardan yapılanlar ilşkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor diyorlar. Bu durumda kana daha çabuk geçmeli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?