How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lutfen yardim.!!! acil serviste kan testi yapilirmi???

wisne83

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
458
996
628
41
Kizlar adetim 6 gun gecikti ama 3. gun idrarda negatif cikti yaklasik bir saattir asiri bas agrim var.ilk gebeligimdede olurdu bas agrilari ilacta alamiyorum hamileyimdir belki diye ama boylede duramiyorum.suanda durumum musait olmadigi icin ozele gidemiyorum.acaba acile gitsem kan testi yaparlarmi bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.esim izmirde baska bi hastanenin aciline sormus gebelik acil durum olmadigi icin yapilmiyor demisler.acil cevap bekliyorum sizlerden....

Ben özel bi hastanede calısıyordum, böyle bi şey olacagını düşünmüyorum yani acilde muhakkak doktor muayene edip ona göre kan tahlili attırır. ve acil değilse bile (buna yeşil alan derler ve genelde kaza gibi cok acil olmayan durumlarda para istenir) ücret alınır. ama normal calısma saatleri icinde özel bir hastanenin laboratuvarına gidip ben gebelik testi yaptırmak istiyorum diyip sadece o testin ücretini verirsiniz bu da cüzi bir miktardır. (gerci hastanenin sınıfına göre değişir). yani doktora görünmediğiniz icin muayene parası ödemezsiniz.böyle yaptırmanız daha mantıklı.

acilde kan testi yapıyolar diye biliyorum olmadı hastaneye giderek kan testi yaptırıcam derseniz yaptırabilirsiniz doktora görünmenize gerek yok

mrb cnm benm yapılıyo özel hastanede ben dün gebelik testi yaptırdım ama 14 tl fiyat ödeyerek

hastaneye gidip çok fazla baş ağrım var ve tomografi istiyorum deiğinizde ve gebelikten şüphelendiğinizi söylediğinizde yaparlar kan testi...yai ben 2 defa şiddetli baş ağrısıyla gittiğimde tomografi öncesi baktılar kanıma...

Kızlar merhaba,

Benim bir sorum olacak. Kan tahlili ilişkiden en erken kaç gün sonra gebelik sonucunu gösterir?
Geçen yıl bir eczacı hanım bana ilişkiden 24 saat sonra bile hastanede kan testi ile sonuç çıkabilir demişti.

İnternette yaptığım araştırmada bazı doktorlar ilişkiden 3 gün sonra çıkabilir,bazıları en erken 5-6 gün sonra öğrenilebilir diyor.
Kafam çok karıştı.Hastanelerde 25-45 tl arası yapıyorlar testi.Tabii hayal kırıklığı yaşamamak için beklemek gerekiyor belki ama çatlıycam:)

ben ilk kez duydum ama çok anlamsız bazen 3 4 haftalık bile çıkmıyo çünkü bi arkadaşımın başına gelmişti

Duyunca ben de çok şaşırmıştım geçen yıl gidip yaptırmıştım laboratuvardaki kız da evet çıkar dedi.
Geçen yıl bebek düşünmediğim için negatif çıkması sorun değildi. Yazdan beri istiyorum bakalım adet tarihim 23 ocak acaba nolucak?

döllenmeden sonra 5-6 gün sonra yumurta rahme yerleşir ve hormon kanda yükselmeye başlar diye biliyorum. Tabii yumurtlama dönemiyse.

Kizlar adetim 6 gun gecikti ama 3. gun idrarda negatif cikti yaklasik bir saattir asiri bas agrim var.ilk gebeligimdede olurdu bas agrilari ilacta alamiyorum hamileyimdir belki diye ama boylede duramiyorum.suanda durumum musait olmadigi icin ozele gidemiyorum.acaba acile gitsem kan testi yaparlarmi bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.esim izmirde baska bi hastanenin aciline sormus gebelik acil durum olmadigi icin yapilmiyor demisler.acil cevap bekliyorum sizlerden....

idrar tetsini bi daha dene istersen eğer p.tesiye kadar dayanabilirsen aile hekimliğide yapıyo sabahtan kan testi

hastaneye gidip çok fazla baş ağrım var ve tomografi istiyorum deiğinizde ve gebelikten şüphelendiğinizi söylediğinizde yaparlar kan testi...yai ben 2 defa şiddetli baş ağrısıyla gittiğimde tomografi öncesi baktılar kanıma...

zaten her başı ağrıyana da bt isteniodu hem de sırf hasta istediği için yani :ssz::ssz:

neyse genelde devlet hastanesi acilde bhcg bakılmaz belki eğitim araştırmalarda vardır ama o da sırf gebelik öğrenmek için bakılmaz bir işlem yapılacaksa ve gebelik şüphesi varsa bakılır.

ewet cnm çok başım ağrıyo diye acile gitsen şüpheyi söylersen ilaç vermeden kan testi yaparlar ayrıca döllenmeden sonra 72 saat geçmesi sonuç için yeterlidir ....

cnm büyük ihtimalle negatif ama sen yinede adetin geçerse bi tekrar et derim çünkü bizim bir arkadaş 6 haftalık hamileydi denemek için kan verdi ve negatif çıktı bu yüzden çok üzülme ve dediğim gibi adetin geçerse tekrar ett güzel haberler duyarsın inşallah cnm...

cnm büyük ihtimalle negatif ama sen yinede adetin geçerse bi tekrar et derim çünkü bizim bir arkadaş 6 haftalık hamileydi denemek için kan verdi ve negatif çıktı bu yüzden çok üzülme ve dediğim gibi adetin geçerse tekrar ett güzel haberler duyarsın inşallah cnm...

teşekkür ederim yesillila bakalım 3 gün sonra tekrar yaptırmyı düşünüyorum inşaallah yükselir. Adeti beklemeyi de düşünmedim değil en doğrusu bu ama insan sabredemiyor.Bir de şu erken gebelik testleri idrardan yapılanlar ilşkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor diyorlar. Bu durumda kana daha çabuk geçmeli değil mi?

zaten her başı ağrıyana da bt isteniodu hem de sırf hasta istediği için yani :ssz::ssz:

neyse genelde devlet hastanesi acilde bhcg bakılmaz belki eğitim araştırmalarda vardır ama o da sırf gebelik öğrenmek için bakılmaz bir işlem yapılacaksa ve gebelik şüphesi varsa bakılır.

kesinlikle yanlış bilgi devlet acilinde bhcg bakılmaz olurmu hiç hadi hamileysen sana verdikleri ilacın sorumluluğunu nasıl alacaksın ben belim ve kasığım ağrıyor diye gittim dr apandistten şüphelendi elle muayene yaptı ben evli olduğumu korunmadığımı söyleyince benden bhcg ve apandistmidir diye idrar tahlili istemişti bhcg sonucum 1-1 buçuk saat sonra çıktı 26 idi ve yeni hamileydim ilaç bile vermeden kadın doğum servisine yolladı

teşekkür ederim yesillila bakalım 3 gün sonra tekrar yaptırmyı düşünüyorum inşaallah yükselir. Adeti beklemeyi de düşünmedim değil en doğrusu bu ama insan sabredemiyor.Bir de şu erken gebelik testleri idrardan yapılanlar ilşkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor diyorlar. Bu durumda kana daha çabuk geçmeli değil mi?

erken gebelik testlerinin hata payı yüksektir en doğrusu b hcg bakılmasıdır cnm inşallah yükselmştir değerin :D

dün kan testi yaptırdım.1.5 çıktı.hamile değilsin dedi doktor.benim eşimde doktor ve onların hastanesinde yaptırdım kan testini.sizlerin yazılarını okuduktan sonra hemen telefona sarıldım ve kan testininde yanılabileceğini söyledim.geç döllenmeden de belli olmuyormuş dedim.eşimde doktora sordu.demişki hayır öyle bile olsa 5 in üstünde çıkardı demiş tam sizlerle hayat buldum derken tekrar yıkıldım ama kendimi hamile gibi hissediyorum neolur yardımcı olun.bugün 4.gün adetimin gecikmesi.

Back